- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #94.001
Bi bebeem vardi nirelerde acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım ev ne haldeTatlim sicakta bi yere gidilmiyo ki anca aksam gunes batisina dogru...aksama donuyorum esim gelebilirse...
Hayirlisi olsun canim benim uzme o guzel canini kendi canindan sagligindann onmli bse yok unutmaEvet canm. Eşimle de ne konuşuyorum ne konuşmuyorum yani konuşunca da tartışıyoruz sürekli. Bilmiyorum nolcak artk..
günaydın şekerpare hayırlı sabahlar nasılsın kavuştun evine temizledin bitti herhalde sıcaklarda nasıl vakit geçiriyorsun
@pembebasliklikiz cano durum ne yazdında ben mi görmedim diye baktım yok nasıl oldun
Günaydınnnnn kızçelerrr
darısı sana olur inşallah cano bnd pek giremiyorum ya merak ettim yoksa doğum falan mı oldu ki acaba facesi de yok zatenYazmayı dusundugum şeyi yazmissin benimde aklıma o geldiydi sayfaları okuyup yazacaktimtercüman olmuşsun taze annis
![]()
darısı sana olur inşallah cano bnd pek giremiyorum ya merak ettim yoksa doğum falan mı oldu ki acaba facesi de yok zaten
Canim lh cokmu yuksekki? Bildigim kadariyla pko olunca lh yuksek cikar, bide adet duzensizligi yapar, yumurtlamada sorun oluyo.... bi doktora baktir derim....selam kizlar. ben yeni uye oldum. 1 yillik evliyim cocuk olmadi daha. gecen test yaptim lh yuksek cikti fsh den. hamile kalmak icin ne onerirsinuz![]()
hıııı buraya girmeyince görmedik ....hep dua ediyorum hepinize cano unutmadık yaşadıklarımızı hemde daha da rahatlamış değilimBen mesajlarına baktım cumartesi yazmış en son . başka bi doktor su çok fazla değil demiş dün de araştırmaya gidecekti öyle yazmış. En son bu sabah girmiş kulübe . ayrıca amin inşallah kuzum
Bi bebeem vardi nirelerde acaba![]()
Sormakuzum unuttular bunlar bizi hiççç yazmıyorlar selam veriyoruz görende yok hıhhhh![]()
Fenalarda... bebiş hazirligi temizliiik...birbebeem vardı nirelerde acaba :)
Fenalarda... bebiş hazirligi temizliiik...
kuzum unuttular bunlar bizi hiççç yazmıyorlar selam veriyoruz görende yok hıhhhh![]()
Sormadün nst nasıl geçti senin bakim? Benim ufaktan cati agrilari başladı bende öyle olunca bebisin kiyafetlere giristim
2 makine yikandi 2.5 makine daha var
![]()
bak bak bak unutmuşuz unutmadık sizi strese sokmuyorum yaz ayı hem biyerlere gidiyorsunuz diye hemde bu sıcaklarda canınız burnunuzda diye hele bi doğurunda hayırlısıyla :)