GEBE KALMAK VE YUMURTA KALİTESİ İÇİN BİR ÖNERİNİZ VARMI

ARTIK DOĞAL YOLLARA BAKIYORUM:KK43:
Tatlim zaten sadece amh dusuklugu ise sorun dogal yollada gebe kalabilirisn..amh dusuklugu gebe kalmaya engel bi durum degil diyo doktorum..sık sık birliktelik olmasi gerekiyor diyor..ben bi 2 ay denedim..kismet olmadi..simdi 3. Tup bebege basliycam bakalim..ama deneyin lutfen ..0.01 amh la dogal yolla hamile kalan hastasi varmis doktorumun..

DOĞAL YOLLA GEBE KALMAK VE YUMURTA KALİTESİ İÇİN BİR ÖNERİNİZ VARMI. AHM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI BELKİ BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR YÖNTEM VEYA ANANELERİNİZDEN ESKİLERDEN KALAN BİR BİLGİ VARDIR LÜTFEN PAYLAŞIR MISINIZ.İNCİR KÜRÜ İSHAL YAPTI DEVAM EDEMEDİM
Öncelikle stresten uzak durun desem de kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş 🤦🏻‍♀️ Rabbim tez vakitte nasip etsin bizlere o güzel duyguyu..incir kürü prolaktini yükseltiyormuş o yüzden herkese önerilmiyo zaten kalite arttırıcı da ben aksuvital arısütü ham bal polen karışımı aldım onu kullanıyorum çaba bizden takdir Allah’tan 🤷🏻‍♀️ Multivitaminler özellikle D vitamini ve folik asiti doktorlar öneriyor yani ben birde keçiboynuzu özü içiyorum her sabah o şekilde yani 🤗

Kesinlikle arı sutu bal polen propolis karışımı ve arvigo masajı ı yap topik actım inceleyebilirsiniz canım
Bu dediğinizi nerde bulabiliriz acaba en iyisi yani marka falan var mı yoksa aktarlara mı bakalım size zahmet bide hem kadın hem erkek beraber tüketse sorun olur mu. Benim tek yumurtalığm var başka da bir problem yok eşimdede anormal sperm var. Bize de faydası olur mu acaba

Haziran temmuz ve agustos aylarinda bicok sey denedim..cok ta okudum arastirdim..arkadaslar..2 farkli arisutu bal polen karisimi tukettim..hergun bir tatli kasigi ac karnina..bu surecte aogan kuru de denedim 4 gun..ama bende ufak bir miyom vardi 4. Gun saracoglunun sayfasinda denk geldim miyomu olanlar aogan kuru kullanmasin yaziyodu biraktim..zeytinyaginda bekletilmis incir tukettim hergun 1 tane..bu dediklerimi ozellikle agustosun ortalarina kadar uyguladim..agustosun ortalarinda egricayirdan saf arisutu aldim..hergun bi kasik 2 kutuya yakin tukettim..digerlerini kesip..ama incire devam ettim..eylul ayinin basindan itibarende inofolik roz olanindan bugune kadar 2 kutu tukettim..butun bunlarin yani siraaaa..haziranin 15 inde doktorumu degiatrimiatim..bana dedigi suydu..sadece amh dusuklugu gebe kalmaya engel degil..siz birlikte olmuyosunuzki dedi..iliski sayimizi az buldu..3 aylik ilac tedavisi verdi..kueanzim q10 balik yagi ve dhea hala kullaniyorum..bu tedaviyide verirken bu ilaclarin etkisi olmayabilir dedi ama ne kaybedebilirzki dedi..birliktelik sayisini artirdim ama haziran 15 inden beridir gebe kalamadim..eylulun ilk haftasi tedaviye basliyacaktik..ama baslayamadik.bu hafta icinde 3. Tup bebek denemaine muhtemelen basliyacagiz..adetimi bekliyoruzz..ozetle..kizlar benim olmadi ama sizde etkileri olabilir..herkezin anatomik yapisi farkli..bi cok doktorun gorusu su..saglikli beslenin..yumurta kalitesini artiran suan tipta kanitlanmis bisey yok...o yuzden farazi bi cok seyi deniyoruz..bende o amacla denedim hepaini elimden geleni yapiyimda dedim..insallah sizlere faydasi olur..

Bu dediğinizi nerde bulabiliriz acaba en iyisi yani marka falan var mı yoksa aktarlara mı bakalım size zahmet bide hem kadın hem erkek beraber tüketse sorun olur mu. Benim tek yumurtalığm var başka da bir problem yok eşimdede anormal sperm var. Bize de faydası olur mu acaba
Canım guvenilir bir marka olabılır ben esimkie birlikte kullandım erkeklerin dna sınada ıyı geliyor diye okumuştum benım kullandığım marka Aksu vitaldi
Haricen esımde hem sayı hem morfoloji dusuktu solgar e vitamin 200luk verdim gunluk folik asit ve kecboynuzu ozu içirdi tabi arkadasın dediği gibi herkesin anatopık yapısı farklı esimin degerleri 17milyondam 119milyona morfoloji 0dan 4e yukseldi ama esim benim kadar kullanmadı duzenlı arı sutu karısımınıda ama dıgerlerını gunluk kullandı
Bende karısın haricinde d vitamini folık asit kullandım ayrıca son zamanlarda arvigo masajı yapmıstım Topik actım hatta bakabılırsınız

Canim ben 2 kez tup denedim..ikiaide 3. Gun 2. Kalite idi..soyle anlatiyim..ayni olmuyor...her ay yumurtan farkli cikabiliyor..bunada altin yumurta diyorlar..ona denk gelmek cok onemli..ben bir tane doktorun asistaninile on gorusme yapmistim..evet o yumurtaya denk gelme durumu var..ama denk gelme sansida dusuk..benim oyle bir tanidigim hakketende altin yumurtaya denk geldi ve bebiside oldu yeni..onunda ayniydi yani kalitesiz embriyo deneyimleri oldu.

