Gebe kalmak istiyorum ama çok fazla stres yapıyorum(elimde olmadan)

Hacer2001

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
84
189
8
23
Merhaba, 3 aylık evliyim gebe olmak istiyorum 2. Defa idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ilkinde ilaç ile tedavi oldum bu defa fitil verdi, hamile olmak istiyorum ama her zaman, çocuğum olacakmı, ya çocuğum olmazsa, bende anne olmak istiyorum, ne zaman gebe olacağım, gebemiyim??... gibi sorular var kafamda aşırı strestende çocuk olmaz diyorlar
Bu stresi nasıl yenerim yardımcı olurmusunuz?
((Teşekkürler))

Merhaba kendinize hobiler falan bulsanız meşgaleler..
Birde ben hep şunu düşünüyorum çocugu olmayan biri olarak vakti saati vardır olmuyorsada vardır bir bildiği Allahın diyorum. Olupda hayatı cehenneme çevirecekse Allah veremiyordur diyorum... 🌹 Üzülmeyin kafanızı dağıtmaya çalışın.

Bu arada 3 ay daha çook yeni kafam dağınık kusura bakmayın ben sanki çook uzun zamandır bnm gibi olmuyormuş gibi yazmışım. Daha çok yenisiniz olur hiç üzülmeyin 🌹

Bu arada 3 ay daha çook yeni kafam dağınık kusura bakmayın ben sanki çook uzun zamandır bnm gibi olmuyormuş gibi yazmışım. Daha çok yenisiniz olur hiç üzülmeyin 🌹
Ya çok istiyoruz bebeğimiz olmasını bu yüzden biraz acele ediyorum galiba stres yapmasam heralde bu kadar aceleci olmam streste elimde değil😑
Eşim çocukları çok seviyor bende çok seviyorum bu yüzden hemen olmasını istiyoruz Rabbim bana ve tüm bebek isteyenlere nasip etsinn😊🌹

Biraz hayatınızı yaşayın evliliginiz otursun hem daha cok erken değil mi?

Henüz 18 yaşındasın ve bence de 3 ay çok çok erken. Hayırlısını dile ablacım o sırada hayatını yaşa biraz

Ya çok istiyoruz bebeğimiz olmasını bu yüzden biraz acele ediyorum galiba stres yapmasam heralde bu kadar aceleci olmam streste elimde değil😑
Eşim çocukları çok seviyor bende çok seviyorum bu yüzden hemen olmasını istiyoruz Rabbim bana ve tüm bebek isteyenlere nasip etsinn😊🌹
Bende aynıydım evlendim evleneli hep bir çocuk istiyorduk 15 ay oldu daha olmadı . Herşey düşünmekten oluyor İnan düşünürsen olmaz . Hiçbir sorun yok ama olmuyor.

Bende aynıydım evlendim evleneli hep bir çocuk istiyorduk 15 ay oldu daha olmadı . Herşey düşünmekten oluyor İnan düşünürsen olmaz . Hiçbir sorun yok ama olmuyor.
Ya öyle demeyin çok canım sıkılyor😞
Ama düşünmemek elde değil ki insanlar her yandan soruyorlar varmı bşy hamile misin gibi insanlar soruyor etkileniyorum ister istemez😑😑

Bence evliliğini bi yaşa biraz zaman geçsin hem o arada kafandan çıkar akışına bırak derim 😉

Ya öyle demeyin çok canım sıkılyor😞
Ama düşünmemek elde değil ki insanlar her yandan soruyorlar varmı bşy hamile misin gibi insanlar soruyor etkileniyorum ister istemez😑😑
Evet bence de çok erken senin için
Benim yaptığım hatayı yapma demek istiyorum sana işte
Bende düşüne düşüne olmuyor bırak akışına evliliğin tadını çıkar azıcık rabbim verir inşallah

Back
X