az önce bi konu açmıştım sağolsun bi arkadas cevap yazmıs ama pek aydınlanamadım.
adetimden 5 gün önce eşimle korunmadan ilişkiye girdik. korundugumuzu zannediyoduk kondom yırtılmış. ilişkiden 2 saat sonra norlevo 2 hapı birden içtim. kusma veya ishal olmadı. ve başka bi ilaç kullanmıyordum. 5 gün sonra adet gördüm. adetim bittikten 2 gün sonra pyro marka 4 tane gebelik testi yaptım(sabah uyandıgımda ilk idrarla) ve sonuçlar negatif. bunlara güvenebilir miyim ? sizce gebe miyim ?
az önce bi konu açmıştım sağolsun bi arkadas cevap yazmıs ama pek aydınlanamadım.
adetimden 5 gün önce eşimle korunmadan ilişkiye girdik. korundugumuzu zannediyoduk kondom yırtılmış. ilişkiden 2 saat sonra norlevo 2 hapı birden içtim. kusma veya ishal olmadı. ve başka bi ilaç kullanmıyordum. 5 gün sonra adet gördüm. adetim bittikten 2 gün sonra pyro marka 4 tane gebelik testi yaptım(sabah uyandıgımda ilk idrarla) ve sonuçlar negatif. bunlara güvenebilir miyim ? sizce gebe miyim ?
ya hala emin olamıyorum. sonuçta adet görüp hamile kalanlar var. son 15 günde gerçekten cok yıprandım evde ve işte büyük sorunlar yaşadım. nası bu kadar eminsiniz ? inşallah sizin dediğiniz gibidir
peki sizce yinede kan testi yaptırmalı mıyım?
gerçekten mi ya ? bu hayati bi konu oldugundan tereddüt ediyorum kusuruma bakmayın cok teşekkür ederim. yinede fortel idrar testi yapıyım mı bi tane daha ?
tek dileğim bu gerçekten. inşallah değilimdir. ama adetten 5 gün öncesinin tehlikeli oldugunu duydum ve norlevo kesin sonuç vermeyebiliyo.
adetten 2 gün sonra yaptıgım gebelik testleri doğru sonucu vermiş midir sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?