Gebe kalamayanlar buraya.....

Sola yatmak gerekiyormus bebis kilo alsin diye ben alistirdim kendimi :))

Slm canim konusmaniza girdim ama Hamileyken sola yatmak su yönden iyi diye biliyorum bebege kan akisi daha iyi gidiomus ama saga yatarsak kan akisi anneye hizli oluyomus o yüzden bebise gitmesi icin sola yatin diolar:KK66:

Ooooooowww tabi yaaa biz ancak kaynanaya kacalim pehhhh....
Bizde ne zamandir cikamiyoduk eslerimizin isleri cok yogundu hafta sonlari bile calistilar yine yogun bir tempoya gircekler girmeden kacamak yapalim dedik. Bide belim agriyo surekli iyi gelir dedik canim. Insallah sizde en kisa zamanda kacamak yaparsiniz:KK68:

Bende hep sağa yatardim sunnet diye ama gecen dogum yapan arkadaş da dedi sola yat demis doktoru sagda büyük bir kan damarı varmıs sola yatinca daha iyi kan gidermis bi de fark ettim sola yatinca pitirdaniyor :KK66:
Sn dha dur ne saga ne sola yatnca rht verck 6aylk fln olnca uyuyamycn ble :) verck tekmeyi

Kızlar uzun bir aradan sonra Merhaba
Ben baktım gebe kalamıyorum tüp bebeğe başladım. Igneler bugün bitti. Salı yumurtalar toplanacak. Hepimiz den bol.bol şans ve dua bekliyorum. :KK19:

Benim ccanımınici artık sona geldin ve en güzel bekleyişin başlıyor :21: insallah sonuda guzel olacak dualarim seninle :KK60:

Slm canim konusmaniza girdim ama Hamileyken sola yatmak su yönden iyi diye biliyorum bebege kan akisi daha iyi gidiomus ama saga yatarsak kan akisi anneye hizli oluyomus o yüzden bebise gitmesi icin sola yatin diolar:KK66:
Evet tatlım bende öyle duydum gecen zorla alistirdim kendimi sola :))

Bizde ne zamandir cikamiyoduk eslerimizin isleri cok yogundu hafta sonlari bile calistilar yine yogun bir tempoya gircekler girmeden kacamak yapalim dedik. Bide belim agriyo surekli iyi gelir dedik canim. Insallah sizde en kisa zamanda kacamak yaparsiniz:KK68:
Ay valla çok ihtiyacım var açıkçası gerçi sadece evde de olsam esim yanimda olsa o da yeter ya

Benim ccanımınici artık sona geldin ve en güzel bekleyişin başlıyor :21: insallah sonuda guzel olacak dualarim seninle :KK60:
Canimm :KK19:desteğin duaların moralin in ve dostluğun için teşekkür ederim. Insallah guzel olacak. Yımırta lari verecem bakalım bebiş olarak geri donerler inşallah :KK36:

Gitti mi esin cano kv nasil?

Iyi iyi çook şükür tatlm. Bandajı vardı için fena olur diye çıkar demedim sana dedi bende yok olsun çıkarırım ya ne demek dedim çıkardım ama fena da oldum gerçekten :( bayağı da morarmış yazık kıyamam :( eşim de gitmedi pazartesi gitcek. Babamla annem kardeşim gelmişti geçmiş olsuna onlarda demin gittiler öyle işte :)

Iyi iyi çook şükür tatlm. Bandajı vardı için fena olur diye çıkar demedim sana dedi bende yok olsun çıkarırım ya ne demek dedim çıkardım ama fena da oldum gerçekten :KK43: bayağı da morarmış yazık kıyamam :KK43: eşim de gitmedi pazartesi gitcek. Babamla annem kardeşim gelmişti geçmiş olsuna onlarda demin gittiler öyle işte :)
Hmmm hadi bakalim gecmis olsun tekrardan...esin icin de hayirlisi olsun insallah.

Ben kıpır kıpır im valla. Bi sevinç bi korku ama hersey allahtan artık kısmet kuzum

Olur olur sevin ama stres yapma vala içimde kelebeenkler uçuşuyo sanki yuppiii diye sevinesim var. Rabbim maddi manevi emeklerini boşa çıkarmasın ablacım ve bu yolda olan bizlerin de inşaallah

Back
X