gebe miyim ? lütfen yardım edin

kuzucuk34

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2012
21
0
16
İstanbul
az önce bi konu açmıştım sağolsun bi arkadas cevap yazmıs ama pek aydınlanamadım.
adetimden 5 gün önce eşimle korunmadan ilişkiye girdik. korundugumuzu zannediyoduk kondom yırtılmış. ilişkiden 2 saat sonra norlevo 2 hapı birden içtim. kusma veya ishal olmadı. ve başka bi ilaç kullanmıyordum. 5 gün sonra adet gördüm. adetim bittikten 2 gün sonra pyro marka 4 tane gebelik testi yaptım(sabah uyandıgımda ilk idrarla) ve sonuçlar negatif. bunlara güvenebilir miyim ? sizce gebe miyim ?

gebe olucagını hıc sanmıorm okadar hap ıcmıssın ddılsın merak edıosan kan testı yptr

gebe felan diilsindir rahat ol adetine 5 gün kala gebe kalma ihtimalin epey bi azalıyo kaldı ki o kadar ilaç almışsın ayrıca zamanında adet görmüşsün korkmanı gerektiricek bişey yok

Kesinlikle hamile olamazsın ertesi gün hapı kesin sonuç verir test yapmana anlam veremedin bu kadar önlemini almışsın adetinide olmuşsun test neden yapıyorsun ki sonuçta her şey yolunda gidiyor

ya hala emin olamıyorum. sonuçta adet görüp hamile kalanlar var. son 15 günde gerçekten cok yıprandım evde ve işte büyük sorunlar yaşadım. nası bu kadar eminsiniz ? inşallah sizin dediğiniz gibidir

gerçekten mi ya ? bu hayati bi konu oldugundan tereddüt ediyorum kusuruma bakmayın cok teşekkür ederim. yinede fortel idrar testi yapıyım mı bi tane daha ?

Hamilelik o kadar kolay olmuyor, adete yakın olduğu için ihtimali de düşük zaten adet de olmuşsun. kafana takma bu kadar canım, bak herkes aynı şeyleri yazmış sana. boşuna korkuyosun

bi saglıkcı olarak soyluorum kesnlkle gebe olamassn. hem yumurtlama donemin deil hemde bisürü ilaç içmişsn zaten. bosuna vesvese ypma:)

tek dileğim bu gerçekten. inşallah değilimdir. ama adetten 5 gün öncesinin tehlikeli oldugunu duydum ve norlevo kesin sonuç vermeyebiliyo.
adetten 2 gün sonra yaptıgım gebelik testleri doğru sonucu vermiş midir sizce ?

norlevo %99 oranda koruyor önlüyor gebeliği zaten
ayrıca norlevo üzerine adet görüp bunun üste görme olma ihtimali neredeyse yok ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…