• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

dışarı çıkmaylada alakası yokmuş :))) onuda açıklayayım bari :)) şimdi canım kasılma oluyor ya hani.işte o anda zaten senin bünyene gerektiği kadarını bırakıyormuş senin bünyende gerektiği kadarını alıyormuş içeri.dışarı akanlar nasipsizler :KK70::KK70:neyse daha detaya inmeyeyim ben :)))
ayyy evet çıksa bile üzülmem amam çıkmıyor:) detaylar değil benim bunları burdan yazdığımı böyle detaylıca eşim duysa şaşırır:)

Dmi :) aslnda en gzl sey rwnkli ultrasnda bzm burda oda yk :) orda vrdr bkç ay snra belli olr kız :)

30 nisanda gitcem 16.hafta olcak cinsiyete ne dicek bakalım renkli ultrasonda herşeyini görcem demi :)

evet ilk zamanlar o kadar değildim de gördükçe onun büyüdüğünü hele şu son gıttığımde bizi çok güldürdü uyanmayınca şimdi haftada bir gitmek istiyor insan :)
Iste bi kipirdanmalarini hissetsek ultrason icin debelenmeyiz bu kadar :)) sen iki üç kere bende bi iki kere daha ultrasonda tamamini görecegiz bebegin çünkü sonra sigmayacak ultrasona :)))

30 nisanda gitcem 16.hafta olcak cinsiyete ne dicek bakalım renkli ultrasonda herşeyini görcem demi :)
Evt :) ck gzl oluo ya hersy gözüküo agzı brnu fln vrya ck tatlılr :) bzm burdaözelde vrmş btk oda 200liraymş ya

Back
X