• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kafa dağıtmaya buraya giriyoruz bı bakıyorum kımsecıkler yok abla bende okuyup okuyup geçiyorum

nst den sonra düşünceler sarmaya başlamış belli Allah yardımcınız olsun inşaalah hayırlısıyla kolay doğumunuz olsun hepinizin.bu sıcaklar biraz geçsin toparlanırız yinede siz bebişlerden fırsat bulup gelecekmisiniz bakalım eskisi gibi.siz bizi unutacaksınız gibi geliyor bana :(

seni sıcaklar sıcak basmalar zorluyor olmasın normalde çok zevklidir sanırım onların hazırlığı canım benim.insanın gönlünü yanında olsakta biz ütülesek sen yerleştirsen diye istiyor ama işte böyle uzağız hepimiz birbirimizden :KK43:
iyi aslında iki gündür hava sicak ama bunaltmiyor en azından buna da şükür cok zevkli gerçekten bidi bidi minicik şeyler de güzel olurdu yakin olsaydık yardımdan çok arkadaş istiyor insan yanina.

iyidi sorun yok dedi doktor bakalım benle giren bi bayan vardı 37 haftalıkmış onda sancı gözüktü ağrımda az az var dedi doktor bakalım açılman var mı diye muayeneye aldı tırstım valla eksikleri tamamladık bizde doktor cıkışı gidip çarsıya aldık haftaya başlıyorum bende yıkayıp ütülemeye bide mobulyalar gelse pff
Hala gelmedi mi? Benim bebis karnimi burkar hareketlerde bugün neden bilmem :-/

nst den sonra düşünceler sarmaya başlamış belli Allah yardımcınız olsun inşaalah hayırlısıyla kolay doğumunuz olsun hepinizin.bu sıcaklar biraz geçsin toparlanırız yinede siz bebişlerden fırsat bulup gelecekmisiniz bakalım eskisi gibi.siz bizi unutacaksınız gibi geliyor bana :KK43:

Elimizden geldigince gireriz uyutup uyutup:-)

Hala gelmedi mi? Benim bebis karnimi burkar hareketlerde bugün neden bilmem :-/

Benim sertlik yapiyo sanki bi yere topluyor kendini gibi bide gecende adet sancisi gibi bi agrim oldu gecti baska topikte okuduydum kendini hazirliyormus kaslar...yok ya gelmedi daha sinir oldum esim arayip sorcak bakalim yogunuz agustos sonu dediydi adam

Benim sertlik yapiyo sanki bi yere topluyor kendini gibi bide gecende adet sancisi gibi bi agrim oldu gecti baska topikte okuduydum kendini hazirliyormus kaslar...yok ya gelmedi daha sinir oldum esim arayip sorcak bakalim yogunuz agustos sonu dediydi adam
Sertlik de oluyor da bu farklı. Haftya gideceğim inşallah bi bakalım ne durumdayiz az da kaldi ya.... enem..

öğrenirsin yaa tek kişide olmıcakmışsın herkesin bi alanı var demekki oranın temizlikçisi falanda ayrıdır rahat edersin bence dene hem iyi gelir evden uzaklaşırsın

Bilmiyorum yaa kafam çok dolu ya kendimi veremezsem diye stres yapıyorum :( illaki iyi gelir tabi de hem maddi açıdan da rahat ederiz ama işte stres oldum yapabilir miyim diyee :))

Hayirlisi olsun canim benim uzme o guzel canini kendi canindan sagligindann onmli bse yok unutma

Sağol bitanem. Vala bende öyle düşünüyorum artk kimse benden önemli değil kendime bakıyorum taviz vermiyorum kim be düşünürse düşünsün ama iyi ama kötü. Kv eşime demiş özür diliyim ben ondan. Babam da diyo boşver git elini öp küslük iyi değil eskisi gibi ol falan bilmiyorum daha kursağımda hâlâ lafları yutamadım yani :(

Sağol bitanem. Vala bende öyle düşünüyorum artk kimse benden önemli değil kendime bakıyorum taviz vermiyorum kim be düşünürse düşünsün ama iyi ama kötü. Kv eşime demiş özür diliyim ben ondan. Babam da diyo boşver git elini öp küslük iyi değil eskisi gibi ol falan bilmiyorum daha kursağımda hâlâ lafları yutamadım yani :KK43:
Napacan canim gecim iste boyle zorluklarida var. He su bi gercek eskisi gbi olunmuyo. Bende optum bayramda elini oda sarildi ben sadece opup birakcaktim sarilmaycaktim yani. Ama arada esim var sagolsun kayinpederim cok iyidr onun hatri varvdiye napalim bazi seylere goz yumuyoruz ama denilen laflar hic akildan cikmiyo

Napacan canim gecim iste boyle zorluklarida var. He su bi gercek eskisi gbi olunmuyo. Bende optum bayramda elini oda sarildi ben sadece opup birakcaktim sarilmaycaktim yani. Ama arada esim var sagolsun kayinpederim cok iyidr onun hatri varvdiye napalim bazi seylere goz yumuyoruz ama denilen laflar hic akildan cikmiyo

Aynen canm benm aynen öyle. Aklıma geliyo söylenenler ama napcan işte dediğin gibi eşim için yutcam oda diyo affet diye. Uzatınca da olmuyo ki. Babam da diyo zaten olsun o büyük diye. Aynı evi aynı sofrayı paylaşıyoruz neticede. Zaten hep fedakarlığı kadınlar yapsın adalet mi oluyo şimdi bu

canim normalde fsh ve lh nin ayni olmasi gerekiyormus. benim fsh 7.8 lh ise 18 cikti. yani 2 kati :( ve sanirim buyuzden hamile kalamiyorum. peki sizce bu buyuk bir problem mi. nasil hamile kalabilriim :(

canim normalde fsh ve lh nin ayni olmasi gerekiyormus. benim fsh 7.8 lh ise 18 cikti. yani 2 kati :KK43: ve sanirim buyuzden hamile kalamiyorum. peki sizce bu buyuk bir problem mi. nasil hamile kalabilriim :KK43:
ve adet duzensizligim var dogrudur. ama doktor pco falan demedi. sadece hormonlarda bizukluk var dedi. pek aciklama yapmadi baska

Ama trip atarim :63: bende günaydın yazmıştım benim gunaydinimi alıntı yapmamissin :KK12:
Ay tatlm özür dilerim ya gercekten fark etmemişim valla görmedim bak cidden görmedim :( en aydın gün senin olsun tatlm biraz gecikmeli de olsa. Valla tekrar kusura bakma

Back
X