- 11 Nisan 2018
- 1.993
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.861
- 133
Kuzular merhaba, ben 5 aylık evliyim bu ay bebiş denedik bugün erken gebelik testi yaptım ne yazık ki sonuç negatif benim anlamadığım şu ben ilişkiden sonra 14 gün zor dayandım şu erken yapılan testler için adet olacağım zaten aşırı yoğun ağrım var ama anlamadığım bir konu var ben hep çevremden 3,5 aylıkmış çok turşu yiyordum bi test yapayım dedim öyle öğrendimmm, 6 haftalık tesadüf muayene de öğrendiiim ,2,5 ay olmuşş hiiiiç hissetmedim, kız valla 9 aylıkmış çocuk bi gittim hooopp düşüverdi kucağımaa hiç farketmedim bile canım yaa ( bu işin şakası
) gibi gibi farkedilmeyen gebelikler duydum yani anlamıyorum 3 ay nasıl farketmedin sen o çocuğu ben deneyeli 2 hafta oldu elim yüreğimde geziyorum 3 ay adet mi görüyor bu kadınlar nasıl anlamıyorlar onlar premium üye felan da biz mi ekonomik sınıfız çözebilmiş değilim forumda benim gibi birçok kadın var elinde testle bi belirti görsem de hemencecik çişimi yapıversem diyen bende öyleyim çünkü ay bu tavuk koktu burnuma hamile miyim aman midem bulanır gibi oldu kaldım mı acaba... Bu nasıl bir iş onlar adet görüyorlar mı kaldıkları halde nasıl geç farkediyorlar aydınlatın beni ablalarım kardeşlerim...