• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Hamilelik Takvimi :KK37::anneadayı::nazar:
bebeem bebeem ----------------:anneadayı:---13 Ocak-10.deneme :nazar: Prens Alper :KK37:bekliyoruz
tm26 tm26 -------------------:anneadayı:---3 Şubat- 3.deneme :nazar: Prens Mert :KK37:bekliyoruz
B Benbirlaydii ----:anneadayı:---9 Şubat-6.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
umutbitmz umutbitmz ------------:anneadayı:---17 Mart-12.deneme :nazar: Prens Buğra Miraç:KK37:bekliyoruz
aysima00 aysima00 --------------:anneadayı:---24 Mart-26.deneme :nazar: Prens Mehmet Eymen:KK37:bekliyoruz
@emikra-----------------:anneadayı:---31 Mart-13.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
esoes1919 esoes1919 --------------:anneadayı:---21 Nisan-3.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
zeynepsibel zeynepsibel ------------:anneadayı:---9 Haziran-14.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
@Melekkaya19 ----------:anneadayı:---2 Temmuz-24.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
lolita555 lolita555 -----------------:110:---24 Haziran-5.deneme:KK69:Çalışmalara devam
gamzeli es gamzeli es -------------:110:---3 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
@ebrar09----------------:110:---26 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta ciftsariliyumurta ----:110:---27 Ağustos-27.deneme:KK69:Çalışmalara devam
A amorevole ------------------:110:---29 Ağustos-27.deneme:KK55:Kısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ---------:110:---29 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
yaren92 yaren92 ---------------:110:---30 Ağustos-12.deneme:KK69:Çalışmalara devam

Ezra35 Ezra35 -----------------:110:---30 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ftsch ftsch -------------------- :110:---1 Eylül-19.deneme :-) Hala totem yapıcam der
Karabocugum Karabocugum -------- :110:---3 Eylül-6.deneme :KK69:Çalışmalara devam
nurun_ala_nur nurun_ala_nur ----- :110:---5 Eylül-15.deneme:KK68:Prensesini bekliyor
@nur03-------------------:110:---8 Eylül-9.deneme :KK64:Sabırla bekliyor

anladım şimdi adet döngülerimizin günü farklı büyük ihtimalle yaren92 yaren92

B Benbirlaydii akşam yazdım ama görmedin sanırım canım geçmiş olsun iyisindir inşallah
Canim nst deyim su an hastanedeyim pazartesiye kadar yatacwm.Gunde 5 kez nst ye giriyorum surekli şeker takibi yapiliyo. Renkli usg ye girdim ordaki doktorda suyunda fazlalik var dedi. Araştırma hastanesine yonlendirdi doktor pazartesi arastirma hastanesine gidecem. Dua et cnm yaa bana

Hamilelik Takvimi :KK37::anneadayı::nazar:
bebeem bebeem ----------------:anneadayı:---13 Ocak-10.deneme :nazar: Prens Alper :KK37:bekliyoruz
tm26 tm26 -------------------:anneadayı:---3 Şubat- 3.deneme :nazar: Prens Mert :KK37:bekliyoruz
B Benbirlaydii ----:anneadayı:---9 Şubat-6.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
umutbitmz umutbitmz ------------:anneadayı:---17 Mart-12.deneme :nazar: Prens Buğra Miraç:KK37:bekliyoruz
aysima00 aysima00 --------------:anneadayı:---24 Mart-26.deneme :nazar: Prens Mehmet Eymen:KK37:bekliyoruz
@emikra-----------------:anneadayı:---31 Mart-13.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
esoes1919 esoes1919 --------------:anneadayı:---21 Nisan-3.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
zeynepsibel zeynepsibel ------------:anneadayı:---9 Haziran-14.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
@Melekkaya19 ----------:anneadayı:---2 Temmuz-24.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
lolita555 lolita555 -----------------:110:---24 Haziran-5.deneme:KK69:Çalışmalara devam
gamzeli es gamzeli es -------------:110:---3 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
@ebrar09----------------:110:---26 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta ciftsariliyumurta ----:110:---27 Ağustos-27.deneme:KK69:Çalışmalara devam
A amorevole ------------------:110:---29 Ağustos-27.deneme:KK55:Kısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ---------:110:---29 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
yaren92 yaren92 ---------------:110:---30 Ağustos-12.deneme:KK69:Çalışmalara devam

Ezra35 Ezra35 -----------------:110:---30 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ftsch ftsch -------------------- :110:---1 Eylül-19.deneme :-) Hala totem yapıcam der
Karabocugum Karabocugum -------- :110:---3 Eylül-6.deneme :KK69:Çalışmalara devam
nurun_ala_nur nurun_ala_nur ----- :110:---5 Eylül-15.deneme:KK68:Prensesini bekliyor
@nur03-------------------:110:---8 Eylül-9.deneme :KK64:Sabırla bekliyor

anladım şimdi adet döngülerimizin günü farklı büyük ihtimalle yaren92 yaren92

evet abla. bi de benim bu eski düzenime göre. malum kaç aydır gecikiyor yani geç gelebilir bu ay da

Canim nst deyim su an hastanedeyim pazartesiye kadar yatacwm.Gunde 5 kez nst ye giriyorum surekli şeker takibi yapiliyo. Renkli usg ye girdim ordaki doktorda suyunda fazlalik var dedi. Araştırma hastanesine yonlendirdi doktor pazartesi arastirma hastanesine gidecem. Dua et cnm yaa bana

allah yardımcın olsun canım inşallah düzelirde eve dönersin zamanında da doğum yaparsın...dualarımdasın:)

Canim iyi olda yat napalim inşallah pazartesi cikarsin sanci çıkıyor mu peki?

çok üzüldüm ne desem boş farkındaysan yorum dahi yapamıyorum.hep içimden herşeyin yoluna girmesi için senin için dua ediyorum elimden başka şey gelmiyor.çünkü sevgiyi aşkı iyiyi kötüyü eşler kendileri yaşıyor ve yaşayan kendi sabrına merhametine kadar dayanabiliyor.bizim için sen önemlisin sen iyi ol başka şey bizi ilgilendirmez yuvanın yıkılmasına bu kadar sevgi emeğin gitmesine üzülürüm istemem yuvanın yıkılmasını ama bu bir işkenceye dönüşmüşse bütün yollar denenmiş hadler sınırını aşmış kalp birşeyleri affetmiyorsa bu senin kararın elbette.anlaşılan o ki eşin kendisine çeki düzen vermeden ve evi ayırmadan bazı durumların iyileşmesi söz konusu değil sanki anladığım bu.rabbim senin ve yuvan hakkında hayırlısını nasip etsin inşaallah güzelim bu mübarek Cuma gününde yüreği katı olup bir yuvayı yıkmak üzere olanlarında yüreğine merhamet versin inşaallah..

Amin abla allah razı olsun çok güzel yazmışsın doğru da tespit etmişsin evet aynen yazdığın gibi herşey. Bitmiyo derdim tam birini aştık derken bitane daha türüyo yine yıkılıp enkaz altında kalıyoruz. Benmde gücüm yok artk. Ama tabi karşılıklı herşey illaki. Bi tek ben yorgunum ben üzgünüm diyemem oda aynı durumda biliyorum ama ben bugüne kadar mücadelemi verdiğime inanıyorum. Çok şeyler yaşadım bu 2.5 seneye çok şey sığdırdım ama artk gitmiyo işte mesele bu. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında ne diyim bilmiyorum artk. Hâlâ daha yuvamı yıkmamaya gayret ediyorum ama sonuç ne olur onuda Rabbim biliyo artk..

Back
X