Gebe kalma cabalarim

24 veya 25'inde adet olmazsan hamilelik olasılığın yüksek.
Uyku hissi bende de çok oluyor o yan etki olabilir.
İnşallah vardır hamilelik.

Idrar testi yaptım ama çıkmadı kan testini pazartesi yaptiracam ama zaman çok zor geciyo bugün çok hafif lekelenme oldu bir defa o normal mi

Herkese merhaba
Aranizda esinin sperm sayisi az oldugu icin hamile kalamayan ve esi tedaviye baslayan var mi acaba? Varsa ne kadar sure sonra esinizin sperm ve hareketliligi yukseldi ve dogal yolla hamile kaldiniz?
Simdiden tesekkurler
Tedavi harici uzmandan edindiğim bilgiyi aktarıyorum sana canim esin sürekli içerisinde kafein bulunan seyler icerse spermleri canlanır çoğalır ve yüksek ihtimalle de bir oglunuz olur

Tedavi harici uzmandan edindiğim bilgiyi aktarıyorum sana canim esin sürekli içerisinde kafein bulunan seyler icerse spermleri canlanır çoğalır ve yüksek ihtimalle de bir oglunuz olur
Ya bunu hic duymamistim. Kafeinin de zararli oldugunu duymustum hatta. Her gun 1 kahve mi icirsen ne yapsam

Ya bunu hic duymamistim. Kafeinin de zararli oldugunu duymustum hatta. Her gun 1 kahve mi icirsen ne yapsam
Tatlim duydugun şey yanlış nasıl yanlış sen durumları karistiriyorsun. Partnerin içecek kafein sen değil. Kafein tüketecek bol miktarda sürekli ondan sonra bebek çalışmaları yapılacak. Eşinin tükettiği kafeinle senin bir alakan yok. Hamile bayanlar kafein tuketmez. Günde bir tane bile tuketilmemesj lazım hamileliğin boyunca kahve asitli içecekler icnde kafein bulunan cola gibi ... bunları tuketirsen bebegin hiperaktif olur bilgine

Oldum adet yine olmadi moralim sıfır ama üstüne görme olabilir mi diye düşünüyorum hislerim bu kadar yanlış olamaz yoğun olma ihtimali varmı onun
Üstüne görme adet dönemine denk gelmez ayrıca gelen kan normal adet kanaması gibi olmaz ya kahve renkte olur ya da çok açık bir kırmızı ve kısa surer

Ben erkek icin kafein zararli, sperm uretimini etkiler diye duymustum. Artik duzenli kahveye baslatirim ben:)

Aynı süreçlerden geçiyoruz anlıyorum seni canım.
Çok zor beklemek.
Yine bir tedavi ama bu son dedi doktor anormal bisey yok dedi hormon testi yaptik onumuzdeki cuma gidecez bakalim ne cikacak hani vucudunda alerji yapip kabul etmiyormu acaba diyeönümüzdeki ay asilama diyo ama ben onu istemiyorum doğal olmuyor çünkü

Allah kolaylık versin canım.
Aşılamada da tutma olasılığı çok yüksek değil zaten.
Yanlış bilmiyorsam %25 ihtimal diyorlar.
Ama bence yine de deneyin.
HSG çektirmiştin dimi?

Ben erkek icin kafein zararli, sperm uretimini etkiler diye duymustum. Artik duzenli kahveye baslatirim ben:)
yok zararı canım cola kahve gibi kafein bulunan içecekler tüketecek sonra da çalışma senin uygun günlerinde bol şans :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…