Gebe kıyafetleri

ccereen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
89
21
98
Arkadaşlar anadolu yakası, özellikle Kozyatağı maltepe civarı modern ve ekonomik hamile kıyafetleri satan mağaza tavsiyesi ltfn.

Merhaba.lcw bakin isterseniz ilk hamileligimden kalma giyisilerim vardi benim sakliyordum.ogun esim esofman alti bluz almis begendim ben.daha 3aylik hamileyim giyemem ama olsun ilerde giyerim dusunmesi yeter

Bende lcw den aldım pantalonlarii çok güzel şeyler var uygunda. De facto da da aynı şekilde. H&m de çok güzel indirimler oluyor. Bide ben bu ara internetten gebe mağazasından çok alışveriş yaptım cunku çok güzel indirimler vardı hala devam ediyor

Hangi internet sitesi o acaba benimde çok acil almam gerek cevap verirseniz çok sevinirim

benetton içerenköy carrefour mağazasına gittim ve gebe kıyafetleri üretmediklerini söylediler. h&m brandium a gittim. hamile reyonu bu mağazamızda yok dediler. lcw bakcam bi. ne zormuş hamile giyim bulmak

benetton içerenköy carrefour mağazasına gittim ve gebe kıyafetleri üretmediklerini söylediler. h&m brandium a gittim. hamile reyonu bu mağazamızda yok dediler. lcw bakcam bi. ne zormuş hamile giyim bulmak
Canim kadıköy tepe de vardı ben karşıya taşındım artık gerçi ama en son biraktigimda vardı :) gebe de de bu ara kalan ürünlerin indirimi var internet sitesinde ama sadece 9.90 a penyeler falan aldım ben 40 tl ye tulum aldım bi bak istersen. Çok zor gerçekten de

Evet yaa hem ucuz hem de güzel bir şey bulmak çok zor şimdi birde arkadaşın verdiği internet sitesine bakacağım inşallah bir şey bulabilirim
Gebe nin kendi mağazasında çok uçuk ama galiba internette son kalanları koymuşlar ondan aldım bende çocuğun kiyafkıyafetleri deseniz öyle bizimkiler öyle napicaz bakalım

Arkadaşlar anadolu yakası, özellikle Kozyatağı maltepe civarı modern ve ekonomik hamile kıyafetleri satan mağaza tavsiyesi ltfn.

ben tüm hamile kıyafetlerimi internetten aldım.. çalışıyorsanız bi lacivert bi siyah pantolonunuzu gebe marka alın en çok onları giyeceğiniz için rahat ve kaliteli olsun.. ama diğer tüm kıyafetler için o kadar para harcamaya gerek yok.. lcw, defacto, motherway gibi markaların internet mağazaları oldukça uygun.. trendyol,markafoni,limangoda da her hafta bir gün hamile günü o günlerde hamile kıyafetleri oluo takip edebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…