Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
günaydın hayırlı Cumalar canlar doktor ve hastanelerle o kadar samimi olduk ki okuduğum bölüm hayatıma yakışır olsun dedim ve AÖF Tıbbi Dokumantasyon ve Sekreterlik bölümüne yerleşmişim hadi hayırlısı inşallah
Allahhhh bugün aldığım 4. 5. mi güzel haber ya herkes ne güzel yerlere yerleşmiş.hayırlı uğurlu olsun canım benimmm :) bu arada seninde cuman mübarek olsun tatlım :)
Kınalı kuzularıııımmm günaydın hayırlı cumalar. Yaw sabah ateşimi ölçtüm 36.8 çıktı ben ne zaman kırmızıya boyancam yaaa çok sıkıldım artıııık offfffff
şimdi baktım bende.. gerçekten çok yersiz bi sebep.. ki banlanmasını gerektircek hiçbi durum yok.. ortada.. Türkçe diyorlarda kaç kişi düzgün kullanıyor..
Evet canm bekleyiş hali aysima00
git baköpe dedi baktım böyleydi işte yani dün yaptığım test bu. Kafam karıştı yaa napsam bilemedim hâlâ gelen giden de yok sinirlerim bozuldu artk
vallahi girdim stresee ablacımm yaa... belirsizlik insanı yoran en kötü şey... o yüzden emin olalım istiyorum varsada yoksada böyle ikilemde beyin yoruluyor... haksızmıyımm amaaa
bebeğim... test yapmaa artıkk nede olsa anneden gelen bi gen var... en iyi yolu kan vermen.. emin oluruz varlıgınada yokluunada.. bakk stres oluyosun..
Renklidede gordm esime cok benzettm smile ifade simgesi
Ama ya renkli gorntu ckmislrsi onu vermyi untmslr ona mralm bozldu brz
Sze fln gndrcektm cekpte
Maşallah kuzuma ya olsun onlarda yokmu kayıtlar ciktilar sonra alirsin
Çok sevindim ya gözümüz Aydin canim benim
Saol ablam bilgisayr bozkms ordan bska bi bilgisayra attilr fln ole cikardilr raporlari sanirm o yuzdn karsti ztn 2tane cktilr biri o kdr nettiki sanki dogmsta ole cekmslr gbi dieri hc belli olmuodu onu vermsler
Paralımiydi
Sadece bebege deil banada baktilr rahime aclma vrmi ykmu die rahim uznlugnda iyi dedi erkn dogm riskn fln yk dedi rahmdeki damar akimina ble baktlr
Evet abla 200lira
Himm o zaman versinler ya ciktini
Ama stres o bicmdi bnde
Varmidr ki ya hftaya fln gtsm verirlrmki
Sildilrse ddiydm
nasil silerler
Ha bugün Allah korusun birşey oldu nazil ispat eder kendini
Sanmıyorum ya hemen silmezler
Hftya kontrlm var o zaman bi ugrayaym ya. Vardr kaytlarnda sanirm. Ay bde bizm tosun aksi ckti smile ifade simgesi sol elini acti sag eli yumruk yapms acmio smile ifade simgesi doktrnda bakmasi gerk olcum icn yok acmio doktrda aksi oglan bu sinrli olck dio guluo smile ifade simgesi ugrasti dktr acmadi sunu brz huylandiram dedi ultrason aletnin karnma degn aleti salladi salladi yok harektlenio acmio doktrda sen gt bi cikolata ye brzda yuru 3te tkrar gl ddi gttm 3te acms elini smile ifade simgesi
Sze fln gndrcektm cekpte
Saol ablam bilgisayr bozkms ordan bska bi bilgisayra attilr fln ole cikardilr raporlari sanirm o yuzdn karsti ztn 2tane cktilr biri o kdr nettiki sanki dogmsta ole cekmslr gbi dieri hc belli olmuodu onu vermsler
Paralımiydi
Sadece bebege deil banada baktilr rahime aclma vrmi ykmu die rahim uznlugnda iyi dedi erkn dogm riskn fln yk dedi rahmdeki damar akimina ble baktlr
Evet abla 200lira
Ama stres o bicmdi bnde
Sildilrse ddiydm
nasil silerler
Hftya kontrlm var o zaman bi ugrayaym ya. Vardr kaytlarnda sanirm. Ay bde bizm tosun aksi ckti smile ifade simgesi sol elini acti sag eli yumruk yapms acmio smile ifade simgesi doktrnda bakmasi gerk olcum icn yok acmio doktrda aksi oglan bu sinrli olck dio guluo smile ifade simgesi ugrasti dktr acmadi sunu brz huylandiram dedi ultrason aletnin karnma degn aleti salladi salladi yok harektlenio acmio doktrda sen gt bi cikolata ye brzda yuru 3te tkrar gl ddi gttm 3te acms elini smile ifade simgesi
sevindim.. temiz çıkmasına... boş yere stres yaptı oda kendine mevlam sağlıkla kucağımıza almayıda nasip eylesin... bende kimse yok facede o yüzden konuşamadım ben canım..
Allahhhh bugün aldığım 4. 5. mi güzel haber ya herkes ne güzel yerlere yerleşmiş.hayırlı uğurlu olsun canım benimmm :) bu arada seninde cuman mübarek olsun tatlım :)
Gordum ama aylar once aynisi bana oldu hele ki ikinci cizgi daha da koyuydu...burda oyle umutlandim ki 1 saat sonra cikmisti...ertesi gun kan verdim negatif...insallah senin oyle degildir o ay her belirtim vardi gogus agrisi kasık agrisi ama sonuc oyle olmadi insallah senin oyle degildir...
Sze fln gndrcektm cekpte
Paralımiydi
Evet abla 200lira
Ama stres o bicmdi bnde
Sildilrse ddiydm
nasil silerler