Gebe Kalanlar Nasıl 3 Aylıkken Öğreniyor Ben 2 hafta zor dayanıyorum??

zuzucuum

Ve insanlar,tercihleri ile kaderlerini imzalarlar.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
1.993
En iyi cevaplar
1
1.861
133
Kuzular merhaba, ben 5 aylık evliyim bu ay bebiş denedik bugün erken gebelik testi yaptım ne yazık ki sonuç negatif benim anlamadığım şu ben ilişkiden sonra 14 gün zor dayandım şu erken yapılan testler için adet olacağım zaten aşırı yoğun ağrım var ama anlamadığım bir konu var ben hep çevremden 3,5 aylıkmış çok turşu yiyordum bi test yapayım dedim öyle öğrendimmm, 6 haftalık tesadüf muayene de öğrendiiim ,2,5 ay olmuşş hiiiiç hissetmedim, kız valla 9 aylıkmış çocuk bi gittim hooopp düşüverdi kucağımaa hiç farketmedim bile canım yaa ( bu işin şakası :D) gibi gibi farkedilmeyen gebelikler duydum yani anlamıyorum 3 ay nasıl farketmedin sen o çocuğu ben deneyeli 2 hafta oldu elim yüreğimde geziyorum 3 ay adet mi görüyor bu kadınlar nasıl anlamıyorlar onlar premium üye felan da biz mi ekonomik sınıfız çözebilmiş değilim forumda benim gibi birçok kadın var elinde testle bi belirti görsem de hemencecik çişimi yapıversem diyen bende öyleyim çünkü ay bu tavuk koktu burnuma hamile miyim aman midem bulanır gibi oldu kaldım mı acaba... Bu nasıl bir iş onlar adet görüyorlar mı kaldıkları halde nasıl geç farkediyorlar aydınlatın beni ablalarım kardeşlerim...

Kuzular merhaba, ben 5 aylık evliyim bu ay bebiş denedik bugün erken gebelik testi yaptım ne yazık ki sonuç negatif benim anlamadığım şu ben ilişkiden sonra 14 gün zor dayandım şu erken yapılan testler için adet olacağım zaten aşırı yoğun ağrım var ama anlamadığım bir konu var ben hep çevremden 3,5 aylıkmış çok turşu yiyordum bi test yapayım dedim öyle öğrendimmm, 6 haftalık tesadüf muayene de öğrendiiim ,2,5 ay olmuşş hiiiiç hissetmedim, kız valla 9 aylıkmış çocuk bi gittim hooopp düşüverdi kucağımaa hiç farketmedim bile canım yaa ( bu işin şakası :KK70:) gibi gibi farkedilmeyen gebelikler duydum yani anlamıyorum 3 ay nasıl farketmedin sen o çocuğu ben deneyeli 2 hafta oldu elim yüreğimde geziyorum 3 ay adet mi görüyor bu kadınlar nasıl anlamıyorlar onlar premium üye felan da biz mi ekonomik sınıfız çözebilmiş değilim forumda benim gibi birçok kadın var elinde testle bi belirti görsem de hemencecik çişimi yapıversem diyen bende öyleyim çünkü ay bu tavuk koktu burnuma hamile miyim aman midem bulanır gibi oldu kaldım mı acaba... Bu nasıl bir iş onlar adet görüyorlar mı kaldıkları halde nasıl geç farkediyorlar aydınlatın beni ablalarım kardeşlerim...
Benim annemde kardeşimi 3 aylıkken öğrendi ve 3 ay boyunca adet oldu normal

midesi bulanınca doktorda öğrendi kan tahlilinde kardeşimi bizede süpriz olmustu
İnşallah sanada süpriz gibi gelir bebeğin sağlıkla canım

