Bende pkoluyum ama soğan kürüne güvenemiyorum bende hemen adet söktürüyor soğan kürügecmis olsun ve tez zamanda bebeklerimize saglikla hayirla kavusalim insallah. ben sogan kuru ve inofolic kullandim. ikiside pkolular icin denenmesi gereken yollardan
nisan ayindan beri adet olmadnmi? yanlis mi anladim acabaBen en son nisan ayında doktorla görüştüğümde bana duphaston verdi her adetinin 16. Günü bunu kullan 10 gün dedi gebelik icin de sana yarayacak dedi. Bilmiyorum ki bende onu kullanmaya başladım hala olamadım bi ara prolaktin hormonum yükseldi sonra ilaç kullandım öyle devam işte 4. Denememiz bu ay basladik calismalara bakalım nolcak
gecmis olsun bende daha bir yillik evli sayilirim sogan suyuyla gebe kaldim ama devam etmedi dusuk oldu.igne asamalari yada ilacla ciddi bir tedaviye daha baslanmadi.onun icin ileriki asamalari pek bilmiyorum. tez zamanda ikinci yavruna kavus insallahselam kizlar bende pkoluyum 1. cocugumda iğnelerler oldu simdi 2. cocugu istiyoruz bu ay ikinci klomen ve catlama ignem yapildi hala agrilarim.var ignenin 7. gunu birkac ah once igneler yaptirdim tutmadi
amin canim sagolgecmis olsun bende daha bir yillik evli sayilirim sogan suyuyla gebe kaldim ama devam etmedi dusuk oldu.igne asamalari yada ilacla ciddi bir tedaviye daha baslanmadi.onun icin ileriki asamalari pek bilmiyorum. tez zamanda ikinci yavruna kavus insallah
Ya canim sogan kuru herkeste ise yaramis ben onu kullandim adetim duzensizlesti. Inofolicde ara lekelenme yapti ya niye bende oyle oluo anlaamadimgecmis olsun ve tez zamanda bebeklerimize saglikla hayirla kavusalim insallah. ben sogan kuru ve inofolic kullandim. ikiside pkolular icin denenmesi gereken yollardan
Canim ayni benim gibi olmussun bende ilkinde hemen kalirim sanmstim inofologi gecen ay kullandim valla bu ay artk adetimi bekliorum klomene basliyorummmm. Sen de klomene gec vakit kaybetme benceÖncelikle geçmiş olsun bende ilk gebeliği sağlıksız olduğu için kürtaj oldum. İlkinde bebek düşündüğümüz ilk ay hamile kaldığım için olur dedim ama yanlış düşünmüşüm. . 6.5 aydır uygulamadığım yöntem kalmadı denilebilir. Çatlatma iğnesi, klomen, incir havuç kürü bi sürü hastane doktor falan .. Özel deki doktorlar PKO teşhisi koydu .. En son inofolic combi kullan dedi bi de ben kaplıcalarıh iyi geldiğini duydum onu denedim ilacı kullandım ve bu ay hamile kaldım diye sevinirken maalesef kimyasal gebelik olduğunu öğrendim.. Ve kendiliğinden düştü.. Allah yardımcımız olsun zor bir süreç insan özellikle manevi olarak yok zorlaıyor
ben klomeni 2 ay önce denedim .. bakalım kanamam geçsin bir detaylı araştırma yaptıracam pıhtılaşma falan varmı diye hayırlısı olsun hakkımızdaCanim ayni benim gibi olmussun bende ilkinde hemen kalirim sanmstim inofologi gecen ay kullandim valla bu ay artk adetimi bekliorum klomene basliyorummmm. Sen de klomene gec vakit kaybetme bence
Canim tek dusukte genelde bi sorun ckmio 2 taneden sonra problem ckiyor. Ama sen yine yap rahatla. Klomende yumurtalarin olgunlasip catladi mi bariben klomeni 2 ay önce denedim .. bakalım kanamam geçsin bir detaylı araştırma yaptıracam pıhtılaşma falan varmı diye hayırlısı olsun hakkımızda
1 tane yumurtam olgunlaştı ve çatladı o da tutmadı..Canim tek dusukte genelde bi sorun ckmio 2 taneden sonra problem ckiyor. Ama sen yine yap rahatla. Klomende yumurtalarin olgunlasip catladi mi bari
1 yumurtada tutma ihtimali daha dusuk oluo zaten canim. Insaalah bidaha gerek kalmaz ilaca falan kendiliginden kaliverirsincan
1 tane yumurtam olgunlaştı ve çatladı o da tutmadı..
inşallah nasip tamamen arkadaşımın ilk denemesinde 2 ikincisinde 3 yumurtası olgunlaştı ama nasip olmayınca olmuyor bana en iyi infolic combi geldi bi kutu bitti kimyasal gebelik de olsa hamile kaldım1 yumurtada tutma ihtimali daha dusuk oluo zaten canim. Insaalah bidaha gerek kalmaz ilaca falan kendiliginden kaliverirsin
Aaa inofolicten once ne kdr sure hamile kalamamistin. Ay bende bi kutu daha aliyim ama ben uygunsuz zamanlarda kullanmaya basliorm ya ymurtlama bitio yada yeni baslio. Neyse bidahakine adetim olur olmaz basliyim.inşallah nasip tamamen arkadaşımın ilk denemesinde 2 ikincisinde 3 yumurtası olgunlaştı ama nasip olmayınca olmuyor bana en iyi infolic combi geldi bi kutu bitti kimyasal gebelik de olsa hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?