- 29 Temmuz 2013
- 3.993
- 4.225
- 208
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.941
sanada günaydın canımmm :)Günaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada günaydın canımmm :)Günaydın![]()
Zaten diycek bisey bulamadigi icin acmaz telefonu canim ne dicek o yuzu bulamazAmin canm benm amiiiiin. Bak yine onlar kol kanat gerdiler. Kv bi kere bile aramadı bide babam arayınca da teli açmıyo hanımefendi. Maymun gözünü açtı artk. Bende o saf hallere devam edemem gördüm çünkü kimin ne mal olduğunu. Kv benim ve ailemin yüzüne nasıl bakcak bu saatten sonra ben asıl onu merak ediyorum..
Zaten diycek bisey bulamadigi icin acmaz telefonu canim ne dicek o yuzu bulamaz
Kendinde. Buarada sen hala annenlerdemisin esinle konusuyosundur umarim
evet cano katiplik yapıyorum tek olduğum içinde her işini yapıyorum aslında bi kişi daha olsa işim daha iyi de tek olunca hem adliye hem büro bana bakıyo...normalde işi çok olan avukatların mesela bankaya falanda bakanların sadece icraya bile kaç tane katipi oluyo ben hem dava işleri hem icra hem büro ortaya karışık devam ediyorum hayırdır sendemi işe başlıcanzeynepsibel canm sen hukuk bürosunda çalışıyodun demi? Napıyon orda ii olarak falan? Bide tek miydin?
Canim ben korunmayi biraktiktan 2 ay sonra olmayinca gittim dr. Bana daha erken 3 ay daha bekle ve sonra gel dedi... o 3 ayda gecti ama malesef yine olmadi. Tekrar gittim bu defa klomen verip 3 ay icinde olmali olmazsa tekrar gitcem . Anliyacagin 6 aydir ugrasiyoz ama olmuyo ,2 ay sonra tekrar gidip bakcaz artik.... seninki ne kadar oldu canim, uzun suremidir?Arkadaslar calismalara basladiktan ne kadar zaman sonra doktora gittiniz bebek gelmeyince, bu konuda ne dusunuyorsunuz?
Bende femara kullandım iti geldi tavsiye ederim bn yumurta 15.günümde 2.5cm olmuştu o ay kimyasal yaşadım bu ayda aşılamaya başladım önümüzdeki ay yapılacak ibsallah bugun bende doktordan geldim bütün tahlilleri mı bastan istedi bakalim hakkımızda hayrli si insallahkızlar günaydın şimdi doktordan geldim pkoluyum ben ilk defa tedaviye başladım femera diye bir ilaç verdi bana bugün 11. günü bana diyor yumurtan 10.mm olmuş kalitesiz yumurta tüp bebebk yapın dedim ilacın dozunu artırın sabah bir tane içtim akşam da içim yani bu kadar insan 1 ay deneyip olmayınca hemen tüp bebebk mi yapıyor ben bu ay hiç cvp da alamayabilrdim diyo zaman kaybı aşılama da değil diyor direk tüp bebek ne diyorsunuz ya kafayı yicem ben lütfen bir akıl verin yardımcı olun bide ben bir kürtaj yaşadım o hamileliğimde soğan suyu içmiştim dedim 125 liralık ilacın yapamadığını kilosu 1 liralık soğan mı yaptı ne sinir bozucu durum ya bu
evet cano katiplik yapıyorum tek olduğum içinde her işini yapıyorum aslında bi kişi daha olsa işim daha iyi de tek olunca hem adliye hem büro bana bakıyo...normalde işi çok olan avukatların mesela bankaya falanda bakanların sadece icraya bile kaç tane katipi oluyo ben hem dava işleri hem icra hem büro ortaya karışık devam ediyorum hayırdır sendemi işe başlıcan
tırnaklarını yeme boşuna belki biz öğretiriz derler belli mi olur.bi görüşürsün söylersin en azındanYa öyle bi durum var da işte hukuk bürosunda dedi dayım. Ama katiplik olmasa gerek bende tam bilmiyorum bayağı kalabalıkmış senin haricinde bir sürü daha bayan var kendine ait masan olcak dedi. İşte icralık olan dosyalara bakcan falan dedi ben hiçbişey bilmiyorum ki anlamam etmem sigortacıydım öncesinde bu çok ayrı bi meslek gözüm korktu işte zor mu diye sana sorayım dedim![]()
Bende femara kullandım iti geldi tavsiye ederim bn yumurta 15.günümde 2.5cm olmuştu o ay kimyasal yaşadım bu ayda aşılamaya başladım önümüzdeki ay yapılacak ibsallah bugun bende doktordan geldim bütün tahlilleri mı bastan istedi bakalim hakkımızda hayrli si insallah
tırnaklarını yeme boşuna belki biz öğretiriz derler belli mi olur.bi görüşürsün söylersin en azından
:)) nasılsın ablam? Vala bilmiyorum ya hiç anlamadığım için stres oldum biraz. Çok şükür bugüne kadar beceremediğim olmadı ama bu sefer ciddi yer ya bide ondan yani stresim. 1 hafta falan öğretirler dedi babam ama bilmiyorum. Yapcaz artk öyle böyle bi şekilde. Bide kafam dolu ya bu aralar dikkatimi veremem diye korkuyorum![]()
bence tam zamanı kuzum. insana çalışmak iyi geliyor şuan bu teklif bana yapılsa bende yapabilir miyim öğrenebilir miyim diye düşünürüm ama öğreten olunca neden öğrenilmesin.çalışmak çok iyi gelir bak gör
Evet o yüzden zaten çekinsem de gitcem yani nasip olursa eğer. Hem ayrı eve çıkarız daha çabuk bi şekilde
evet hem kafan da dağılmış olur. olursa çok iyi olur hayırlısı olsun![]()