• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Hıc bır sekılde rahat edilmiyor vakıt de gecmiyor gece. Ah be tospam dogsan bı :KK43: ısın kotu tarafı gözlerim yanıyor uykudan

sıcakta bir yandan..az kaldı doğumlara senin daha az tabi yastık koyun diyorlar bacak arasına ve karnınn alt tarafına ne kadar faydalı olur ki

sıcakta bir yandan..az kaldı doğumlara senin daha az tabi yastık koyun diyorlar bacak arasına ve karnınn alt tarafına ne kadar faydalı olur ki
Koyuyorum o da ayrı sıcaklık veriyor :KK43: tekmeleyip atıyorum bende dışarısı serın ama yatmaya gelince ates basıyor

Biliyorum abla takip yapip buyunesine bakicak hastaneyle bi minibus aram var...saati iyi ayarlamam lazim 36 saate uymak icin adam 9da geliyo yemekti yorgunluk derken 11 12 ideal:)))gulelim tabi...cumlemizi guldursun Rabbim...bi de su pis kist gitse sogan suyuna koklenecem artik bi yandan

zaten soğan kürü kisti temizlemezmi ki neden başlamıyosun biran önce o zaman canım benim

Biliyorum abla takip yapip buyunesine bakicak hastaneyle bi minibus aram var...saati iyi ayarlamam lazim 36 saate uymak icin adam 9da geliyo yemekti yorgunluk derken 11 12 ideal:)))gulelim tabi...cumlemizi guldursun Rabbim...bi de su pis kist gitse sogan suyuna koklenecem artik bi yandan

zaten soğan kürü kisti temizlemezmi ki neden başlamıyosun biran önce o zaman canım benim
Klomen kullaninca catlatma ignesi sartmi? Bana doktor klomen ve duphaston verdi
ayyy banada onu verdi 3 ay kullandım.2 ay iğnesini verdi sonra o tatile gitti yerine gelen nöbetçi doktor kendi kendine çatlar vermicem iğne dedi.o ay ilk defa yumurtanın çatladığını ben bile anlamıştım farklı ağrı yapıyo doktoru aramıştım çatlıyor demişti.

Hamilelik Takvimi :KK37::anneadayı::nazar:
bebeem bebeem ----------------:anneadayı:---13 Ocak-10.deneme :nazar: Prens Alper :KK37:bekliyoruz
tm26 tm26 -------------------:anneadayı:---3 Şubat- 3.deneme :nazar: Prens Mert :KK37:bekliyoruz
@pembebasliklikiz----:anneadayı:---9 Şubat-6.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
umutbitmz umutbitmz ------------:anneadayı:---17 Mart-12.deneme :nazar: Prens Buğra Miraç:KK37:bekliyoruz
aysima00 aysima00 --------------:anneadayı:---24 Mart-26.deneme :nazar: Prens Mehmet Eymen:KK37:bekliyoruz
@emikra-----------------:anneadayı:---31 Mart-13.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
esoes1919 esoes1919 --------------:anneadayı:---21 Nisan-3.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
zeynepsibel zeynepsibel ------------:anneadayı:---9 Haziran-14.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
@Melekkaya19 ----------:anneadayı:---2 Temmuz-24.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
lolita555 lolita555 -----------------:110:---24 Haziran-5.deneme:KK69:Çalışmalara devam
gamzeli es gamzeli es -------------:110:---3 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
Eylulll09 Eylulll09 ----------------:110:---26 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta ciftsariliyumurta ----:110:---27 Ağustos-27.deneme:KK69:Çalışmalara devam
A amorevole ------------------:110:---29 Ağustos-27.deneme:KK55:Kısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ---------:110:---29 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
yaren92 yaren92 ---------------:110:---30 Ağustos-12.deneme:KK69:Çalışmalara devam

Ezra35 Ezra35 -----------------:110:---30 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ftsch ftsch -------------------- :110:---1 Eylül-19.deneme :-) Hala totem yapıcam der
Karabocugum Karabocugum -------- :110:---3 Eylül-6.deneme :KK69:Çalışmalara devam
nurun_ala_nur nurun_ala_nur ----- :110:---5 Eylül-15.deneme:KK68:Prensesini bekliyor
@nur03-------------------:110:---8 Eylül-9.deneme :KK64:Sabırla bekliyor

Ablam bat 8 eylul insallah eylul ayina

inşaallah güzelim bol su içmeyi bari aksatma bu sıcaklarda
dün 11 e kadar pek iyi değildim abla bide patrona sinir oluyorum ya dedim izin alıp eve gidicem söyledim 3 ayda daha ilk defa böyle izin aldım zaten normalde de hiç almam hemen dediki ee sen daha da ağırlaşıcan nasıl çalışıcan falan bende hiç dinlemedim çıktım eve gitti eşimde evdeydi zaten denize gidelim diyip duruyodu gittik eğlendik değişiklik oldu :)

dün 11 e kadar pek iyi değildim abla bide patrona sinir oluyorum ya dedim izin alıp eve gidicem söyledim 3 ayda daha ilk defa böyle izin aldım zaten normalde de hiç almam hemen dediki ee sen daha da ağırlaşıcan nasıl çalışıcan falan bende hiç dinlemedim çıktım eve gitti eşimde evdeydi zaten denize gidelim diyip duruyodu gittik eğlendik değişiklik oldu :)
gördüm sahilde fotonuzu ohhh iyi yapmışsın ayrıca gittiği yere kadar boşver herşeyi kendine stres etme.

Selamün aleyküm kizlar..
Kendimizi topladik nerdeyse gelen gidenler var daha ve kayinvalidem doktora gidin artik diyo esim bekleyelim biraz daha diyo ama ben bekleme taraftari değilim..
Size sorum ben 2 defa hormon testi yaptirdim değerler normaldi 2-3 ay oldu galiba hatirlamiyorum tam. Şimdi ben önceki doktorumu buldum özelde çalişiyormuş ben hormon testi yaptirmadan ona 21. gün gitsem o zaman bana öyle demişti de. Ne yapayim sizce??

Selamün aleyküm kizlar..
Kendimizi topladik nerdeyse gelen gidenler var daha ve kayinvalidem doktora gidin artik diyo esim bekleyelim biraz daha diyo ama ben bekleme taraftari değilim..
Size sorum ben 2 defa hormon testi yaptirdim değerler normaldi 2-3 ay oldu galiba hatirlamiyorum tam. Şimdi ben önceki doktorumu buldum özelde çalişiyormuş ben hormon testi yaptirmadan ona 21. gün gitsem o zaman bana öyle demişti de. Ne yapayim sizce??
bence git ve elindeki testleri göster çok çok 1 ay kaybedersin hormon testlerini yeniletirse.1 ay neki zaten her ay geçiyor güzelim.rabbim sağlık versin cümlemize.

Back
X