Gebe kalma cabalarim

Genczey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
161
126
103
Herkese merhaba
Aranizda esinin sperm sayisi az oldugu icin hamile kalamayan ve esi tedaviye baslayan var mi acaba? Varsa ne kadar sure sonra esinizin sperm ve hareketliligi yukseldi ve dogal yolla hamile kaldiniz?
Simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
Bende hamile kalmaya calisnlardnm butun tsetlwri yaptk heraey normal bu sogan suyu yaptm sidmi incdir kurune baslycm ins hayirli sonuclar alirz

Günaydın kızlar bende aynı durumdayım esimde bu sorun yok benimde sonunda yumurtam 18 cm olmus duphaston verdi dün basladim sizce catlatmasi için mi deneyen ve sonuç alan varmi

Herkese merhaba
Aranizda esinin sperm sayisi az oldugu icin hamile kalamayan ve esi tedaviye baslayan var mi acaba? Varsa ne kadar sure sonra esinizin sperm ve hareketliligi yukseldi ve dogal yolla hamile kaldiniz?
Simdiden tesekkurler
Merhaba benimde esimin sayi ve hareketlilik problemi vardı, tup bebege başlayacaktık, bu sırada bitkisel yollari da deneyelim dedik ibrahim saracoglunun keci boynuzu kürunu yaptik önce allahin izniyle tabi su an hamileyim doğal yolla.. Allah herseye vekildir..

Ben de keciboynuzu kurune baslamaya karar verdim 1 gun yaptim hatta ama doktorun verdigi ilacla beraber kulanilir mi onu bilemedigimden biraktim.
Esinizin sperm sayisi kacti ve kac ayin sonunda hamile kaldini acaba?

Ben de keciboynuzu kurune baslamaya karar verdim 1 gun yaptim hatta ama doktorun verdigi ilacla beraber kulanilir mi onu bilemedigimden biraktim.
Esinizin sperm sayisi kacti ve kac ayin sonunda hamile kaldini acaba?
4.4 idi ilk tahlilde keci boynuzuna basladiktan sonra 14 e yukselmisti.. 1 ay yaptik

Herkese merhaba
Simdiden tesekkurler
Merhaba ben pkoluydum eşimdede sperm hareketlilik sorunu vardı. Tabi çocuk için engel değildi ama doktorum üstüne basa basa keçi boynuzu pekmezi için yanındada kür yap eşine içir diyordu. Biz pekmezle yetindik çok şükür normal yolla oldu. Ama muhakkak kürüde deneyin. Eşim üç ay ilaç kullandı sonra devam etmedi. Birkaç ay sonra haberi aldık. Darısı başınıza inşallah

4.4 idi ilk tahlilde keci boynuzuna basladiktan sonra 14 e yukselmisti.. 1 ay yaptik
Ben de hemen baslicam o zaman insallah Rabb'im sifasini verir okudugum kadariyla 6-7 keciboynuzunu kirip yarim litre kaynamis suya atip agzikapali sekilde 3 dakika kisik ateste kaynatiyoruz sonra altini kapatip 20 dakika demlenmesini bekliyoruz. Bunun yarisini sabah yarisini aksam iciyor ve 1 hafta boyunca tekrarliyorum sabah aksam iciyor. Sonrasinda da 1 ay aksamlari 1 su bardagi icicekmis. 1 su bardagi ictigi zamanda da ayni olcuyle mi kuru hazirliyorum acaba? Yani kuru yapip 3 aksama yayabilir miyim yoksa her aksam yenilemem mi lazim? Cunku bu olculerde 1 su bardagindan cok cikiyor

Iki bardak çıkıyor, iki gun iciyordu sonra yine kaynatiyordum bunun yani sira soğuk pres keci boynuzu pekmezi de icti ve her aksam hakiki zeytin yagina iki tane incir koyup sabahlari yiyordu.. Allahin da izniyle bunlarin cok faydasi olduğunu düşünüyoruz çünkü bize normal yolla imkansiz dediler.

Bence yarıya indir kürü öyle her gün taze hazırla canım. İnşallah Rabbim şifasını verir.

Bence yarıya indir kürü öyle her gün taze hazırla canım. İnşallah Rabbim şifasını verir.
Cok tesekkur ederim. Ben de zeytinyagda beklemis incir ve keciboynuzu pekmezi veriyordum. Bunlara da tekrar baslicam. Insallah yakin zamanda normal yolla hamile kalirim cok tesekkur ederim hepinize

Günaydın kızlar bende aynı durumdayım esimde bu sorun yok benimde sonunda yumurtam 18 cm olmus duphaston verdi dün basladim sizce catlatmasi için mi deneyen ve sonuç alan varmi

Merhaba, 18 mm olan yumurta zaten çatlayacak boyuta gelmiş demektir.
Duphaston ben de kullanıyorum fakat bu ilacın yumurta çatlatma etkisi yok.
Eğer hamile kalınırsa bebeğin tutunmasını eğer kalınmazsa da adetin sökülmesini sağlaya bir ilaç.

Catladigini hissettim gibi sağ taraftaydi öğrendikten iki gun sonra felaket bir sanci oldu yarin saat sürdü gecti düzenli de ilişkiye girdik hap bitti aletine iki gun var hafiften sanci var şimdi korkuyorum yine olmadi diye inşallah olmuştur

Duphaston bittikten 2 gün sonra adet oluyorum ben.
Eğer hamile değilsen 2 3 gün içinde adet olursun.
İnşallah hamilesindir. Allah hayırlısını versin inşallah.

Y
Insallahhhh canim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
Bu asıl gün 24 u eğer o gün olmazsa var demektir demi geçen ay 3 gun öncesinden lekelenme başlamıştı benimki öyle olur normalde gününde direk başlamaz şimdi öyle bişey yok bide çok salladı beni bu hap ikinci kutu ama öncesinde olmamıştı böyle ev issi bile yapamiyoru uykudan gözümü acamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…