GEBE KALMAK VE YUMURTA KALİTESİ İÇİN BİR ÖNERİNİZ VARMI

ZEHRA8066

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
48
19
38
45
DOĞAL YOLLA GEBE KALMAK VE YUMURTA KALİTESİ İÇİN BİR ÖNERİNİZ VARMI. AHM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI BELKİ BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR YÖNTEM VEYA ANANELERİNİZDEN ESKİLERDEN KALAN BİR BİLGİ VARDIR LÜTFEN PAYLAŞIR MISINIZ.İNCİR KÜRÜ İSHAL YAPTI DEVAM EDEMEDİM

STRESTEN UZAK OLMAK ÇOK ZOR SÜREKLİ DÜŞÜNMEKTEN KAFAYI SIYIRDIM 9 KEZ TÜP BEBEK VE SONUÇ NEGATİF DÜŞÜN HALİMİ
Allah kolaylık versin sana. bence artık daha fazla devam etme. bu koşuşturmada nasıl yorulduğunu hayal bile edemiyorum. biraz durum nefes almalısın.

Hanımlar merhaba, ben 1 kez tüp bebek denedim ve 2 embriyom oldu ikisi de 3. gün orta kaliteydi. Acaba bundan sonraki denemeler için de bir ipucu veriyor mu bu durum? Yani tüm denemelerde embriyo kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynı mı oluyor? :( Eğer ilkinde orta kalite emriyosu olup sonraki denemelerinde kalitesi artan varsa çok umut olur bana. :dua:

Hanımlar merhaba, ben 1 kez tüp bebek denedim ve 2 embriyom oldu ikisi de 3. gün orta kaliteydi. Acaba bundan sonraki denemeler için de bir ipucu veriyor mu bu durum? Yani tüm denemelerde embriyo kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynı mı oluyor? :( Eğer ilkinde orta kalite emriyosu olup sonraki denemelerinde kalitesi artan varsa çok umut olur bana. :dua:
Benim de aynı oldu bekliyorum ama birde bana sor deli gibi elim ayağım boşaldı nerede ise çok üzülüyorum açaba mı olur mu olmaz mı derken

Benim de aynı oldu bekliyorum ama birde bana sor deli gibi elim ayağım boşaldı nerede ise çok üzülüyorum açaba mı olur mu olmaz mı derken

Ben de öyleyim :( cuma bir doktorla daha görüşeceğim ilk soracağım şey bu olacak. Sana da yazarım doktorun cevabını. Allahım tez zamanda bize de sağlıklı gebelikler, nurtopu gibi bebekler nasip etsin inşallah 🙏

Hanımlar merhaba, ben 1 kez tüp bebek denedim ve 2 embriyom oldu ikisi de 3. gün orta kaliteydi. Acaba bundan sonraki denemeler için de bir ipucu veriyor mu bu durum? Yani tüm denemelerde embriyo kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynı mı oluyor? :KK43: Eğer ilkinde orta kalite emriyosu olup sonraki denemelerinde kalitesi artan varsa çok umut olur bana. :dua:
Negatif mi sonuçlandı denemeniz

Arı sütü bal polen aldım bende günde iki kaşık mı yiyeceğiz bunu aç karnına
Canim eger saf ari sutu ise..yani yuzde yuz ari sutu iceriyosa.ben ureten firmadaki yetkili kisiyle gorusmustum yuzyuze..egricayirdan aldim buarada..kutunun icinde minnak birde kasigi vardi..hergun 1 kasik demislerdi..fazlasini icmeyin demislerdi..ama bu marketlerde felan karisimlar oluyo..staminaydi sanirim bitanesi..digeride beo idi onlarda zaten ari sutu oranlari yuzde 3 yuzde 6 ondan mesela dolu dolu bir tatli kasigi iciyodum ben biara..egricayirin saf arisutundeki kasik..cay kasigindan bile kucuktu..

Hanımlar merhaba, ben 1 kez tüp bebek denedim ve 2 embriyom oldu ikisi de 3. gün orta kaliteydi. Acaba bundan sonraki denemeler için de bir ipucu veriyor mu bu durum? Yani tüm denemelerde embriyo kalitesi 3 aşağı 5 yukarı aynı mı oluyor? :KK43: Eğer ilkinde orta kalite emriyosu olup sonraki denemelerinde kalitesi artan varsa çok umut olur bana. :dua:
Canim ben 2 kez tup denedim..ikiaide 3. Gun 2. Kalite idi..soyle anlatiyim..ayni olmuyor...her ay yumurtan farkli cikabiliyor..bunada altin yumurta diyorlar..ona denk gelmek cok onemli..ben bir tane doktorun asistaninile on gorusme yapmistim..evet o yumurtaya denk gelme durumu var..ama denk gelme sansida dusuk..benim oyle bir tanidigim hakketende altin yumurtaya denk geldi ve bebiside oldu yeni..onunda ayniydi yani kalitesiz embriyo deneyimleri oldu.

Back
X