Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmış mıyımdır yardım edin lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merve abla sevgilimle sürtüştük ama bakireyim. Ama ucu girdi ama bakireyim. Karnima boşaldı hamile kalmis miyimdir? 3 kere adet oldum 56 kere test yaptim hepsi negatifti. Ama idrara sık çıkıyorum hamile miyim?
Bi de regl başlangıç bitiş tarihleri efenime söyliim test yapılan tarihler... booolca sayılar rakamlar filan

Çok haklısınız
Hadi uyu, hamile degilsin. Bir daha iliski olacak buyuk ihtimalle. Nasilsa kan geldi deneyelim diyerek. Kondom kullanmadan asla izin verme. Geri cekilirim falan demesin. Dogru yirtsin dogru taksin. Isiniz bitince yirtilip yirtilmadigina bakin.

Bosalmadi diyorsunuz hadi kaçanlar varsa. . Test yapin rahatlayın.. .. bu isler belli olmaz.. .. gebe iseniz eger ne olacak .. .

Sizin burda bi zorunluluğunuz yok bu kadar daralmayın bunalmayın
Ben size önyargı olaral asla demedim ama bilmeden yapılan bir şey istenmeyrn şeyler doğurabilir. Sadece öneriyle milyonda vir ihtimal ololsada hayal ettiğiniz şekilde hamilelik olmayacaktır ki olmak istemiyorsunuz belli ki ama stresi yeterince olmuş. O yüzden araşttırın ki rahat olun pişmanlık dpişmanlık olmasın diye. Ve ben o şekilde size karşı değil genel konuştum yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ki dedim herkesin özel hayatıdır kendi kararlarıdır ama hamilelik oyle güzel bir duygu ki bu stresle acaba mı diur stresle geçmesi bence yazık olut. Telrar diyorum kusura bakmayın sadece size özel denmiş değil öneri sadece.

Hadi uyu, hamile degilsin. Bir daha iliski olacak yuk ihtimalle. Nasilsa kan geldi deneyelim diyerek. Kondom kullanmadan asla izin verme. Geri cekilirim falan demesin. Dogru yirtsin dogru taksin. Isiniz bitince yirtilip yirtilmadigina bakin.
Yok asla şu yaşadığım stresi bir ben bir Allah biliyor normalde enerjisi çok yüksek biriyimdir ama bu olay oldu olalı gram gülmedim . Yaza düğün yapacağız inşallah her şey yerine oturmadık asla yapmam. Tekrardan çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Ablacım ne anlatıyosun sen?

Hadi uyu, hamile degilsin. Bir daha iliski olacak buyuk ihtimalle. Nasilsa kan geldi deneyelim diyerek. Kondom kullanmadan asla izin verme. Geri cekilirim falan demesin. Dogru yirtsin dogru taksin. Isiniz bitince yirtilip yirtilmadigina bakin.
Evet LÜTFEN BU STRESİ yeniden yaşamaya izin verme korun ki beklenmedik durum olıtmu diye stres yaşamadan yaşa derim bende aynen katılıyorum..

Hay allahım bir taraftan kızım hala uyumadı bir tarafta yorumları takip edip yazıyım derken MSJLAR KARIŞTI SANIRIM

Uzmanım belki ayrıca hava falan uapmam bildiğim konu demekki ki yorum yapmışım.Ayrıca ben yetişme zprunluluğu yaşamamdan bahsetmedim DÜŞÜNCE VE DAVRANIŞLARDAN BAHSETTİM zorunluluk hissetsem yazmam zaten. Size de değil yorumum ayrıca yorum yaptığımox kişinin kendisi bile şikayetçi değil. Demek ızman gibi konuşuyordam bildiğim birşey vardır size denmeden neden bu tepki anlamadım zprunluluk değil bu insanların derdüne yorum ve öneri yapıyorum hepsi bu. Yakındığım şey zorunluluk daralma değil böyle duruma düşüp stres yapacakları durum yetişmek değil olayım siz merak etmeyin

Sana dedim ne bu uzman havası ve bundan yakınmalar? Yok diyorum bi zorunluluğun yetişmek cevap vermek zorunda değilsin.
Size denmemiş bişey için ayrıca ne olduğumu ne anlattığımı doğru anlamadan yatgılandırmak da sizin değil konuyu açan kişinin hakkı.ZORUNLULUK DEĞİL seve seve cevaplıyorum sağolun düşündüğünüz için kişinin kendisi doğru anlamış neyse ki

Yatgılandırmak ne demek?

Ben yazdığınız her şey için teşekkür ederim içimdeki korku gitti şuan nefes alabiliyorum öyle çok korktum ki bunun tarifi olmaz öyle güzel anlattınız ki emeğinize sağlık

zevk suyundan kalabilirsin diyorlardı . İdrar yolu enfeksiyon belirtilerine baktım o da olabilir ama uyku uyuyamaz oldum bunu düşünmekten ya inanki
Zevk suyundan veya spermden kalmak için vajina bölgesinde olması gerekir penisin. Dışarda değil. Düşük ihtimal vajen giriş bölgesinde boşalma olması gerekir. Ki kızlık zarı olduğundan eminsen kanamanın. Cinsel organ ile normal temas oluşmuş demekki. Ve prezervatif kullanın.
Merve abla sevgilimle sürtüştük ama bakireyim. Ama ucu girdi ama bakireyim. Karnima boşaldı hamile kalmis miyimdir? 3 kere adet oldum 56 kere test yaptim hepsi negatifti. Ama idrara sık çıkıyorum hamile miyim?
5 yıl önce ilişkim oldu gebemiyim onu unutmuşsun

Yatgılandırmak ne demek?
Ne oldu hakkınız olmadığı bu yorumda size cevap verilmezken ayrıca niye süz bukadar taktınız ve rahatsız oldunuz bula bula bir yanlış harfe mi takıldınız. Boşverin siz ben onu demenize rağmen nasıl kibar konuştuysam kendi düşüncenizi siz de kabuletöeseniz de kibar dille aöylemelisiniz. Ayrıca ysoran memnun yazan memnun neyse evet uzmanım çok merak ettiyseniz O zaman javalar normal serbest yani ki ben oyle değilüm olsam da sebebim vardır ...

Çocuğu kreşe baslamış hala gebe miyim diyor ya djsjs hayir diğilsin cınım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…