Gebe kalmak için farklı bir yöntem

femaleking

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
14
1
6
Ankara
Merhaba bayanlar. Az önce bu mesajı farklı bir konuda paylaştım ama bu konuyu açarak daha fazla kişinin istifade edeceğini düşündüm. Yöntemi öğrenir öğrenmez benimle beraber bu sorunu yaşayan hanımlarla paylaşmak istedim.
Öncelikle umarım isteyen herkes tez zamanda yavrularına kavuşur.
Benim size bir önerim olacak, daha doğrusu kayınvalidemin önerisi. görümcem bu yöntemle hamile kalmış. tabi bana bunu kaç ay sonra söylediler.. neyse..
çok iddialı konuşan kayınvalidem, bunu dene, hemen o ay hamile kalırsın inşallah bak dedi. gelecek ay deniycem. zor bir yöntem değil, ama tıbbi bi açıklaması da yok. biliyorum, herkesin gebe kalamamasının farklı nedenleri vardır, ama belki bu yöntem bazılarına iyi gelecektir. öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.. çünkü bende aynı durumdayım.

adetin 2. veya 3. günü başlıyorsunuz ve arka arkaya 3 gün yapmanız gerek.yatakta sırtüstü uzanıp dizlerinizi bükün. her iki elinizle sağ ve sol kasığınızdan başlayarak yukarı göbeğinize doğru bastırın. bunu 3 kez yapıyorsunuz. yaptıktan sonra sıcak su torbası karnınıza koyun ve bi müddet uzanın öyle. bilmem tarif edebildim mi :(
size zararı olmayacaktır. lütfen deneyenler hamile kalınca da buraya yazsınlar olur mu? ne kadar başarılı bir yöntem olduğunu görmek adına iyi olacaktır.

Merhaba bayanlar. Az önce bu mesajı farklı bir konuda paylaştım ama bu konuyu açarak daha fazla kişinin istifade edeceğini düşündüm. Yöntemi öğrenir öğrenmez benimle beraber bu sorunu yaşayan hanımlarla paylaşmak istedim.
Benim size bir önerim olacak, daha doğrusu kayınvalidemin önerisi. görümcem bu yöntemle hamile kalmış. tabi bana bunu kaç ay sonra söylediler.. neyse..
çok iddialı konuşan kayınvalidem, bunu dene, hemen o ay hamile kalırsın inşallah bak dedi. gelecek ay deniycem. zor bir yöntem değil, ama tıbbi bi açıklaması da yok. biliyorum, herkesin gebe kalamamasının farklı nedenleri vardır, ama belki bu yöntem bazılarına iyi gelecektir. öğrenince paylaşmak istedim sizlerle.. çünkü bende aynı durumdayım.

adetin 2. veya 3. günü başlıyorsunuz ve arka arkaya 3 gün yapmanız gerek.yatakta sırtüstü uzanıp dizlerinizi bükün. her iki elinizle sağ ve sol kasığınızdan başlayarak yukarı göbeğinize doğru bastırın. bunu 3 kez yapıyorsunuz. yaptıktan sonra sıcak su torbası karnınıza koyun ve bi müddet uzanın öyle. bilmem tarif edebildim mi :(
size zararı olmayacaktır. lütfen deneyenler hamile kalınca da buraya yazsınlar olur mu? ne kadar başarılı bir yöntem olduğunu görmek adına iyi olacaktır.

sadece adetin 2. gününden itibarenmi yapılıyormuş benim adetimin bugün 5.günü

sen denedin mi canı benimde eşimde sperm azlığı var 9 aydır kalamadım enjeksioyn yöntemiyle bi de silkelemeyi de denedim ama olmuyo olmuyo bunu da denicem :1:

Yaaaa anlamadim ben bunu adetin 2 veya 3 gunu nasil ilskiye girilcek ki ya o zman kanamasi olur insanin anlamadim ....

