- 9 Mart 2018
- 74
- 15
- 88
- 34
- Konu Sahibi pelintosun21
-
Çok haklısınızSaglik bloglarinda zevk suyundan hamile kalinir yaziyor. O milyonda bir ihtimale tutunup hamile miyim diye diken ustunde yasiyorlar uykusuz kaliyorlar. Partnerlerinin umrunda bile degil. Kaçıncı ruyalarindalar kim bilir...
Bi de regl başlangıç bitiş tarihleri efenime söyliim test yapılan tarihler... booolca sayılar rakamlar filanMerve abla sevgilimle sürtüştük ama bakireyim. Ama ucu girdi ama bakireyim. Karnima boşaldı hamile kalmis miyimdir? 3 kere adet oldum 56 kere test yaptim hepsi negatifti. Ama idrara sık çıkıyorum hamile miyim?
Hadi uyu, hamile degilsin. Bir daha iliski olacak buyuk ihtimalle. Nasilsa kan geldi deneyelim diyerek. Kondom kullanmadan asla izin verme. Geri cekilirim falan demesin. Dogru yirtsin dogru taksin. Isiniz bitince yirtilip yirtilmadigina bakin.Çok haklısınız
Ben size önyargı olaral asla demedim ama bilmeden yapılan bir şey istenmeyrn şeyler doğurabilir. Sadece öneriyle milyonda vir ihtimal ololsada hayal ettiğiniz şekilde hamilelik olmayacaktır ki olmak istemiyorsunuz belli ki ama stresi yeterince olmuş. O yüzden araşttırın ki rahat olun pişmanlık dpişmanlık olmasın diye. Ve ben o şekilde size karşı değil genel konuştum yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ki dedim herkesin özel hayatıdır kendi kararlarıdır ama hamilelik oyle güzel bir duygu ki bu stresle acaba mı diur stresle geçmesi bence yazık olut. Telrar diyorum kusura bakmayın sadece size özel denmiş değil öneri sadece.Sizin burda bi zorunluluğunuz yok bu kadar daralmayın bunalmayın
O tarihleri hesaplarken bneBi de regl başlangıç bitiş tarihleri efenime söyliim test yapılan tarihler... booolca sayılar rakamlar filan
Yok asla şu yaşadığım stresi bir ben bir Allah biliyor normalde enerjisi çok yüksek biriyimdir ama bu olay oldu olalı gram gülmedim . Yaza düğün yapacağız inşallah her şey yerine oturmadık asla yapmam. Tekrardan çok teşekkür ederim Allah razı olsunHadi uyu, hamile degilsin. Bir daha iliski olacak yuk ihtimalle. Nasilsa kan geldi deneyelim diyerek. Kondom kullanmadan asla izin verme. Geri cekilirim falan demesin. Dogru yirtsin dogru taksin. Isiniz bitince yirtilip yirtilmadigina bakin.
Ablacım ne anlatıyosun sen?Ben size önyargı olaral asla demedim ama bilmeden yapılan bir şey istenmeyrn şeyler doğurabilir. Sadece öneriyle milyonda vir ihtimal ololsada hayal ettiğiniz şekilde hamilelik olmayacaktır ki olmak istemiyorsunuz belli ki ama stresi yeterince olmuş. O yüzden araşttırın ki rahat olun pişmanlık dpişmanlık olmasın diye. Ve ben o şekilde size karşı değil genel konuştum yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın ki dedim herkesin özel hayatıdır kendi kararlarıdır ama hamilelik oyle güzel bir duygu ki bu stresle acaba mı diur stresle geçmesi bence yazık olut. Telrar diyorum kusura bakmayın sadece size özel denmiş değil öneri sadece.
Evet LÜTFEN BU STRESİ yeniden yaşamaya izin verme korun ki beklenmedik durum olıtmu diye stres yaşamadan yaşa derim bende aynen katılıyorum..Hadi uyu, hamile degilsin. Bir daha iliski olacak buyuk ihtimalle. Nasilsa kan geldi deneyelim diyerek. Kondom kullanmadan asla izin verme. Geri cekilirim falan demesin. Dogru yirtsin dogru taksin. Isiniz bitince yirtilip yirtilmadigina bakin.
Kesinlikle çok haklısınızEvet LÜTFEN BU STRESİ yeniden yaşamaya izin verme korun ki beklenmedik durum olıtmu diye stres yaşamadan yaşa derim bende aynen katılıyorum..
Sen o yorumu benim msjın altına da yazınca denk gelince alıntı yapıp bana dedşn sandımAblacım ne anlatıyosun sen?
Sana dedim ne bu uzman havası ve bundan yakınmalar? Yok diyorum bi zorunluluğun yetişmek cevap vermek zorunda değilsin.Sen o yorumu benim msjın altına da yazınca denk gelince alıntı yapıp bana dedşn sandım
Size denmemiş bişey için ayrıca ne olduğumu ne anlattığımı doğru anlamadan yatgılandırmak da sizin değil konuyu açan kişinin hakkı.ZORUNLULUK DEĞİL seve seve cevaplıyorum sağolun düşündüğünüz için kişinin kendisi doğru anlamış neyse kiSana dedim ne bu uzman havası ve bundan yakınmalar? Yok diyorum bi zorunluluğun yetişmek cevap vermek zorunda değilsin.
Yatgılandırmak ne demek?Size denmemiş bişey için ayrıca ne olduğumu ne anlattığımı doğru anlamadan yatgılandırmak da sizin değil konuyu açan kişinin hakkı.ZORUNLULUK DEĞİL seve seve cevaplıyorum sağolun düşündüğünüz için kişinin kendisi doğru anlamış neyse ki
Zevk suyundan veya spermden kalmak için vajina bölgesinde olması gerekir penisin. Dışarda değil. Düşük ihtimal vajen giriş bölgesinde boşalma olması gerekir. Ki kızlık zarı olduğundan eminsen kanamanın. Cinsel organ ile normal temas oluşmuş demekki. Ve prezervatif kullanın.zevk suyundan kalabilirsin diyorlardı . İdrar yolu enfeksiyon belirtilerine baktım o da olabilir ama uyku uyuyamaz oldum bunu düşünmekten ya inanki
5 yıl önce ilişkim oldu gebemiyim onu unutmuşsunMerve abla sevgilimle sürtüştük ama bakireyim. Ama ucu girdi ama bakireyim. Karnima boşaldı hamile kalmis miyimdir? 3 kere adet oldum 56 kere test yaptim hepsi negatifti. Ama idrara sık çıkıyorum hamile miyim?
Ne oldu hakkınız olmadığı bu yorumda size cevap verilmezken ayrıca niye süz bukadar taktınız ve rahatsız oldunuz bula bula bir yanlış harfe mi takıldınız. Boşverin siz ben onu demenize rağmen nasıl kibar konuştuysam kendi düşüncenizi siz de kabuletöeseniz de kibar dille aöylemelisiniz. Ayrıca ysoran memnun yazan memnun neyse evet uzmanım çok merak ettiyseniz O zaman javalar normal serbest yaniYatgılandırmak ne demek?
Çocuğu kreşe baslamış hala gebe miyim diyor ya djsjs hayir diğilsin cınım.Zevk suyundan veya spermden kalmak için vajina bölgesinde olması gerekir penisin. Dışarda değil. Düşük ihtimal vajen giriş bölgesinde boşalma olması gerekir. Ki kızlık zarı olduğundan eminsen kanamanın. Cinsel organ ile normal temas oluşmuş demekki. Ve prezervatif kullanın.
5 yıl önce ilişkim oldu gebemiyim onu unutmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?