Gebe Kalanlar Nasıl 3 Aylıkken Öğreniyor Ben 2 hafta zor dayanıyorum??

Canim dogrudur bizim gibi 7/24 akillari cocukta degildir belkide dusunmuyorlar bizim gibi hesap kitap yapmiyotlar sorsan adet gununu bile bilmiyordur belkide ama ,en guzeli bu en cabuk hamile kalma yontemi bu TAKMIYORLAR.....
Ilk hamileligim oyle oldu adet dongumu bile takmiyordum hamile kalmisim haberim yoktu 2 aylikti ogrendim ikimci de o kadar hesap kitap bu ay su kadar gecti derken 6 ay hamile kalmak icin ugrastim demekki oluyormus :-)
ya bende çok istiyorum inşallah bu ay tutar düşünmek istemiyorum ama şirret eltim var bi tane hep laf sokuyor benim çocuğum olma ihtimali biraz düşük o yüzden uğraşıyorum son gitmemde doktorum eşin sağlıklıysa hemen kalırsın kistin yok şuan demişti ama bilemiyorum tabi dün uzunca bir süre düşüne düşüne kendimi biraz uzaklaştırdım düşünceden olursa olur yeaa diyodum ki akşam soktu gene lafını sen yapamazsan ben yaparım haaaaa dedi hadi bakalım tuttur bu ay dedi inşallah olur diyorum bakalım kısmet

ya bende çok istiyorum inşallah bu ay tutar düşünmek istemiyorum ama şirret eltim var bi tane hep laf sokuyor benim çocuğum olma ihtimali biraz düşük o yüzden uğraşıyorum son gitmemde doktorum eşin sağlıklıysa hemen kalırsın kistin yok şuan demişti ama bilemiyorum tabi dün uzunca bir süre düşüne düşüne kendimi biraz uzaklaştırdım düşünceden olursa olur yeaa diyodum ki akşam soktu gene lafını sen yapamazsan ben yaparım haaaaa dedi hadi bakalım tuttur bu ay dedi inşallah olur diyorum bakalım kısmet
Aman bosver eltini Rabbim kimsenin niyetine birakmasin Rabbim sana bu ay hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hic deme kendine ihtimalim dusuk diye inseALLAH bu ay tuttmustur die bak duani eksik etme surekli tesbih cek Rabbimin yaninda imkansiz yok ki canim kunfeyekun cek bol bol

bende pkos hastasıyım ve adet gördüğüm için hamile olma imkanım yoktu ve sigara, alkol, spor yapıyordum deliler gibi .Gebeliğimi 7+5 te öğrenmiştim oda çok tesadüf eseri yoksa haberim olmiycaktı bir süre daha :) 0 belirti vardı ve adet olmuştum. Sonrasında malesef düşük yaptım ama böyle şeyler yaşanıyor
Allah bir minik minnoş daha nasip eder inşallah sağlıklı sıhhatli kucaklarsınız demek ki olunca oluyormuş

Aman bosver eltini Rabbim kimsenin niyetine birakmasin Rabbim sana bu ay hayirli saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin hic deme kendine ihtimalim dusuk diye inseALLAH bu ay tuttmustur die bak duani eksik etme surekli tesbih cek Rabbimin yaninda imkansiz yok ki canim kunfeyekun cek bol bol
Amin inşallah çok doğru diyorsun önemli olan niyet

Back
X