Gebe miyim acil lütfenn

omurhanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2023
7
0
1
30
Merhaba arkadaşlar ben korunmayı bıraktım sonrasında adet görmedim 50 gün oldu gecikmenin olduğu ilk hafta testlerim negatif çıktı Yaklaşık 20 25 gündür genital bölgemde ve kasiklarda batma ve ağrı oluyor bende gebe değilimdir diye tekrar test yapmadım ama annem bugün gebelikte böyle ağrılar olur dedi adet görmeden gebe kalmış olabilir miyim bu ağrı adet sancısı gibi de değil tuhaf bir ağrı daha önce yaşayanlar yardımcı olabilir mi rica etsem

Herşey mümkün test yapmadan anlayamazsınız

Gecikme ilk defa mı oluyor?Yani adetleriniz her zaman düzenli mi?Hamilelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor.İkisi de olabilir.Test yapmadan buradan kimse bilemez.

Gecikme ilk defa mı oluyor?Yani adetleriniz her zaman düzenli mi?Hamilelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor.İkisi de olabilir.Test yapmadan buradan kimse bilemez.
Evet normalde hep düzenliydi gecikme olup testler negatif çıkınca bende ilaci bıraktım diye gecikti galiba diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…