mantıklı gelmedi ama ısteyen deneyebılır tabı zararlı bıseye benzemıyor ama anlamadıgım ne alaka o hareketleri yapınca rahım kanalları dahamı ıyı acık oluyo kı

Allahım bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
ama karna sıcak uygulamak tehlikeli diye biliyorum !!
iltihaplar ve en önemlisi apandist açısından
bence bir doktora danışmak iyi olur
sevgiler...

bayanlar kusura bakmayın, sorularınız olmuş. uzun zamandır giremediğim için cevaplayamadım. şimdi sorularınıza cevap vereyim elimden geldiğince:
-evet haklısınız adetliyken sıcak su torbası koymak kanamayı arttırır. fakat enfeksiyonu arttırmaz. bu yöntemde sıcak su torbasını dayanabildiğiniz bi ısıda koyun. ben yaklaşık 15 dk kadar koymuştum, sonrasında uyuduğum için düşmüştür kesin :) yine de sıcak konusunda tereddüt yaşıyorsanız , su torbasını koymayın.

-ilişkiye girmiyoruz kızlar. sadece adetin 2. veya 3. günü gece yatarken bunu uyguluyoruz. 3 gün boyunca. ilişki yok kesinlikle!

-tıbbi bir açıklaması yok, zaten tıbbi bir yöntem de değil. halk arasında uygulanan geleneksel tıp diyelim buna :)

-muhtemelen bu yöntemi uyguladığımızda tüplerin ağız kısmı yukarı çıkıyor. hiç bir sorunu yokken gebe kalamayanlar için uygulanan bu yöntemde, yumurtanın tüplere daha rahat ulaşması sağlanıyor olabilir.

-bence adetinizin 2 veya 3. gününü geçtiyseniz, diğer aya bırakın. garanti olsun.

- evet ben denedim ve çok şükür hamileyim. bu yöntemin etkisi olmuş mudur bilmiyorum, Rabbim nasip etti. Allah isteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin.

yalnız şunu belirtmeliyim kızlar. ben bu yöntemi uyguladığım ay, aynı zamanda tedavi de alıyordum. ama daha önce uygulanan aynı tedaviden fayda görmemiştim, bunu uyguladığım ay olması, bu konuda umutlandırdı. ilk mesajımda gelecek ay deniycem yazmışım ilginç bir şekilde. yanlışlıkla yazmışım sanırım. çünkü onu yazdığımda uygulamış olmam lazım. öyle hatırlıyorum çünkü.

uzun zamann bizde hep evlat sahibi olmak istedik, olmadı. bende birçok yöntem denedim. içlerinde en zararsızı buydu diyebilirim. sizi çok iyi anladığım için, hemen paylaşmak istedim.

buarada halk arasında buy öntemin rahmi kaldırdığı söyleniyor. rahmi düştüğü için çocuk olmuyo muhabbetlerine denk gelmişsinizdir :)

yalnız şunu belirtmeliyim kızlar. ben bu yöntemi uyguladığım ay, aynı zamanda tedavi de alıyordum. ama daha önce uygulanan aynı tedaviden fayda görmemiştim, bunu uyguladığım ay olması, bu konuda umutlandırdı. ilk mesajımda gelecek ay deniycem yazmışım ilginç bir şekilde. yanlışlıkla yazmışım sanırım. çünkü onu yazdığımda uygulamış olmam lazım. öyle hatırlıyorum çünkü.

uzun zamann bizde hep evlat sahibi olmak istedik, olmadı. bende birçok yöntem denedim. içlerinde en zararsızı buydu diyebilirim. sizi çok iyi anladığım için, hemen paylaşmak istedim.

buarada halk arasında buy öntemin rahmi kaldırdığı söyleniyor. rahmi düştüğü için çocuk olmuyo muhabbetlerine denk gelmişsinizdir :)

Ilginc bir yöntem.ama zarari olacagini sanmiyorum.ben suan adetimin 7. günündeyim.10 gun sürüyor. Suan yapsam işe yaramaz mi dersin?

Back
X