- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.121
Yeni kankam yelpaze ile takılıyoruzsıcakkkk coooook sıcakkkkkknabıyorsunuz bakalım cancağızlarım ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni kankam yelpaze ile takılıyoruzsıcakkkk coooook sıcakkkkkknabıyorsunuz bakalım cancağızlarım ?
Kuzum oylede bn doktora gidicegim gunler boyle olurum heleki yeni doktorsa:))Inşaallah. Ama bu kadar sıkıntı yapma kendine canına yazık sanki ilk kez mi gidiyosun deliii :))
Bu seferde bayramdan once gittigim doltor gitmis bu yeni gelmis bakal insallah artik bebisimin kontrollerine giderim kuzummmilacı sordum da hatırlamıyor ne kullandığını. bu sefer hangi doktor kuzum? bende duyduğuma gidiyorum bakalım şu bekleme süreci de bi dolsun .. inşallah bu son doktorun ve vesilen olur kuzum
ayyyy içimi ferahlattın senin yazını okurken sakinlik hissettim mutlu oldum:)
ayyyy ne güzel güzel gnler başlıyor sana maşaAllah![]()
Naptin bakalım anlatGeldim kizlar doktordan![]()
Bu seferde bayramdan once gittigim doltor gitmis bu yeni gelmis bakal insallah artik bebisimin kontrollerine giderim kuzummm
Geldim kizlar doktordan![]()
Valla cok ayrintili konusmadi butun film tahlilleri skstirdim eline bakti hersey normal dedi...esinin degerleri cok da dusuk degil dedi...hormonlarin da iyi...ama pis kist gecmemis 2cme dusmus kuculmus yine hap verdi yani bu ay da bosa caliscaz...ama bi dahaki ay yumurtayi klomenle buyutup catlatma ignesi vercek sonunda igneyi kapacam yaaaNaptin bakalım anlat![]()
Kist duruyo kuzum kuculmus sadece o yok olunca insallah yumurta catlatma ignesi vercek...bi dahaki aya artik...inşallah kuzum eee ne dedi doktor
Kist duruyo kuzum kuculmus sadece o yok olunca insallah yumurta catlatma ignesi vercek...bi dahaki aya artik...
Eylülde güzel haberler mi gelcek yani :)) oh ne güzel olur :))Valla cok ayrintili konusmadi butun film tahlilleri skstirdim eline bakti hersey normal dedi...esinin degerleri cok da dusuk degil dedi...hormonlarin da iyi...ama pis kist gecmemis 2cme dusmus kuculmus yine hap verdi yani bu ay da bosa caliscaz...ama bi dahaki ay yumurtayi klomenle buyutup catlatma ignesi vercek sonunda igneyi kapacam yaaa![]()
Sorma kizzz igneden nefret eden ben igne hastasi oldum...diyoki sonra yuksek dozda ilaca asilamaya gideriz...dedim her adet olanda yumrta catlamis diyebilirmiyiz hayir dedi...ben dedim he iste benim yumurtam catlamiyo dedim 22 28mmlik yumurta saglikli degil dedi...16mm oldu sonra 2 tane dedim o catlatilabilrdi dedi...belki de ikizim olacakti heesonunda iğneyi yiyecen hadi bakalımo kadar iğne iğne dedin vardır bunda da bi hayır
![]()
Insallah canimmm...aksam ruyamda esim dogum yaoiyodu sonra kalkip kahveye arkadslarin yanina gidiyodu...adam da ne dogum sancisi ne bisey vardi kiz sabah anlatiyom da hatun delirdi cocuk cocuk diye diyoEylülde güzel haberler mi gelcek yani :)) oh ne güzel olur :))
ama sen bana hoşgeldin demiyorsunyoksa unuttun mu sen beni
![]()
Kıyamam tabi :) bir daha dogumdan sonra ancak gelirim zaten :-/
Ah yavrum hatlar karismis iyiceInsallah canimmm...aksam ruyamda esim dogum yaoiyodu sonra kalkip kahveye arkadslarin yanina gidiyodu...adam da ne dogum sancisi ne bisey vardi kiz sabah anlatiyom da hatun delirdi cocuk cocuk diye diyo![]()
Ay inşallah :) artık kırkıni cikartiriz inşallah :):) sağ salim atlat da hayırlısıyla gidersiniz ananeyi görmeye![]()
Ne sicagi kizz serin buralarda gece 5e kadar don dur yarin nolcak dusuncesi durttu ha bire beni ay bi de ruyamda cocuk agliyo meme veriyom e sut yok cocuk cekiyo cekiyo bisey yok tobe nasil bi ruyaydi o...ha bu arada ben topikte 2 seruven olusturcam tugba doktorlarda...ya da tugba ruyalarda diye hani su okuma kitaplari oluyodu ya tatilde okulda diye vs...Ah yavrum hatlar karismis iyiceben diyorum hep bu sicaklardan
![]()
güzel haberlerle gelirsin inşaallahCuma doktora gidiccem
iyiyim sağolasın sen nasılsın :) ama kim o demedin :)Merhaba ablacım nasılsın