Kuzular merhaba, ben 5 aylık evliyim bu ay bebiş denedik bugün erken gebelik testi yaptım ne yazık ki sonuç negatif benim anlamadığım şu ben ilişkiden sonra 14 gün zor dayandım şu erken yapılan testler için adet olacağım zaten aşırı yoğun ağrım var ama anlamadığım bir konu var ben hep çevremden 3,5 aylıkmış çok turşu yiyordum bi test yapayım dedim öyle öğrendimmm, 6 haftalık tesadüf muayene de öğrendiiim ,2,5 ay olmuşş hiiiiç hissetmedim, kız valla 9 aylıkmış çocuk bi gittim hooopp düşüverdi kucağımaa hiç farketmedim bile canım yaa ( bu işin şakası :KK70:) gibi gibi farkedilmeyen gebelikler duydum yani anlamıyorum 3 ay nasıl farketmedin sen o çocuğu ben deneyeli 2 hafta oldu elim yüreğimde geziyorum 3 ay adet mi görüyor bu kadınlar nasıl anlamıyorlar onlar premium üye felan da biz mi ekonomik sınıfız çözebilmiş değilim forumda benim gibi birçok kadın var elinde testle bi belirti görsem de hemencecik çişimi yapıversem diyen bende öyleyim çünkü ay bu tavuk koktu burnuma hamile miyim aman midem bulanır gibi oldu kaldım mı acaba... Bu nasıl bir iş onlar adet görüyorlar mı kaldıkları halde nasıl geç farkediyorlar aydınlatın beni ablalarım kardeşlerim...

bir noktadan sonra belirtilerinizin psikolojik olduğunu, aslında belirti diye bir şey olmadığını anlayıp salıyorsunuz - bebek de zaten o saldığınız dönemde oluyor :)

insanlar abartıyor olabilirler tabii 3 ay biraz fazla iddialı tabii ama 6 hafta çok absurd bir şey değil. çoğu insanın zaten regl döngüsü de düzensiz, ondan telaş etmiyor olabilirler :)

Kendimden örnek vereyim. İlk hamileliğimde 10 gün gecikmeden sonra hamile olduğumu öğrendim. Ella içmiştim ve hamile kalmayı kesinlikle istemiyordum. Beklemiyordumda. Yaşadıklarımın hepsini ilacın yan etkisi sandım. Ama hamile kalmak isteyenlerde ve bunu bekleyenlerin bir çoğunda okuduklarından dolayı psikolojik olarak belirtiler oluyor. Aslında yok ama beyin var gibi düşünüyor.

bir noktadan sonra belirtilerinizin psikolojik olduğunu, aslında belirti diye bir şey olmadığını anlayıp salıyorsunuz - bebek de zaten o saldığınız dönemde oluyor :)

insanlar abartıyor olabilirler tabii 3 ay biraz fazla iddialı tabii ama 6 hafta çok absurd bir şey değil. çoğu insanın zaten regl döngüsü de düzensiz, ondan telaş etmiyor olabilirler :)
Yok var öyle. Adet gördükleri için hamile olduklarnı düşünmeyenler. Bir kaç kşi blyorum öyle 3.aynda, 4. Aynda öğrenen o da hamlemym dye doktora gitmeden antebiotik kullanmadan önce doktorun test yapmasyla ortaya çıkan.

Konu sahibi stres gebelik oluşmasnı ne lazk ki olumsuz etklyor.. ( eşnz de ve sz de bir problem yoksa) o yüzden ilşkden sonra acaba oldu mu dye düşnüp kendnzi paralamayı bırakp akşna bırakmalsnz herşeyi.. İnşaALLAH bebeğinz olur 🤲

Benim annemde kardeşimi 3 aylıkken öğrendi ve 3 ay boyunca adet oldu normal

midesi bulanınca doktorda öğrendi kan tahlilinde kardeşimi bizede süpriz olmustu
İnşallah sanada süpriz gibi gelir bebeğin sağlıkla canım
Ahh amiiin inşallah ama ben kişilik olarak çok düşünürüm herşeyi düşünürüm maalesef berbat bir özellik bu gece 3 defa uyandım adet oldum mu acaba diye işten vakit buldukça telefona bakıyorum siteleri okuyorum böyle

Ben de sal gitsin diyeyim o halde :D

Kendimden örnek vereyim. İlk hamileliğimde 10 gün gecikmeden sonra hamile olduğumu öğrendim. Ella içmiştim ve hamile kalmayı kesinlikle istemiyordum. Beklemiyordumda. Yaşadıklarımın hepsini ilacın yan etkisi sandım. Ama hamile kalmak isteyenlerde ve bunu bekleyenlerin bir çoğunda okuduklarından dolayı psikolojik olarak belirtiler oluyor. Aslında yok ama beyin var gibi düşünüyor.
Bazen nolursa olsun ben olacağım diyor yani Alllah bağışlasın bu arada çokta az bir zaman kalmış doğuma her an gelebilir yani maşallahh darısı başıma

