- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #75.301
Bi de bebek emmiyorsa neye aserdiysen onu yemen gerekiyormus :)Aaa çok enteresan yaa allah işte hikmetinden sual olunmuyo..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de bebek emmiyorsa neye aserdiysen onu yemen gerekiyormus :)Aaa çok enteresan yaa allah işte hikmetinden sual olunmuyo..
TesekkurlerAnaam utan kız yakışır sana![]()
He bi ağlıyorum bi gülüyorum :) artık hersey güzel olacak inşallah canım benim
Kocam.alisti artık idare etmeyi öğrendi beni bu süreçte :)
Tekrar tekrar okuyorum da yazdigimiEvet ya bende derdim dogdugu gibi emmeyi nasil biliyo ona bu fonksiyonu kullanmyi kim ogretti diye...Allahim yaratilis mucizesini gorup te iman etmeyenlere hidayet versin...insallah bizlerde tadariz o guzel anlari...o emerken goz goze gelmeyi yanagina dokunmayi...sanki yutacakmis kime memeyi iyice agzina aldigini gormeyi...o zaman kendini gercekten manali hissedersin heralde...birak emmesini ben hamile kalinca gercek anlamiyla kadin oldugumu anlicam mana katicam hayatima hissediyorum...
Anam kiskaniyolarda bak yaaValla abla bazen yazarken goruyo hani herseyimizi anlatip dertlesiyoruz ya kiskaniyo gibime geliyo. Eslerinizde bu duruma sicak baksa hemen kurar grubu![]()
Ebrar deki dantel tarifi veriyoz de...ben oyle atlattimAnam kiskaniyolarda bak yaa![]()
Evet ya bende derdim dogdugu gibi emmeyi nasil biliyo ona bu fonksiyonu kullanmyi kim ogretti diye...Allahim yaratilis mucizesini gorup te iman etmeyenlere hidayet versin...insallah bizlerde tadariz o guzel anlari...o emerken goz goze gelmeyi yanagina dokunmayi...sanki yutacakmis kime memeyi iyice agzina aldigini gormeyi...o zaman kendini gercekten manali hissedersin heralde...birak emmesini ben hamile kalinca gercek anlamiyla kadin oldugumu anlicam mana katicam hayatima hissediyorum...
Bi de su biliyomuydun bilmiyorum her ay neye ihtiyaci varsa sutteki mineral ona gore degisiyomus????Bi de bebek emmiyorsa neye aserdiysen onu yemen gerekiyormus :)
Hadi dogum oyle ya organlarin islevi?bi diyaliz aleti bobregin yaptigi gorevi yapamiyo....ne kadar programlanmis bi duzenimiz var cok sukur..Ay buda aynı ben yaabende her zaman derim ki şu doğum olayını bilip de nası hâlâ ben inançsızım diyebiliyo Bu insanlar şaşırıyorum..
Gel tatlim katil...kızlarrrrr lutfen ikili knusmayalım yaaaaaahuuuuuu bızlede knusun
Bende öyleyim hepimizde var birseyler anlamadım kiAy sorma ilknur çok tuhafım yaa bugün @yaren92 e de dedim regl olmasam dicem 3-5 aylık hamileyim heraldeo zaman neden böyleyim bilemiyorum ki hiç
![]()
Bi de bebek emmiyorsa neye aserdiysen onu yemen gerekiyormus :)
Tesekkurlerduygu degisimi yasiyorum resmen ...anam biri bizim topigi okusun bi ya nazar degdi
![]()
Aaaaa mutlu umutlu gelmiş hosgelmisss :)Benim ccanımınici artık sona geldin ve en güzel bekleyişin başlıyorinsallah sonuda guzel olacak dualarim seninle
![]()
Birinin bebegini kucağıma aldığımda bakip kalirdim öyle hele bebeğimi kaybettikten sonra bebek kucagimda basimi egdim bi dünya aglamistim Allah tattirsin yaşatsin inşallah sadece imtihan olarak kalsın kuzum çok zorEvet ya bende derdim dogdugu gibi emmeyi nasil biliyo ona bu fonksiyonu kullanmyi kim ogretti diye...Allahim yaratilis mucizesini gorup te iman etmeyenlere hidayet versin...insallah bizlerde tadariz o guzel anlari...o emerken goz goze gelmeyi yanagina dokunmayi...sanki yutacakmis kime memeyi iyice agzina aldigini gormeyi...o zaman kendini gercekten manali hissedersin heralde...birak emmesini ben hamile kalinca gercek anlamiyla kadin oldugumu anlicam mana katicam hayatima hissediyorum...
Bebem bilgi paylassiyo biz de ogreniyoz bi de topikte herkes aglamakli bugunlerde noldu bize diyoz?konunuz ne bakalım kuzum
Ay aglama ama ya...Tekrar tekrar okuyorum da yazdigimi![]()
Amin canim Rabbim uzun hayirli saglikli omur versin cumlenize cumlemize insallahBirinin bebegini kucağıma aldığımda bakip kalirdim öyle hele bebeğimi kaybettikten sonra bebek kucagimda basimi egdim bi dünya aglamistim Allah tattirsin yaşatsin inşallah sadece imtihan olarak kalsın kuzum çok zor