• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmalı mıyım kafam çok karışık

Marnin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
111
16
98
28
Neredeyse dört aylık evliyim yaşım 28 gebe kalmalı mıyım çok kafam karıştı kendimi hiç ama hiç hazır hissetmiyorum becerebilecek miyim bilmiyorum çünkü çok rahatıma düşkün ve özgürlüğüme düşkün bir insanım çocuğuma yetebilecek miyim evime eşime yetebilecek miyim bilmiyorum ama bir yandan şunu da düşünüyorum yaşım 30 olduktan sonra biyolojik olarak yatkınlık azalıyor bunu da düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım artık

Dört aylık evlilikte aceleniz ne bence biraz evliliği yaşayın. Birbirinizi tanıyın.

Kendinizi hazır hissetmediğiniz sürece yapmayın, rahatınızın bozulacağını düşünüyorsanız zaten hiiç hiç yapmayın.
4 aylık evliymişsiniz zaten çok yeni.. gezin, tozun, eşinizi tanıyın, kendinizi tanıyın.

4 aylık bir evlilikte çocuk için erken zaten, boşver acele etme biraz birbirinizi tanıyın. Kendini hazır hissettiğinde çocuk düşünmeye başla

Neredeyse dört aylık evliyim yaşım 28 gebe kalmalı mıyım çok kafam karıştı kendimi hiç ama hiç hazır hissetmiyorum becerebilecek miyim bilmiyorum çünkü çok rahatıma düşkün ve özgürlüğüme düşkün bir insanım çocuğuma yetebilecek miyim evime eşime yetebilecek miyim bilmiyorum ama bir yandan şunu da düşünüyorum yaşım 30 olduktan sonra biyolojik olarak yatkınlık azalıyor bunu da düşünüyorum ne yapacağımı şaşırdım artık
28 yaşında evlenseydim birkaç yıl düşünmezdim çocuk.

Çocuğa ne kadar hazır olursanız olun, suda çıkmış balık gibi olacaksınız ilk anneliğinizde. Mesele sadece hazır olmamak olsaydı bunun bi zamanı yoktur derdim ama rahatıma, özgürlüğüme düşkünüm diyosanız annelik bunlarla çok zıt bi’şey. Özellikle ilk iki yıl

Çocuğa ne kadar hazır olursanız olun, suda çıkmış balık gibi olacaksınız ilk anneliğinizde. Mesele sadece hazır olmamak olsaydı bunun bi zamanı yoktur derdim ama rahatıma, özgürlüğüme düşkünüm diyosanız annelik bunlarla çok zıt bi’şey. Özellikle ilk iki yıl
Evet ben çocuğuma da yük bindirirmişim gibi geliyor, çocuklara aşık bir insanım ama annelik başka bir şey. Tabii ki de istiyorum ama o zaman bu zaman mı hiç emin değilim.

Back
X