• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

günaydın şekerpare hayırlı sabahlar nasılsın kavuştun evine temizledin bitti herhalde sıcaklarda nasıl vakit geçiriyorsun

Abla sıcaklar fena. Temizlik yarım yamalak . eşimin yengesi doğum yapmıştı 4 ay önce gündüz bazen oraya gidiyorum çocuğu yıkamaya gidince de hemen donemiyorum şimdi yine gideceğim .. Güneş tepeden tepeden bakıyor cesaretim yok çıkmaya

darısı sana olur inşallah cano bnd pek giremiyorum ya merak ettim yoksa doğum falan mı oldu ki acaba facesi de yok zaten

Ben mesajlarına baktım cumartesi yazmış en son . başka bi doktor su çok fazla değil demiş dün de araştırmaya gidecekti öyle yazmış. En son bu sabah girmiş kulübe . ayrıca amin inşallah kuzum

selam kizlar. ben yeni uye oldum. 1 yillik evliyim cocuk olmadi daha. gecen test yaptim lh yuksek cikti fsh den. hamile kalmak icin ne onerirsinuz :KK43:
Canim lh cokmu yuksekki? Bildigim kadariyla pko olunca lh yuksek cikar, bide adet duzensizligi yapar, yumurtlamada sorun oluyo.... bi doktora baktir derim....

Ben mesajlarına baktım cumartesi yazmış en son . başka bi doktor su çok fazla değil demiş dün de araştırmaya gidecekti öyle yazmış. En son bu sabah girmiş kulübe . ayrıca amin inşallah kuzum
hıııı buraya girmeyince görmedik ....hep dua ediyorum hepinize cano unutmadık yaşadıklarımızı hemde daha da rahatlamış değilim

Sorma :KK12: dün nst nasıl geçti senin bakim? Benim ufaktan cati agrilari başladı bende öyle olunca bebisin kiyafetlere giristim :KK51: 2 makine yikandi 2.5 makine daha var :KK75:

iyidi sorun yok dedi doktor bakalım benle giren bi bayan vardı 37 haftalıkmış onda sancı gözüktü ağrımda az az var dedi doktor bakalım açılman var mı diye muayeneye aldı tırstım valla eksikleri tamamladık bizde doktor cıkışı gidip çarsıya aldık haftaya başlıyorum bende yıkayıp ütülemeye bide mobulyalar gelse pff

bak bak bak unutmuşuz unutmadık sizi strese sokmuyorum yaz ayı hem biyerlere gidiyorsunuz diye hemde bu sıcaklarda canınız burnunuzda diye hele bi doğurunda hayırlısıyla :)

kafa dağıtmaya buraya giriyoruz bı bakıyorum kımsecıkler yok abla bende okuyup okuyup geçiyorum

Back
X