Gebe miyim? Neler oluyor?

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
332
53
34
Arkadaşlar merhaba. Ben 29 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. Ama en başından beri bebek düşünmüyorduk. Bu ay korunmasız birkaç ilişkimiz oldu hemen adet sonrası olduğu İçin hiç ihtimal vermedim. Sonra Biontech covid aşısı oldum. Sonra dün market alışverişi yaptım eşim işteydi abartmıyorum 20 -25 kilo poşeti kaldırıp arabaya kadar 100 metre kadar taşıdım. Çok fena belim ağrıdı. Dün akşam doktora gittik benim birden aklıma acaba gebe miydim filan gibi geldi korktum. Hamilelik testi istedim yaptılar. Sonuçta beta hcg 60 çıktı doktor 2 gün sonra tekrar gel bakalım şimdilik kimyasal filan olabilir hamilesin diyemeyiz dediler. adetime daha bir hafta var.gecikme olmadı yani. Sonra akşam hastaneden eve gelince bi kahverengi akıntı gibi geldi iyice korktum ben ağır kaldırdım zarar verdim kesin diye. Ama yerleşme kanaması diyenler de var. Bilgisi planlar lütfen bana yardım eder misiniz?? Ben hamile miyim şimdi. Bir de bir iki haftalık gebelikte ağır kaldırınca birşey olur mu

Hamilesiniz ama onemli olan artış. Yani 2 kat arttigi görülürse saglikli bir hamilelik denebilir. Bir de aşı oldugunuzu doktora soylediniz mi? Aşı oldugumuz ay korunmamız gerekiyormuş.

Agir kaldirmak konusunda da doktorlar bir sey olmaz diyor. Tutunacak sağlıklı bebek bir sekilde tutunuyor korkmayin. Bence korkacaginiz tek sey aşı olsun. Korunmamız gerekiyor diye biliyorum. Umarim doktorunuz aşı konusunda bir sey olmaz demiştir

Ben bir kaç doktorun videosunu izlemiştim. Kendiliğinden oluşan gebeliklerde öyle hemen düşük olmayabilir. Yani bebek kendisi tutunuyorsa sıkı tutunuyor yani korkmayın. Zaten 20-25 kg kaldırmışsanız ilk defa değildir hani hep 1 kg taşıyıp birden öyle kaldırsanız başka ama demek ki gücünüz yetiyor

Aşı konusunda hiç konuşamadım ki acile kas gevşetici yaptırmaya gittim. Gebe çıktım Durdukça aklıma geliyor korkular

Reglden bir hafta önce beta 60 ise değer güzel. İnşallah sağlıkla ilerler.

Reglden bir hafta önce beta 60 ise değer güzel. İnşallah sağlıkla ilerler.
İnşallah açıkçası bu konuda hiçbir fikrim yok. Gebelik vs konularında. İstemiyor değildim ama bir iki kere korunmaSız ilişki oldu diye de hemen olabileceğini düşünmemiştim.

İnşallah açıkçası bu konuda hiçbir fikrim yok. Gebelik vs konularında. İstemiyor değildim ama bir iki kere korunmaSız ilişki oldu diye de hemen olabileceğini düşünmemiştim.
Bir tarafta gün, saat hesap edip yumurtlama günlerinde testler yapıp çatlatma iğneleri değerler içinde boğulanlar da var.
İnanın ki çok şanslısınız. Bu güzelliğin tadını çıkartın. :)

Bir tarafta gün, saat hesap edip yumurtlama günlerinde testler yapıp çatlatma iğneleri değerler içinde boğulanlar da var.
İnanın ki çok şanslısınız. Bu güzelliğin tadını çıkartın. :)
Ah keşke tadını çıkarabilsem. Ben de planlı olmak isterdim. İnanın o kadar korkuyorum ki hiç sağlıklı bir zamana denk gelmedi önceki aylarda büyük depresyon geçirdim antidepresanlar kullandım. Birden aşırı kilo verdim yemek yiyemediğim için. Çok büyük bir sürpriz oldu bizim için umarım sağlıklıdırkorkulardan kaygılardan sevinemedim inanın. Covid aşısı zarar vermiştir diye çok korkuyorum bir de iki gündür böyle kahverengi gibi bir akıntı oluyor az az