Çok teşekkürler canım yanıtın için. Yani bundan sonrakilerde kaliteli embriyo yakalamam zor bir ihtimal. :( Bu embriyo kalitesine çok takılıyorum, ne kadar olacak olduktan sonra kalitesi farketmez dense de insan tüm şartlar ideal olsun, şansı yüksek olsun istiyor. Sen nerde denemiştin?

Çok teşekkürler canım yanıtın için. Yani bundan sonrakilerde kaliteli embriyo yakalamam zor bir ihtimal. :KK43: Bu embriyo kalitesine çok takılıyorum, ne kadar olacak olduktan sonra kalitesi farketmez dense de insan tüm şartlar ideal olsun, şansı yüksek olsun istiyor. Sen nerde denemiştin?
Takilimucak gibi degilki..seni anliyorum..zor diye dusunme..ihtimal var diye dusun olurmu..ihtimal dusuk bile olsa bu olmayacak anlamina gelmiyor..insallah denk gelcez bakalim..o yumurtaya..ben adanada tedavi oldum ...suanda doktorumu degistrdim..baska bir doktor ve hastaneyle devam ediyorum...yine adanada..burada imkanlar biraz daha az tabiki..adanada sadece bir hastanede..embriyolok uzman dr.diger hastanelerde bildigim kadariyla uzman yok..ama ankara istanbulda prof olan embriuoloklar varmis..tabikide nasip birasda..senin tedavin nerede canim..ilk hastanem baskentti..suan acibademde toplama transfer olucak..eger yumurtam cikarsa..

Tup bebek tedavidsnde yumurtasi ikinci gun dollenen var mi.. embryolog aradi bugun dollenmedi dusuk bir ihtimal 24 saat daha bekleyecegiz dedi..bu durumda olup 2. Gun yumurtasi dollenen var mi

Takilimucak gibi degilki..seni anliyorum..zor diye dusunme..ihtimal var diye dusun olurmu..ihtimal dusuk bile olsa bu olmayacak anlamina gelmiyor..insallah denk gelcez bakalim..o yumurtaya..ben adanada tedavi oldum ...suanda doktorumu degistrdim..baska bir doktor ve hastaneyle devam ediyorum...yine adanada..burada imkanlar biraz daha az tabiki..adanada sadece bir hastanede..embriyolok uzman dr.diger hastanelerde bildigim kadariyla uzman yok..ama ankara istanbulda prof olan embriuoloklar varmis..tabikide nasip birasda..senin tedavin nerede canim..ilk hastanem baskentti..suan acibademde toplama transfer olucak..eger yumurtam cikarsa..

Ben İstanbul dayım canım, henüz hastane seçmedik şimdilik araştırıyoruz. İnşallah Rabbim ikimizin de kucajlarını doldurur, isteyen herkese nasip eder 🙏

Benim de aynı oldu bekliyorum ama birde bana sor deli gibi elim ayağım boşaldı nerede ise çok üzülüyorum açaba mı olur mu olmaz mı derken

Merhaba tekrar, ben geçen Cuma yine doktordaydım ve bu konuyu sordum. Her denemede embriyo kalitesinin farklı olacağını, kaliteyi etkileyen birçok faktör olduğunu söyledi. Eğer üst üste denemelerde hep embriyo kalitesi düşük olursa o zaman bunun nedenine bakmak gerektiğini belirtti. Ben hiç iyi kalite embriuyom olmayacak mı diye çok üzülüyordum, rahatladım doktorun cevabını duyunca. Sana da haber vereyim dedim. :) Sevgiler...

DOĞAL YOLLA GEBE KALMAK VE YUMURTA KALİTESİ İÇİN BİR ÖNERİNİZ VARMI. AHM ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI BELKİ BİLDİĞİNİZ DOĞAL BİR YÖNTEM VEYA ANANELERİNİZDEN ESKİLERDEN KALAN BİR BİLGİ VARDIR LÜTFEN PAYLAŞIR MISINIZ.İNCİR KÜRÜ İSHAL YAPTI DEVAM EDEMEDİM
Amh için birşey yapılamıyor doğuştan geliyor yumurta sayısı ama kalite için arı sütü,bal,polen karışımı sabah aç karnına ye. Omega3 takviyesi al hergün. Doktorum bana fermotil verdi gıda takviyesi olarak (icinde koenzim,selenyum,e c vitaminleri ve daha pek çok vitamin ve antioksidan var), bol bol su için folik asit alın gunde 400mg. Paketli yiyecek abur cuburdan uzak durun bol sebze meyve yumurta bakliyat tüketin. Mutlaka hergün en az yarım saat tempolu yürüyüş yapın. Ben bunları yapıyorum 4 aydır tüp bebek deneyecem tekrar insallah herkes bebişlerine sağlıkla kavuşur 🙏

Back
X