- 5 Mayıs 2013
- 33.897
- 41.530
- 798
Bu asıl gün 24 u eğer o gün olmazsa var demektir demi geçen ay 3 gun öncesinden lekelenme başlamıştı benimki öyle olur normalde gününde direk başlamaz şimdi öyle bişey yok bide çok salladı beni bu hap ikinci kutu ama öncesinde olmamıştı böyle ev issi bile yapamiyoru uykudan gözümü acamiyorum
Çok tsk ederim canim inşallah yakında o müjdeyi aliriz24 veya 25'inde adet olmazsan hamilelik olasılığın yüksek.
Uyku hissi bende de çok oluyor o yan etki olabilir.
İnşallah vardır hamilelik.
Çok tsk ederim canim inşallah yakında o müjdeyi aliriz
Hap biteli 6 gun oldu adetin de 3 gun gecikti sol tarafta ara ara oluyordu ama dün bütün gün oldu seyirme gibi bişey bu neye isaretAy hadi hayırlısı inşallah.
Hap biteli 6 gun oldu adetin de 3 gun gecikti sol tarafta ara ara oluyordu ama dün bütün gün oldu seyirme gibi bişey bu neye isaret
Ayy canim yaa eger olmazsa cok kotu olurum 3 yildir ilk kez umut ciceklerim tamsmen actiTest yapman gerektiğine işaret :)
Tedavi harici uzmandan edindiğim bilgiyi aktarıyorum sana canim esin sürekli içerisinde kafein bulunan seyler icerse spermleri canlanır çoğalır ve yüksek ihtimalle de bir oglunuz olurHerkese merhaba
Aranizda esinin sperm sayisi az oldugu icin hamile kalamayan ve esi tedaviye baslayan var mi acaba? Varsa ne kadar sure sonra esinizin sperm ve hareketliligi yukseldi ve dogal yolla hamile kaldiniz?
Simdiden tesekkurler
Ya bunu hic duymamistim. Kafeinin de zararli oldugunu duymustum hatta. Her gun 1 kahve mi icirsen ne yapsamTedavi harici uzmandan edindiğim bilgiyi aktarıyorum sana canim esin sürekli içerisinde kafein bulunan seyler icerse spermleri canlanır çoğalır ve yüksek ihtimalle de bir oglunuz olur
Ayy canim yaa eger olmazsa cok kotu olurum 3 yildir ilk kez umut ciceklerim tamsmen acti
Oldum adet yine olmadi moralim sıfır ama üstüne görme olabilir mi diye düşünüyorum hislerim bu kadar yanlış olamaz yoğun olma ihtimali varmı onunIstersen bikac gun daha bekle canim ama duphastondan sonra adet gelmezse ihtimal buyuk.
Oldum adet yine olmadi moralim sıfır ama üstüne görme olabilir mi diye düşünüyorum hislerim bu kadar yanlış olamaz yoğun olma ihtimali varmı onun
Tatlim duydugun şey yanlış nasıl yanlış sen durumları karistiriyorsun. Partnerin içecek kafein sen değil. Kafein tüketecek bol miktarda sürekli ondan sonra bebek çalışmaları yapılacak. Eşinin tükettiği kafeinle senin bir alakan yok. Hamile bayanlar kafein tuketmez. Günde bir tane bile tuketilmemesj lazım hamileliğin boyunca kahve asitli içecekler icnde kafein bulunan cola gibi ... bunları tuketirsen bebegin hiperaktif olur bilgineYa bunu hic duymamistim. Kafeinin de zararli oldugunu duymustum hatta. Her gun 1 kahve mi icirsen ne yapsam
Üstüne görme adet dönemine denk gelmez ayrıca gelen kan normal adet kanaması gibi olmaz ya kahve renkte olur ya da çok açık bir kırmızı ve kısa surerOldum adet yine olmadi moralim sıfır ama üstüne görme olabilir mi diye düşünüyorum hislerim bu kadar yanlış olamaz yoğun olma ihtimali varmı onun
Canım üstüne görme adet gibi olmuyormuş.
Pembe oluyormuş ve çok az geliyormuş
umut iste kaybetmek istemiyorum yarin gidecem doktora aynı şeyleri duyacak ama
Ben erkek icin kafein zararli, sperm uretimini etkiler diye duymustum. Artik duzenli kahveye baslatirim ben:)Tatlim duydugun şey yanlış nasıl yanlış sen durumları karistiriyorsun. Partnerin içecek kafein sen değil. Kafein tüketecek bol miktarda sürekli ondan sonra bebek çalışmaları yapılacak. Eşinin tükettiği kafeinle senin bir alakan yok. Hamile bayanlar kafein tuketmez. Günde bir tane bile tuketilmemesj lazım hamileliğin boyunca kahve asitli içecekler icnde kafein bulunan cola gibi ... bunları tuketirsen bebegin hiperaktif olur bilgine
Yine bir tedavi ama bu son dedi doktor anormal bisey yok dedi hormon testi yaptik onumuzdeki cuma gidecez bakalim ne cikacak hani vucudunda alerji yapip kabul etmiyormu acaba diyeönümüzdeki ay asilama diyo ama ben onu istemiyorum doğal olmuyor çünküAynı süreçlerden geçiyoruz anlıyorum seni canım.
Çok zor beklemek.
Yine bir tedavi ama bu son dedi doktor anormal bisey yok dedi hormon testi yaptik onumuzdeki cuma gidecez bakalim ne cikacak hani vucudunda alerji yapip kabul etmiyormu acaba diyeönümüzdeki ay asilama diyo ama ben onu istemiyorum doğal olmuyor çünkü
yok zararı canım cola kahve gibi kafein bulunan içecekler tüketecek sonra da çalışma senin uygun günlerinde bol şans :)Ben erkek icin kafein zararli, sperm uretimini etkiler diye duymustum. Artik duzenli kahveye baslatirim ben:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?