Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba, ben gebelik düşündüğüm gibi doktora gittim gebelik planlıyoruz tüm değerlerime baktırmak istiyorum demiştim. Hamilelik öncesi tüm testlerime bakıldı sadece d vitamini ve vajinal enfeksiyon görüldü. Vitamin ve folik asit kullanmaya başladım. Sağlıklı beslendim. Enfeksiyon tedavisi olurken deneme yaptık ama tutmadı üç ay denedik olmadı. 4. Ay adet bitiminde soğan kürü uyguladım, kür bitince de bol bol sumak soğan salatası yedim içimde hiç enfeksiyon kalmasın diye, sigarayı bıraktım, egzersiz yapıyordum ve sağlıklı beslendim. Bence herkes gebelik planlaması yaptığı an doktora gidip önce bedenini gebeliğe hazırlamalı. İnşallah tez zamanda sizin de gönlünüze göre olur
Bence en önemli olay rahat psikoloji ben ne zman tam aklımdan çıkardım farklı şeylere yoğunlaştım o zman oldu. Birde tabi bu çocuk olayı nasip kısmeti ne zamansa o zaman olur hiç kendinizi strese sokmayın nasibinde varsa hiç birşey engel değildir