• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Recep Tubiss Recep Tubiss meraba cnm.bnde debpko war femara kullanmayi dusunuorum.yani doktoruma solemeyi dusunuorum.klomenle buyumedi yumurtalar baya inatcilar.femara daha etkili diolar.birde ben glifor kullaniom.ikisi daha etkili olur diyen cok.senindemi ben gbiydi yumurtalarin?inatci miydilar??bnim adetimde kendi gelmez illa sokucu kullancam.yzarsan cok swncem cnm

Ay özledim tabisi de kuşum ben de fırsat bulamadım ttlm sadece okudum bi ara sonra cktım. Balkonda mısın sekerim :KK70:
:))) sana yazacaktım artık balkona gerek kalmadı diyede belki okumuştur sayfalardan dedimdi. evimin heryerinde ttnet çekiyor şuan 1 hafta oldu bağlanalı nasıl mutluyum forumun sayfaları tık tık açılıyor :)) ne kasmışım kendimi 4 aydır :)

Ya öyle bi durum var da işte hukuk bürosunda dedi dayım. Ama katiplik olmasa gerek bende tam bilmiyorum bayağı kalabalıkmış senin haricinde bir sürü daha bayan var kendine ait masan olcak dedi. İşte icralık olan dosyalara bakcan falan dedi ben hiçbişey bilmiyorum ki anlamam etmem sigortacıydım öncesinde bu çok ayrı bi meslek gözüm korktu işte zor mu diye sana sorayım dedim :KK17:
öğrenirsin yaa tek kişide olmıcakmışsın herkesin bi alanı var demekki oranın temizlikçisi falanda ayrıdır rahat edersin bence dene hem iyi gelir evden uzaklaşırsın

Recep Tubiss Recep Tubiss meraba cnm.bnde debpko war femara kullanmayi dusunuorum.yani doktoruma solemeyi dusunuorum.klomenle buyumedi yumurtalar baya inatcilar.femara daha etkili diolar.birde ben glifor kullaniom.ikisi daha etkili olur diyen cok.senindemi ben gbiydi yumurtalarin?inatci miydilar??bnim adetimde kendi gelmez illa sokucu kullancam.yzarsan cok swncem cnm
Bnm yumurtayla alakali değil yumurtlrim cok iyi bnm rahim kavisli olduğu icin kalmiyorum glifor bnde kullanıyorum şuanda hem yumurtalar icin hmde kilo verdirirmis doktor ole dedi dun ne kadar zayflarsan okadar ilaç dozu artirabilirim ve okadar yumurta olgunlaşır dedi

:))) sana yazacaktım artık balkona gerek kalmadı diyede belki okumuştur sayfalardan dedimdi. evimin heryerinde ttnet çekiyor şuan 1 hafta oldu bağlanalı nasıl mutluyum forumun sayfaları tık tık açılıyor :)) ne kasmışım kendimi 4 aydır :)
Vaayyy yakışır zümrüt kuşuma yaşasınnn

Back
X