Doğurmak üzereyim, vücudumda değişim yok hiç. O biraz yapı meselesi.Daha yeni öğrendim eşime haberi verdim o zaten çok istiyordu ama benim çok korkum vardı ve yeni evlendik sonra olsun diyordum . Fiziksel olarak bedenim değişecek korkularına ek olarak tek kalamayacağız çok kısıtlanacağız hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi gibi korkular var . Bugün sevinemedim bile doğru düzgün. Çok endişeliyim bunu eşimle paylaşsam adamı soğutur muyum diye düşünüyorum nasıl geçecek bilmiyorum sanki hiç bu psikolojiden cikamayacakmisim gibi
Merhabalar üzülmeyin tek değilsiniz. Bende acaba istemiyor muyum ,çok mu erkendi , yaşım mı küçük(25Daha yeni öğrendim eşime haberi verdim o zaten çok istiyordu ama benim çok korkum vardı ve yeni evlendik sonra olsun diyordum . Fiziksel olarak bedenim değişecek korkularına ek olarak tek kalamayacağız çok kısıtlanacağız hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi gibi korkular var . Bugün sevinemedim bile doğru düzgün. Çok endişeliyim bunu eşimle paylaşsam adamı soğutur muyum diye düşünüyorum nasıl geçecek bilmiyorum sanki hiç bu psikolojiden cikamayacakmisim gibi
Gereksiz bir düzlükleri oluyor bazenBen geçen eşime çok kötüyüm varil gibi oldum diyordum o da hayır aşkım çok güzelsin demek yerine evet hamilesin normal vs dedi boğacaktım adamı az kalsın bende de var bu korkular mesela her yerim3 krem sürdüğüm halde bikini bölgem çatladı venüs tepesine çatlak var koltuk altım karardı memelerim karardı hiç güzel hissetmiyorum
Ne güzel umarım ben de sizin gibi olurumDoğurmak üzereyim, vücudumda değişim yok hiç. O biraz yapı meselesi.
Ama bu özgürlük, yalnız kalamama, kişisel alan, başbaşa planlar bunlar benide ürkütüyor. Ancak ailem onu öyle bir seveceksin ki o eksikliği farketmeyeceksin alışıp rutine sokacaksın diyorlar
Vücut bakımından korkmayın, kilodur alınır verilir. Hamile değilken daha üst kilolara çıktığım dönem oldu. Tam diyet esnasında hamile kaldığım ve ilk 3 ay bulantı sebeplerim olduğu için hızlı kilo verdim. Verdiklerimi aldım sadece kısmetse 5 haftaya doğumum var tabiki karnım büyüyor. Neticede bu kilolar da 1 günde alınmadığı gibi 1 günde verilip fit olunmayacakNe güzel umarım ben de sizin gibi olurum
Adama haberi o kadar donuk verdim ki aşırı sevindi sarıldı falan ama benim yüzümden o da donuklaştı sevincini yaşayamadı tam olarak bunu hissettim. Benim de yaşım 23 şu an eşimle aramda 14 yaş var. Dolayısıyla o aşırı istiyordu ben istemiyordum işte sizin gibi ben de öyle bir yandan hiç istemediğim bir şey diyorum kafama birsürü kaygı geliyor bir yandan da suçlu hissediyorum böyle düşündüğüm için . Teşekkür ederim umarım kolaylıkla geçerMerhabalar üzülmeyin tek değilsiniz. Bende acaba istemiyor muyum ,çok mu erkendi , yaşım mı küçük(25) diye diye kendimi bitirmiştim. Ki ben evlendiğim ilk ay kendi isteğimle hamile kalmıştım çok istiyordum. Rahat 4 ay boyunca kendimi hamile gibi bile hissetmedim acaba istemiyor muyum diye kendimi çok sorguladım. Ama içinizdeki kıpır kıpır hareketlerini hissedince anlıyorsunuz nasıl güzel bir şey olduğunu. ilk o zaman ağlamıştım ne cinsiyetini öğrendiğimde ne ilk kalp sesini duyduğumda ağlamak gelmemişti içimden. Fakat çok zor bir hamilelik geçirdim erken doğum yaptım, yakındığım şçin kendimi de çok suçladım. Allah ne verirse hayırlısı demek ki sizin için de vakti şimdiymiş. Bu sene , diğer sene, öbür sene hiç fark etmiyor. Kucağınıza alınca her şey geçiyor
Hayatım mahvoldu gibi hissediyorum ara ara... 30 haftalığım kilo almadım amq göbek birden çıktı işte topaç gibş hissediyorumGereksiz bir düzlükleri oluyor bazenGüzel hissetmeme psikolojisi sanirim çok yaygın yorumlara bakınca
Yani hamile göbeği aslında tatlı duruyor dışarıdan ama kendinde olunca evet bana da korkunç geliyorHayatım mahvoldu gibi hissediyorum ara ara... 30 haftalığım kilo almadım amq göbek birden çıktı işte topaç gibş hissediyorum
Evet şu an için öylegecmeyecek. aynen hissettiğiniz gibi olacak her sey. ama hepsine değermiş diyeceğiniz bir seye sahip olacaksınız.
