Gebe kalmak için ne yapmam lazım?

Princesssssssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2023
4
1
1
27
Kızlar selam. Aranıza yeni katıldım sayılır. Sayfayı sürekli takip ediyordum fakat daha önce hiç yazmamıştım. Kısaca konuya geleyim. 4 yıllık evliliğin ardından bebek düşünmeye başladık. 2 yıldır da deniyoruz olmuyor. Yumurtalıklarımda Sağda 3 solda 3,5 cm kist var. Sol tüpüm işlevsiz sağ tüpüm açık. Doğal yolla olmasını istediğim için aşılama vs yaptırmadım zaten pek fazla bilgim de yok. Velhasıl 2 yıldır olmuyor ve artık kafama takmaya başladım çünkü çevremde herkes hamile kaldı. Ne yapmalıyım yada ne yapmamalıyım bilgilendirirseniz çok mutlu olurum şimdiden herkese çok teşekkür ederim ☺️

Kızlar selam. Aranıza yeni katıldım sayılır. Sayfayı sürekli takip ediyordum fakat daha önce hiç yazmamıştım. Kısaca konuya geleyim. 4 yıllık evliliğin ardından bebek düşünmeye başladık. 2 yıldır da deniyoruz olmuyor. Yumurtalıklarımda Sağda 3 solda 3,5 cm kist var. Sol tüpüm işlevsiz sağ tüpüm açık. Doğal yolla olmasını istediğim için aşılama vs yaptırmadım zaten pek fazla bilgim de yok. Velhasıl 2 yıldır olmuyor ve artık kafama takmaya başladım çünkü çevremde herkes hamile kaldı. Ne yapmalıyım yada ne yapmamalıyım bilgilendirirseniz çok mutlu olurum şimdiden herkese çok teşekkür ederim ☺️
İki yıldır deniyorsunuz, kistleriniz var, bir tüpünüz işlevsiz, aşılama istemiyorsunuz. Ne diyelim öyleyse size kolay gelsin. 😐

Tüp bebek deneyebilirsiniz,zaten aşılama önermez doktorunuz

Yaşım 25 olduğu için doktorlar önermedi. Sinir oluyorum yaşımı duyan çok gençsin olur diyor.
Yaşınız genç ama kistleriniz çocuk olmasını engeller çoğunlukla. Bence vakit kaybetmeyin, tüp bebek için 🙏🏼 bende de hiçbir sorun görünmüyor ama 14 aydır gebelik yok. Bu gidişle de doğal olmaz gibi. 2 yıl bekleme süresi var sizin o da geçmiş. Hiçbir sorununuz olmasaydı beklemeniz mantıklı ama şu durumda fazla vakit kaybetme bence🙏🏼🕊️❤️

Yaşınız genç ama kistleriniz çocuk olmasını engeller çoğunlukla. Bence vakit kaybetmeyin, tüp bebek için 🙏🏼 bende de hiçbir sorun görünmüyor ama 14 aydır gebelik yok. Bu gidişle de doğal olmaz gibi. 2 yıl bekleme süresi var sizin o da geçmiş. Hiçbir sorununuz olmasaydı beklemeniz mantıklı ama şu durumda fazla vakit kaybetme bence🙏🏼🕊️
Allah size de hayırlısıyla bi bebiş versin inşallah 🙏

Back
X