- 30 Ocak 2022
- 5
- 3
- 36
- 42
- Konu Sahibi frdvsfthhhhh
Merhabalar gebe kalabilmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz tavsiye ettiğimiz bir regl gebe için uygulama tavsiyeniz varmıdır ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döngünüzü takip etmek için miMerhabalar gebe kalabilmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz tavsiye ettiğimiz bir regl gebe için uygulama tavsiyeniz varmıdır ?
Öyle bir uygulama mümkün değil çünkü uygulamalar ne zaman yumurtladigimizi bilmezler.Merhabalar gebe kalabilmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz tavsiye ettiğimiz bir regl gebe için uygulama tavsiyeniz varmıdır ?
EvetDöngünüzü takip etmek için mi
Ben Flo diye bi uygulama var onu kullanıyorum bide iphonelerde sağlık diye bi uygulama var onu.
Ben Flo diye bi uygulama var onu kullanıyorum bide iphonelerde sağlık diye bi uygulama var onu.
Ama en iyi ovulasyom testleri, ben onlara bakarak hamile kaldım ilk
Ama en iyi ovulasyom testleri, ben onlara bakarak hamile kaldım ilk ayda
Uygulama kullanmayın o sizi yanıltırMerhabalar gebe kalabilmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz tavsiye ettiğimiz bir regl gebe için uygulama tavsiyeniz varmıdır ?
Ovulasyon testi ni nereden alacağım bilginiz varmı eczaneler de satılıyormu?Uygulama kullanmayın o sizi yanıltır
Ovülasyon testi yapın derim
Satılır ama pahalıya gelirOvulasyon testi ni nereden alacağım bilginiz varmı eczaneler de satılıyormu?
Ben pepapp uygulamasını kullanıyordum. Önce birkaç ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü buldum baktım hep aynı günler ve o günlerdeki belirtilere dikkat ettim. (Her ay test pahalıya geliyor çünkü) Sonra uygulamada yumurtlama günümü ona göre ayarladım az çok belirtilerle de uyumlu ise en yüksek olduğu gün 2 gün öncesi 3 gün sonrası olarak değerlendirdim. Şu an hamileyim inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.Merhabalar gebe kalabilmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz tavsiye ettiğimiz bir regl gebe için uygulama tavsiyeniz varmıdır ?