- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #75.161
Haklısın canm kendince sende. Insan öyle kötü tecrübeler edinince haliyle korkuyo aynı vakitler gelince![]()
Öyle iste ama ramazan sonrası aşılama istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canm kendince sende. Insan öyle kötü tecrübeler edinince haliyle korkuyo aynı vakitler gelince![]()
Ciktik canim dedigin gibi ciktik sahile gittik yemek yedik kafede oturduk biraz sonra avm ye gidip dondurma yiyip geldik:)) ama yinede ona karsi soguk davraniyorm çünkü dun gece ben aglarken o uyuyordu ve ilk defa bana sarilmadan uyuduBizimkide oyle ama bence cik disari ama yuz verme ugrassin...degerli olan su an sen ve bebisin!...
Insallahh canimmmKanama yerini belirleyeceklerdir kuzum hamileyim kanamam var dedi mi basiyorlar damacana gibi serumu zaten gecsin de cik bi an once kuzum
Ayy çok duygulandimm ben sagol iki gündür çeşmeler acik agliyorumSağol ablacım bende seni seviyorum allah razı olsun. Hani insan sevdiğine der ya sen benm başıma gelen en güzel şeysin diye bence sende her insanın hayatında olması gereken kişilerden birisisin. Insanın senin gibi aklı başında şefkatli yol gösteren bi büyüğe ihtiyacı vardır her zaman..
Kesinliklee cnm rabbim ol derse olucak insaallh :)bak ona kesinlikle katiliom of adet gelio falan deyip ofladigiimda kiziom kendime bunada şükür de diom allahima sukur gecikme olmuo bi kere yasadim 3 gun o 3 gun gecmek bitmek bilmedi..gununde olsun ona bile raziyim o gunden sona akillandiydim zate ben :)
bebeğim ben pek bilmiyorumda bir yıl olmayıncamı aşılama oluyor neden aşılama ihtiyacıÖyle iste ama ramazan sonrası aşılama istiyorum
Ohhh masallaaah hadi ins tutar cnm geriye kaldi dua :)ayyy evet 3 gün üst üste ovulasyondan bir gün önce ve bu sabah bakalaım neler olcak::)
Hayrolsun canim de hayrolsun. Bende cok etkilenirim kotu ruyalardan hayra yorBi ruya gordum dun aksam terleyerk ve korkarak uyandim iyi baslamadi gunum![]()
Ahaah :)aynenn yaaa cok mu sey istioz ne biz bolee :)Kesinlikle gelecekte bebek gelsin yoksa da gününde kırmızılar gelsin ikisi de aratmasin kendisini :))
aysima ne oldu canım doktordamısın geçmiş olsun kanaman mı var nolduInsallahh canimmm
.yaa kolum agridi.. Iyce cok sukur btti.. Az once.. Bekliyorumm artik doktorun keyfini ne zaman gelcekse...
evet canım aminnn hayırlısıyla bakalım:)Ohhh masallaaah hadi ins tutar cnm geriye kaldi dua :)
bebeğim ben pek bilmiyorumda bir yıl olmayıncamı aşılama oluyor neden aşılama ihtiyacı
Saol.. Ablam.. Allah razi olsun. Toparlandim cok sukur yanimdaki hastalardan destek aldim.. Doktoru gormedim hic malesef..Canim dua ediyorum ağlama olurmu. Simdi nasilsin ne dedi doktor
anladım bebeğim yani yumurtan büyümüyor ve çatlamıyormuydu. kusura bakama soru soruyrum amam hiç bilgim yoktaCanım 1 sene içinde tedaviler sonuç alınmazsa aşılamaya geçiliyor . ben 6 ay klomen kullandım yumurtalar büyüyüp catliyor ama sonuç alınamadı yumurta takibinden sonra ki asama aşılama .
Aminn gulum.. Insallah rabbimin emaneti.. Kalir bnimleins..geçmiş olsun canım inşallah bişeycik olmadan cıkarsın hastaneden bebişini allah korur
Ahaah :)aynenn yaaa cok mu sey istioz ne biz bolee :)
anladım bebeğim yani yumurtan büyümüyor ve çatlamıyormuydu. kusura bakama soru soruyrum amam hiç bilgim yokta
Rabbim en kısa zamanda bebeiş nasip etsin sana ve tüm isteyenlere sağlıkla
Kananam vardi iceri aldilar yatiyorum hastahanede. Doktoru gormedim. Ne zaman gelecekse. Cook saol.. Bitanem.aysima ne oldu canım doktordamısın geçmiş olsun kanaman mı var noldu
Aynen.. Gulum hastahane tam bi husran oluyo girene. Kafani cevrdigin her yerde acikli hayat hikayesi. Ablamlar geldi az once zyarete. Bayildi kuzum yaa.. Icim bi tuhafoldu. Kostum yanina zor geldi kendine.. Allahim yardimciniz olsun gercektenAyy kıyamam yaa allahım şifalar versin nerde varsa üzüldüm valainsan öyle şeyler görünce kendi haline şükrediyo hep
bizde dün bütün günü hastanede geçirince dilimde olan tek şey 'elhamdülillahillezi afani' oldu. Rabbim göstermesin sağlam adamı hasta eder vala orası
sende çıkarsın inşaallah bi an önce canm benm..
Amiiinnnn. Canimmm butun kalbimle hemdeİsticez tabi isticez ki Rabbim nasip etsin kulum benden istiyor desin, hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin. Hz Ali'nin de dediği gibi gönlümüz de olanı hakkımızda hayırlı , hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razi eylesin inşallah .