Gebe kalmayı kolaylaştıracak...

canım bu karışımın lapa şeklinde yapıp bir bizle karnına saracaksın geceden sabaha kadar duracak ben bu şekilde biliyorumm ve süt pastorizesiz olacak yani taze havuçta şart değill

Canım ben bunu bizzat ibrahim saraçoğlu ndan duyudum suyu içilecek sadece üstelik süt değil canım su ve havuç taze olacak ama bu mevsimde bulması zor tabi....
senin dediğin şekilde faydası olacağını sanmıyorum bu şekilde uygulayıp sadece suyu içilecekmiş....a.s

Yok güzelim önemli değil, hepimiz hergün ne stresler yaşıyoruz işte onlara sayalım.a.s. Açıkçası ablamda kan uyuşmazlığı vardı ama bir tedavi uygulanmadı, sadece her düşükten sonra bir iğne vurulması gerekiyordu onları vuruldu. Ablamla konuştum bende geçen(ben o zaman daha küçüktüm konuları pek bilmiyordum daha şimdi sordum), henüz kimseye söylemiyoruz bebek istediğimizi olmuyo diye üzülmesinler diye laf arasında sordum yani.

Neyse ablam dedi ki artık olmuyor diye düşünüyorduk ve birden hamile kalınca ve kanamam olunca hastaneye yattım dedi. Hastane de 1-2 hafta kaldıktan sonra sorun çıkmadı dedi. Birde bebeklerini kaybetmesinin asıl nedeni ya yumurtanın yada spermin kalitesiz olması imiş.

Açıkçası biz o zaman her hamileliğinde seviniyorduk ve düşük oluncada çok üzülüyorduk. Hatta bu hamileliğinde de sevinememiştik bile yine bişey olacak korkusu ile. Ama Allah a bin şükür sağsalim doğdu yeğenim, ailemizin neşesi:asigim: İnşallah Rabbim sana ve tüm isteyenlere -içinde bana da- onun gibi tatlı akıllı bir bebek nasip eylera.s.

olabilir canımm farklı yöntemler uygulanabilir ben bunu uzman bir kişiden üstelik birçok arkadaştan biliyorum bir kaç faydasından bahsetmişlerdii o ay hamile kalanlar bile olduu aynı amaca giden birçok yol vardır değilmii

anladım canımm benim bebekler karnımda ölüyorlardı hep kan uyuşmazlığı genetik vs hiç bir problem yok her tahlel temiz çıkıyor inşallah rabbim birgün hepimizede nasip eder anne olmayıı

kızlar bu kürü uygulayıp hamile kalan oldu mu.ben bugün başladım da..................

kızlar bu kürü uygulayıp hamile kalan oldu mu.ben bugün başladım da..................

bende aynen senin gibi merak ediyorum canım.... bu konuyu açan arkadaşımız şu anda hamile galiba..:dance: canım ayrı bir topik açalım istersen liste yapalımmı bende denemek istiyorum ama önce incir almam lazım..

Evet canım şu an hamileyim üç ayı doldurdum çok şükür ama ben bu kürü denedim mi hayır aslında kür olarak uygulamadım ben havuç ve kuru inciri beraber tükettim ama öylesine yani bunun sayesinde hamile kalıp kalmadığımı bilmiyorum bence önemli olan pozitif düşünmek sadece yani kesinlikle olumsuz düşünmeyin darısı sizinde başınıza kürü yapmak isterseniz birşey kaybetmezsiniz bence denemekte fayda var hem zararlı tarafı olmayan birşey bu aksine vücuda yararı bile var kaydirigubbakcemile3

Bende deniycem benim 2tane cocugum öldü simdi 3cüyü düşünüyorum birbirimize dua edelim rabbim yar ve yardimciniz olsun

:CüvCüv:sevgili sabırsızım arkadasım peki sen ne kadar zamandır bebek bekliyordun yani kaç zamandır hamile kalamıyordun?

:CüvCüv:sevgili sabırsızım arkadasım peki sen ne kadar zamandır bebek bekliyordun yani kaç zamandır hamile kalamıyordun?

Canım ben nisan başında kürtaj olmak zorunda kalmıştım boş gebelikten dolayı sonra haziranda da kendiliğinden hamile kaldım yani benim sorunum yoktu ama işte başımdan böyle talihsiz bir olay geçti yani bu kürü kendim denemek için almadım burada çok bebek sahibi olmak isteyen arkadaş var onlara nispeten yardımcı olmak içindi sadece yani kürtajdan sonra ilk denememde hamile kalabildim çok şükür insan kürtaj gibi kötü bir olay yaşayınca daha çabuk bebek sahibi olmak istiyor ki o acı deneyimi unutmak için darısı tüm isteyenlerin başına:CüvCüv:

kızlar bunu ben de duymuştum ama bana zor geldi.ben sadece kuru incir yiyorum her gün bakalım ne olacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…