bazen benim de eski bedenimi özlediğim, üzüldüğüm, esimle eski iletişimimizi özlediğim zamanlar oluyor. ama hiç keşke bebek olmasaydı diye düsünmedim. değişik bir hissu an çok bir sey ifade etmiyor veya mantıklı gelmiyordur size belki de
Ben 20 22de düzdü göbek yoktu birden çıktı ama kıllandımmmm kolllarım karnım mememYani hamile göbeği aslında tatlı duruyor dışarıdan ama kendinde olunca evet bana da korkunç geliyorben böyle giderse bir terapiste gitmeyi düşünüyorum aslında sizin de az kalmış böyle bir düşünceniz yok mu sadece anlatmak bile çünkü insana bazen iyi geliyor
Teşekkürler umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlısı olsunVücut bakımından korkmayın, kilodur alınır verilir. Hamile değilken daha üst kilolara çıktığım dönem oldu. Tam diyet esnasında hamile kaldığım ve ilk 3 ay bulantı sebeplerim olduğu için hızlı kilo verdim. Verdiklerimi aldım sadece kısmetse 5 haftaya doğumum var tabiki karnım büyüyor. Neticede bu kilolar da 1 günde alınmadığı gibi 1 günde verilip fit olunmayacak
Evet kıllanma oluyormuş bazı kişilerde ama sonra dökülüyor diyorlar kararmayı duymadım. Kararma da acaba kullandığınız ağda falan mı yaptı o dönem daha hassas ya tabi siz hamile olarak daha iyi bilirsinizBen 20 22de düzdü göbek yoktu birden çıktı ama kıllandımmmm kolllarım karnım mememkararma oldu bilmiyorum niye
Ağda yapmıyorum lazerliyim ama gebelik şekeri var o yaparmışEvet kıllanma oluyormuş bazı kişilerde ama sonra dökülüyor diyorlar kararmayı duymadım. Kararma da acaba kullandığınız ağda falan mı yaptı o dönem daha hassas ya tabi siz hamile olarak daha iyi bilirsiniz
hiii anladım bilmiyordumAğda yapmıyorum lazerliyim ama gebelik şekeri var o yaparmış
Ben öğrendiğimde ağlamıştım şimdi zamanı değil diye. Zaten testi aldığımı biliyordu birlikte öğrendik. Bence eşinizle paylaşın kaygılarınızı onunla konuşmak iyi gelecektir size destek olacaktır. Zaten bu süreç devam edip durck hamilelik bebeğe bakım sonrası. Ne hissettiğinizii paylaşmak onunda desteğini almakla birlikte ilerleniyor.Daha yeni öğrendim eşime haberi verdim o zaten çok istiyordu ama benim çok korkum vardı ve yeni evlendik sonra olsun diyordum . Fiziksel olarak bedenim değişecek korkularına ek olarak tek kalamayacağız çok kısıtlanacağız hiçbir şey eskisi gibi olmayacak gibi gibi korkular var . Bugün sevinemedim bile doğru düzgün. Çok endişeliyim bunu eşimle paylaşsam adamı soğutur muyum diye düşünüyorum nasıl geçecek bilmiyorum sanki hiç bu psikolojiden cikamayacakmisim gibi
haklısınız açıkça yerli yersiz kaygım ne varsa hepsini sakince otururken söyliyim en güzeliBen öğrendiğimde ağlamıştım şimdi zamanı değil diye. Zaten testi aldığımı biliyordu birlikte öğrendik. Bence eşinizle paylaşın kaygılarınızı onunla konuşmak iyi gelecektir size destek olacaktır. Zaten bu süreç devam edip durck hamilelik bebeğe bakım sonrası. Ne hissettiğinizii paylaşmak onunda desteğini almakla birlikte ilerleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?