Selam sevdiğim dertleştiğim kapı komsum var 49 yaşında yaklaşık 1 yıldır regl olmuyormuş. Eşiyle Son ilişkisinde eşi korunmamış içeri boşalma olmuş gebe kalmaktan korkuyor ben kalmazsın dedim ama Benimde kafama takılmadı değil varmıdır bu olasılık? )
Selam sevdiğim dertleştiğim kapı komsum var 49 yaşında yaklaşık 1 yıldır regl olmuyormuş. Eşiyle Son ilişkisinde eşi korunmamış içeri boşaşma olmuş gebe kalmaktan korkuyor ben kalmazsın dedim ama Benimde kafama takılmadı değil varmıdır bu olasılık? )
Katılıyorum, bu kadınla çok yüz göz olma. Seks hayatını da bilme ya komşunun akranın bile değil, olsa bile gereksiz özel yani. Kocana da sahip çık evine de gitme, evine de alma
Görmüyorsun tv de milleti ayarsız olmuş herkes Kkatie2000
Selam sevdiğim dertleştiğim kapı komsum var 49 yaşında yaklaşık 1 yıldır regl olmuyormuş. Eşiyle Son ilişkisinde eşi korunmamış içeri boşalma olmuş gebe kalmaktan korkuyor ben kalmazsın dedim ama Benimde kafama takılmadı değil varmıdır bu olasılık? )
Düşük ihtimal ama imkansız değil. Bir test yapsın. Ayrıca doktoru ile görüşsün. Doktor ne diyorsa odur . Eğer doktor imkansız demediyse her ihtimal mümkün.
Siz abla gibi gördüğünüz kadınla dertleşmişsiniz. Çok da anormalmiş gibi yadırganması gerekmez. Bir yıldır adet görmemesi belki menopoz anlamına gelir. Korunmasız cinsel ilişki her halukarda hamilelik riski taşır. Konu üstünden 20 gün geçmiş, adet de görmüyor, meraktan soruyorum, hamile mi?