Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah ne zaman verırse dıye bısey varArkadaşlar size bir sorum olacak hemen gebe kalmak için ne yapmamız gerekiyor yani ilkinde çok uğraştık 10 ayda oldu ikinci de hemen nasıl olur
Tabii ki de öyle herşey nasip ama erken gebe kalmak için de bir gizlilik vardır illakiallah ne zaman verırse dıye bısey var![]()
Kız aldığım yumurtlama testleri Hakkari'den Ankara'ya yol oluray ne gizliligi olacak?yumurtlama gununuzu tespit edip, ona gore calisacaksiniz. en kolay ve hizli yolu bu. ovulasyon testi alin.
Ovulasyon testi ile takip yaparak şansı yükselte bilirsiniz. Birde dr kontrolüne gidebilirsiniz eşiniz ile beraberArkadaşlar size bir sorum olacak hemen gebe kalmak için ne yapmamız gerekiyor yani ilkinde çok uğraştık 10 ayda oldu ikinci de hemen nasıl olur
Biz 10 ay denemeden sonra gebe kaldım fakat sağlıksız gebelik oldu 6.hafta da düşük yaptım.simdi tekrardan başladık ama bu kadar uzun sürmez inşallahvalla ben de deniyorum 6-7 aydan fazladir. varsa gizli kapakli bir yolu takipteyim konuyu.![]()
Doktor kontrolü ne kadar iyi olur sence çünkü hiçbir sorun yokOvulasyon testi ile takip yaparak şansı yükselte bilirsiniz. Birde dr kontrolüne gidebilirsiniz eşiniz ile beraber
yanlis anlayip ustteki yorumumda zaten bir evladiniz var yazmisim kusura bakmayin lutfenBiz 10 ay denemeden sonra gebe kaldım fakat sağlıksız gebelik oldu 6.hafta da düşük yaptım.simdi tekrardan başladık ama bu kadar uzun sürmez inşallah![]()
Bütün kontrolleri beraber yaptırdık hiçbir sorun gözükmüyor bir gebeliğim oldu ama düşük yaptımÖncelikle varsa gizli bir sirri bende ögrenmek isterim :)
Esiniz bi spermiyogram baktirsin sizde gerekli kontrolleri yapin ona göre varsa bir sorun halledilir, zaten bir evladiniz var en azindan fazla stres yapmaz duruma göre harket edersiniz.
Sorun olup olmadıgını bilemeyiz sorun var demiyorum tabiki ama vücudunuzda bir vitaminin hormanın düşük olması bile geciktire biliyor gebeliği. eşim 25 yaşında varikosel oldugunu öğrendik mesela ondan önce genciz nasılsa diye dr gitmeyi ertelemiştik hep.Doktor kontrolü ne kadar iyi olur sence çünkü hiçbir sorun yok
Benim eşimde de varikosel var biz sperm testi yaptırdık değerler ileri hareketlilik felan yüksek çıktı şimdi ameliyat olmana gerek yok dedi doktorSorun olup olmadıgını bilemeyiz sorun var demiyorum tabiki ama vücudubuzda bşr vitaminin hormanın düşük olması bile geciktire biliyor gebeliği. eşim 25 yaşında varikosel oldugunu öğrendik mesela ondan önce genciz nasılsa diye dr gitmeyi ertelemiştik hep.
Değerleri iyi ise süper, en yakın zamanda müjdeli haberi alırsınız inşallahBenim eşimde de varikosel var biz sperm testi yaptırdık değerler ileri hareketlilik felan yüksek çıktı şimdi ameliyat olmana gerek yok dedi doktor
İnşallah ya benim 10 ay uğraş sonucunda hamileydim.ama geçen ay 6 haftalıkken dusuk yaptım bu sefer yine 10 ay kadar beklemek istemiyorum iyi bir erken olma yöntemi varsa onu deneyeceğimDeğerleri iyi ise süper, en yakın zamanda müjdeli haberi alırsınız inşallah
Bütün kontrolleri beraber yaptırdık hiçbir sorun gözükmüyor bir gebeliğim oldu ama düşük yaptım
yanlis anlayip ustteki yorumumda zaten bir evladiniz var yazmisim kusura bakmayin lutfen
Rabbim hepimize nasip etsin insallah ama kaç defa denedinizValla öyle bi gizli bi yöntemi vardıysa niye 5 yıldır tüp bebek merkezlerinde ömrüm gidiyor![]()