Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. 29 Haziran'da evlendim yani 4 buçuk aylık evliyim nerdeyse. 23 yaşındayım. Evlendiğim ilk andan beri gebe kalmak istiyorum etrafımdaki insanların her ay sormalarını kaldıramıyorum kulak asmamaya çalışıyorum ama ister istemez etkileniyorum. Evliliğimin 2. ayinda rutin kontrol için doktora gittim bir sorun çıkmadı. Bu ayda çok ümitliydim. Sizce neden olmuyor ? Yumurtlamayı günü gününe takip ediyorum bir ara soğan kürü denedim hala deniyorum. İlişkiden sonra ayaklarımı kaldiriyorum ayağa hemen kalkmiyorum vs. Benden sonra evlenenlerin hamilelik haberini duyuyorum. Çevremde eşimin ailesinde benden sonra evlenenler bile sanki bana inat hamile kaldilar. Herkes soruyor herkes. Baba bir yol gösterin. Psikolojim bozuldu evin içinde her ay adet gördükten sonra oturup ağlıyorum. Deli gibi dua ediyorum adaklar adıyorum. Yaptığım çabaları eşime asla göstermeden yapiyorum ki o da farklı bir psikolojiye girmesin beni kusurlu görmesin. Varsa bildiğiniz emin olduğunuz kesin bir yol bir dua ne olur banada söyleyin. Ömür boyu duacınız olurum. Şimdiden teşekkür ederim.