Gebe kalanlar neler yaptınız beler kullandınız tavsiyeler 🙏🏻❤️

12lavinya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
22
6
1
26
Bend değer bir gün gebe kalırsam Allah’ın izniyle burada ki tüm arkadaşlarıma umut ışığı olmak adına uzun uzun hikayemi anlatıcam. Arkadaşlar gerek doğal yolla gerek doktor yardımıyla neler yaparak gebe kaldınız lütfen belki sizler birer umut olursunuz o kadar çok üzülüyorum ki gebe olan birini görünce hayranlıkla bakıyorum ki bir gün benimde bebeğim olur mu bir buçuk yıldır deniyoruz 😓😓

Biz Kasım ayı gibi korunmayı bırakmıştık, çok uğraşmıyorduk ama kaç ay geçti hamilelik falan yoktu. Biz sanıyorduk ki bir kere korunmasız ilişki olsa hemen hamile.. o süreçte bu siteye çok girdim okudum o işlerin ha deyince olmayacağını öğrendim. Buradakilerden ovulasyon testini duydum aldım. ilk ay kullandım olmadı ama ikinci ay olumlu sonuçlandı. Ovulasyon testi harici özel bişey yapmadık. Ne pozisyon ne bacak kaldırma vs

Bend değer bir gün gebe kalırsam Allah’ın izniyle burada ki tüm arkadaşlarıma umut ışığı olmak adına uzun uzun hikayemi anlatıcam. Arkadaşlar gerek doğal yolla gerek doktor yardımıyla neler yaparak gebe kaldınız lütfen belki sizler birer umut olursunuz o kadar çok üzülüyorum ki gebe olan birini görünce hayranlıkla bakıyorum ki bir gün benimde bebeğim olur mu bir buçuk yıldır deniyoruz 😓😓
2 buçuk yıllık evliyim başından beridir korunmadik dr gittik hic bir sıkıntımız yoktu herşeyimiz temizdi doğal şeyler denedim olmadı 1sene ovulasyon testi kullandım olmadı aşılama yaptırdık oda olmadı sonra tüp bebek yaptrdik çok şükür ilk denemede ikizlere gebe kaldım şuan 3 aylık olduk rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inş🤲

Bende 2 yıllık evliyim hiç korunmadığım halde bende kalamamıştım tabi 15.ayıma kadar bir sorun olmadığı halde kalamıyordum
Femara ilacı kullandım sadece (çatlama iğnesi vurmadı doktor) öylesine deneyelim demişti çok şükür kaldım şimdi 21 haftalık gebeyim 🥰 rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin canım İnan herşeyin vakti zamanı var ❤️

3. deneme sonucu tüp bebekle gebe kaldım çok şükür, eşiniz ve siz hormonlarınıza, sperm değerlerinize baktırdınızmı?

Back
X