- Konu Sahibi sabirsizim
-
bizlerle paylastigin icin saol canim, buna ne zaman basladiginin ønemi varmi canim bi bilgin varmi, ben adetimi bekliyorum 1 hafta kaldi tedaviye baslayacam dr hap yazdi hap kullanirkende yapilsa olurmu acaba??
Merhaba kızlar bugün öğrendim bunu sizlede paylaşmak istedim, İbrahim Saraçoğlu nu biliyorsunuzdur şu ünlü prof. bir kür tarifi verdi hamile kalmak isteyenler için daha kolay hamile kalmak yumurtlamayı kolaylaştırmak için dediğine göre;5-6 tane kuru inciri yarım litre suda haif ateşte 7-8 dakika haşlayın sürenin dolmasına yakın sert bir orta boy havucu içine doğrayıp bir iki dakka daha kaynatıp bunu ister bir seferde ister yarısını sabah yarısını akşam olmak üzere için 21 gün boyunca tekrarlayın..Ben denemeyi düşünüyorum bakalım daha kolaylaşacak mı işimiz..
Merhaba kızlar bugün öğrendim bunu sizlede paylaşmak istedim, İbrahim Saraçoğlu nu biliyorsunuzdur şu ünlü prof. bir kür tarifi verdi hamile kalmak isteyenler için daha kolay hamile kalmak yumurtlamayı kolaylaştırmak için dediğine göre;5-6 tane kuru inciri yarım litre suda haif ateşte 7-8 dakika haşlayın sürenin dolmasına yakın sert bir orta boy havucu içine doğrayıp bir iki dakka daha kaynatıp bunu ister bir seferde ister yarısını sabah yarısını akşam olmak üzere için 21 gün boyunca tekrarlayın..Ben denemeyi düşünüyorum bakalım daha kolaylaşacak mı işimiz.. :
canım bu karışımın lapa şeklinde yapıp bir bizle karnına saracaksın geceden sabaha kadar duracak ben bu şekilde biliyorumm ve süt pastorizesiz olacak yani taze havuçta şart değill
evet canım bu aralar moralin bozukmuşta azcık gülmeyi becer die şaka yaptımmm
ne alakası var yaa senin mantık seviyeni bilmiyorum ama bunu yapan çok arkadaşım var bende yaptım bu ayda yapıcamm neresi senin mantığını zorladı merak ettim
ayrıca insanların herşeyde umut şifa aradığı bir yerde bir öneriyi bile bu kadar komik buluyorsan demekki senin cidden mutlu olmaya ihtiyacın varr
inşallah ömrünün geri kalan kısmırda mutlu olursun kamereye gülümse cem yılmazın selamı varr
Gözek cim, seni kırdıysam özür dilerim. Seni pek tanımadığım için ve nick inin yanında ki resmide görünce gerçekten şaka yaptığını sanmıştım. İnşallah işe yarar ve bende seninle birlikte sevinirim. Ama sahiden kırdımsa üzgünüm, bu sıralar gerçekten moralim bozuk ve evet gerçekten gülmeye ihtiyacım var:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?