Yok var öyle. Adet gördükleri için hamile olduklarnı düşünmeyenler. Bir kaç kşi blyorum öyle 3.aynda, 4. Aynda öğrenen o da hamlemym dye doktora gitmeden antebiotik kullanmadan önce doktorun test yapmasyla ortaya çıkan.
Ay valla inanamıyorum böyle olunca ne diyelim darısı isteyen herkesin başına

Ahh amiiin inşallah ama ben kişilik olarak çok düşünürüm herşeyi düşünürüm maalesef berbat bir özellik bu gece 3 defa uyandım adet oldum mu acaba diye işten vakit buldukça telefona bakıyorum siteleri okuyorum böyle
Bende senin gibiydim canım 😇

Konu sahibi stres gebelik oluşmasnı ne lazk ki olumsuz etklyor.. ( eşnz de ve sz de bir problem yoksa) o yüzden ilşkden sonra acaba oldu mu dye düşnüp kendnzi paralamayı bırakp akşna bırakmalsnz herşeyi.. İnşaALLAH bebeğinz olur 🤲
Aynen katılıyorum bende kür kullanırken nasıl olsa olmaz bu ay dedim ama olmus 😇

Bazen nolursa olsun ben olacağım diyor yani Alllah bağışlasın bu arada çokta az bir zaman kalmış doğuma her an gelebilir yani maşallahh darısı başıma
Çok teşekkür ederim. Kızım neredeyse 5 yaşında. Bu 2. Gebeliğim. Bunda adet günümde direk test yaptım. İlkinde belirtileri tecrübe ettiğim için hamile olduğumu erken anladım. :anneadayı: Kısmetse beklerse perşembe sabahı olacak doğumum. Allah her isteyene size de en yakın zamanda nasip etsin inşallah🤗

bende pkos hastasıyım ve adet gördüğüm için hamile olma imkanım yoktu ve sigara, alkol, spor yapıyordum deliler gibi .Gebeliğimi 7+5 te öğrenmiştim oda çok tesadüf eseri yoksa haberim olmiycaktı bir süre daha :) 0 belirti vardı ve adet olmuştum. Sonrasında malesef düşük yaptım ama böyle şeyler yaşanıyor

Aynen katılıyorum bende kür kullanırken nasıl olsa olmaz bu ay dedim ama olmus 😇
Kızlar merhaba adetim üç gün gecikti şeffaf akıntım var mide yanmam var ve aşırı halsiz uykusuzum halbuki 10_11 saat uyku uyudum sizce hamilelik olabilir mi dünde test yaptırdım kan 1.20 çıktı böyle olup daha sonra hamile olduğunu öğrenen oldumu acaba

Yerleşme kanaması yaşayanlar oluyo ayrıca çocuk isteme kararı almadan yani bi beklentisi olmadan hamile kalanlar da geç fark edebilir

Aynen size katiliyorum ben oyle oldum cok denedm olmadi sonra tm dedim isime odaklandim adeti 5 gun geçmiş her ay bekliyorum elimde testle o ay braktim ucunu hemen hamile kalmişim benim annem de beni 3 aylık ogrenmiş çunku 3 ay hep regl olmuş aba belirtileri fln da garmis doktora gitmisler o test bu test yapmişlar bi de hamilelik testi yapalim demisler oyle fark etmisler karni da hic buyumemis 😅😅

Canim dogrudur bizim gibi 7/24 akillari cocukta degildir belkide dusunmuyorlar bizim gibi hesap kitap yapmiyotlar sorsan adet gununu bile bilmiyordur belkide ama ,en guzeli bu en cabuk hamile kalma yontemi bu TAKMIYORLAR.....
Ilk hamileligim oyle oldu adet dongumu bile takmiyordum hamile kalmisim haberim yoktu 2 aylikti ogrendim ikimci de o kadar hesap kitap bu ay su kadar gecti derken 6 ay hamile kalmak icin ugrastim demekki oluyormus :-)

Back
X