gebe kıyafetlerini hangi mağazalardan alıyorsunuz ?

Lcw de hamile pantoluna 40 TL verdim siyah renkti. Ve bitane elbise gordum hamis elbisesi çok güzeldi onuda eşime aldiricam 10 gün sonra :) civilde hamile pantolonlari 80 TLydi. Resmen yarı yarıya fark var

Yahu o kadar kıt bi sektor ki hamile giyim... secenek yok ebru maternity ve motherwayin modelleri cok guzel fakat inanilmaz pahali yanina yaklasilmiyor. Bir kac ay icin ben de o kadar para harcama taraftari degilim. Ama lcw ve defacto modellerini de sevemedim:@ mecburen alicaz ama sanirim.
Bi de su hamile pantolonlariyla rahat edemeyen çıkıntı insan bi tek ben miyim? Hic rahat degil surekli ustumden dusuyor. Nefret ettim yakasim geliyo resmen.

Yahu o kadar kıt bi sektor ki hamile giyim... secenek yok ebru maternity ve motherwayin modelleri cok guzel fakat inanilmaz pahali yanina yaklasilmiyor. Bir kac ay icin ben de o kadar para harcama taraftari degilim. Ama lcw ve defacto modellerini de sevemedim:mad: mecburen alicaz ama sanirim.
Bi de su hamile pantolonlariyla rahat edemeyen çıkıntı insan bi tek ben miyim? Hic rahat degil surekli ustumden dusuyor. Nefret ettim yakasim geliyo resmen.
pantolonlar rahat olmasıda rahatta cok bol ve keısmlerı kotu, ag kısmı da potluk yapıyor ve dedıgınız gıbı dıger markalar gereksız pahalı , ben artık bır beden buyuk almaya karar verdım pantolonlarımı , su an hala kendımınkılere sıgıyorum ama sıskınlıgım olunca rahatsız edıyor ;)

pantolonlar rahat olmasıda rahatta cok bol ve keısmlerı kotu, ag kısmı da potluk yapıyor ve dedıgınız gıbı dıger markalar gereksız pahalı , ben artık bır beden buyuk almaya karar verdım pantolonlarımı , su an hala kendımınkılere sıgıyorum ama sıskınlıgım olunca rahatsız edıyor ;)
2.ayimdan beri hicbirseyime sigamaz oldum:@ fermuar ve dugmelerim hep acik giyiyorum :KK53: dedigin gibi 1 beden buyuk alsam surekli buyuyen bir gobek ve pervasizca kilo alan bedenimle uzun sureli giyemem

Suan 1.5 kilo aldim. Fakat zaten hali hazirda bi ayva gobegi vardi. Ustune bi de hamileligin verdigi siskinlik olunca ve hep dar giyince kiyafetlerim olmamaya basladi
bende hep dar gydıgımden aynı sıkıntı bende de oluyor, sımdılık ıkı tunık gomlek ve bır tayt aldım bır beden buyuk onlar ısımı goruyor...

ya ben gundelık hayatta spor gıyınıyorum iştede evdede o şekilde, etek elbise giymem desem yeridir.
hamıle kıyafetlerı genelde klasık kumaş pantolonlardan yada bana gore anne usulu elbıselerden olusuyor ( ben henuz o modda degılım ruhum genç), ya da klasık bebeklı tısortler falan cok sıradan gelıyor bana.. bana spor kesım dar paça, boru paça kotlar, taytlar, spor tunıkler ve gomlekler lazım , bende çözumu bır beden buyuk almakta buldum...

Bana pijama lazim suan:) alabilcegim bi internet sitesi biliyomusun?
ya ben gundelık hayatta spor gıyınıyorum iştede evdede o şekilde, etek elbise giymem desem yeridir.
hamıle kıyafetlerı genelde klasık kumaş pantolonlardan yada bana gore anne usulu elbıselerden olusuyor ( ben henuz o modda degılım ruhum genç), ya da klasık bebeklı tısortler falan cok sıradan gelıyor bana.. bana spor kesım dar paça, boru paça kotlar, taytlar, spor tunıkler ve gomlekler lazım , bende çözumu bır beden buyuk almakta buldum...

Back
X