Gebe kalmak için hangi uygulamyı takip edeyim

frdvsfthhhhh

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2022
5
3
36
42
Merhabalar gebe kalabilmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz tavsiye ettiğimiz bir regl gebe için uygulama tavsiyeniz varmıdır ?

Merhabalar gebe kalabilmek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz tavsiye ettiğimiz bir regl gebe için uygulama tavsiyeniz varmıdır ?
Öyle bir uygulama mümkün değil çünkü uygulamalar ne zaman yumurtladigimizi bilmezler.
Ovulasyon testlerini kullanabilirsiniz. Forumda açılmış konular var, oralardan bilgi edinebilirsiniz ovulasyon testleriyle ilgili.

Ovulasyon testi ni nereden alacağım bilginiz varmı eczaneler de satılıyormu?
Satılır ama pahalıya gelir
Trendyoldan laboquick markayı tavsiye ederim 20 li 30 lu şekilde satılıyor
Gebelik testi gibi hergün yapacaksınız adetinizin bitiminde ertesi gün başlayın
O güne ait idrar olmayacak
En iyi saat aralığı 2-4 arası gündüz
Ve testi yapmadan 2 saat önce sıvı almayı bırakın idrarınız suyla seyrelmesin
İki çizgi de kopkoyu olduğu zaman yumurtanız büyümüş ve o koyuluktan sonra silindiği zaman da çatlamış demektir
Bugünlerde ilişki denerseniz şansınız yüksek olur 🌸

Ben pepapp uygulamasını kullanıyordum. Önce birkaç ay ovulasyon testi ile yumurtlama günümü buldum baktım hep aynı günler ve o günlerdeki belirtilere dikkat ettim. (Her ay test pahalıya geliyor çünkü) Sonra uygulamada yumurtlama günümü ona göre ayarladım az çok belirtilerle de uyumlu ise en yüksek olduğu gün 2 gün öncesi 3 gün sonrası olarak değerlendirdim. Şu an hamileyim inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız.

Benim kullandığım ovulasyon testi trendyoldan laboquick diye marka , adet bitiminden sonra başlıyosun hergün aynı saatte yapıyorsun arada kaçırmalar yaptım ben..

Mesela aşağıdaaki görselde benim 12. Gün çift çizgi oldu yani yumurtalama tarihim 13. Günde devam etti 14. Gün çatladı. Bu 3 günü değerlendirmiştim.. olumlu olmuştu..
sende en azından bi ay deneyebilirisn 👍🏻
IMG_2388.webp

Back
X