Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi internet sitesi o acaba benimde çok acil almam gerek cevap verirseniz çok sevinirimBende lcw den aldım pantalonlarii çok güzel şeyler var uygunda. De facto da da aynı şekilde. H&m de çok güzel indirimler oluyor. Bide ben bu ara internetten gebe mağazasından çok alışveriş yaptım cunku çok güzel indirimler vardı hala devam ediyor
Gebe diye bi mağaza var ya onun internet sitesi. Google a gebe hamile giyim yazın e-gebe li bi adresi var bugün mesaj gelmişti hatta indirim varmışHangi internet sitesi o acaba benimde çok acil almam gerek cevap verirseniz çok sevinirim
Çookk teşekkür ederim canım Allah razı olsun :)Gebe diye bi mağaza var ya onun internet sitesi. Google a gebe hamile giyim yazın e-gebe li bi adresi var bugün mesaj gelmişti hatta indirim varmış
Evet yaa hem ucuz hem de güzel bir şey bulmak çok zor şimdi birde arkadaşın verdiği internet sitesine bakacağım inşallah bir şey bulabilirimGebe yi biliyorum ama fiyatları bence çok uçuk.
Canim kadıköy tepe de vardı ben karşıya taşındım artık gerçi ama en son biraktigimda vardı :) gebe de de bu ara kalan ürünlerin indirimi var internet sitesinde ama sadece 9.90 a penyeler falan aldım ben 40 tl ye tulum aldım bi bak istersen. Çok zor gerçekten debenetton içerenköy carrefour mağazasına gittim ve gebe kıyafetleri üretmediklerini söylediler. h&m brandium a gittim. hamile reyonu bu mağazamızda yok dediler. lcw bakcam bi. ne zormuş hamile giyim bulmak![]()
Gebe nin kendi mağazasında çok uçuk ama galiba internette son kalanları koymuşlar ondan aldım bendeEvet yaa hem ucuz hem de güzel bir şey bulmak çok zor şimdi birde arkadaşın verdiği internet sitesine bakacağım inşallah bir şey bulabilirim![]()
Arkadaşlar anadolu yakası, özellikle Kozyatağı maltepe civarı modern ve ekonomik hamile kıyafetleri satan mağaza tavsiyesi ltfn.