İlk haftalarda anlaşılmadan önce kullanılan ilaçların, alkolün vs. zarar vermediğini ve bebeğe geçmediğini söylüyorlar.
Belki de seni iyileştirmek için geliyordur meleğin. :)

Ben de yeni öğrendim. Gerçi idrar testi yaptırdım. Bir de kan tahlili.175 çıktı. Doktor daha görmedi. Fakat adet günümdü benim.2 gün az az kahverengi akıntı geldi. Bugün hiç gelmedi durdu sanırım. Haftaya randevu alıp gidicem doktora. Korkmayın. Dedikleri gibi ilk haftalarda zarar vermiyormuş bebeğe. İnşallah sağlıklı gebeliktir. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Ya ben de Bi bel ve karın ağrısı var yumurtlama nın 9.günü adete 5 gün var şansım var mıdır acaba

Ben ikizlere hamile kaldiğimda daha hamile olduğumu bilmiyordum ihtimal da vermiyordum. 5 kati asansorsuz koşarak çikmişdim. Yaşadigimiz apartmanda asansor çalişmiyor. Dip koşe ev temizliği yapmişfim. Ayipdir soylemesi eşimle ilişki de çok hareketli olmuşdu. Kasiğim dagilacak gibi. Ama tutundular. Guçlu bebekler ne yaoarsan yap dusmez. Tabi abartmadiğin surece. Bebeklerimi kendimin rahim agzi yetmezliğim yuzunden kaybettim. Ama son ana kadar yaşadilar bebeklerim

17 haftada

ben de ikinci doz olduğum ay hamile olduğumu öğrendim. doktorum bu aşılar inaktif aşı bebeğe asla bir zararı olmaz olmadığı gibi antikorlu bile doğabilir, bence hamileler en baştan aşılanmalı demişti tabi yine de ilk 3 ay kimyasallardan uzak durmak önemli.

Merhaba kızlar bende geçen sene de kurtaj oldum bebeğim karnimda ölmüş yine bebek istiyorum ama olmuyor ilk ay klomen kullandım yumurtam büyüdü catlatma iğnesi vuruldum ama oadi ikincide ilaç fayda etmedi yumurta büyümedi şimdi ucuncudeyim iğneyi vuruldum bugün 14 gün oldu adetime 2 gün var ama bir buçuk haftadır ağrım geçmiyor yumurtam soldaydı yanlış hatirlamiyorsam hep de sol tarafım ağrıyor karnımın yan tarafı göğüslerim haşhaş ağrıyor geçn gün bi baş dönmem oldu karnım ile sağ tarafım da bazen ağrı oluyor ama genelde hep sol hala geçmedi ağrı giriyor bazende kramp giriyor karnıma yada sol tarafa fazla oldu ama kusura bakmayın bana da yardımcı olurmusunuz bu normal mı bebeği çok istiyorum kızım 10 yasinda

Merhaba arkadaşlar,
Öncesinde şunu söylemek istiyorum 11 mayis yumurtlama günümdü ama 13 mayıstan 16 mayısa kadar 3 gün süren korunmasız bir ilişkimiz oldu ...
Benim normalde adetim 25 günde 1 di , doktorumun verdiği adet geciktiriciyi kullandıktan sonra 28 günde 1 oldu . Adet geciktiriciyi 6 gün kullandim ve bıraktıktan 2 gün sonra adet oldum normalde adetinin ilk günü çok sancılı geçerdi ama hafif ağrılarla atlattım. Şimdi ise adetim 25 mayıstaydı ama olmadım 1 gün gecikti ve sarı akıntım var arada bi kasik agrim oluyor goguslerde dolgunluk var yorgunluk var ...Ilişkiden bu yana 12 13 gün geçti.
Acaba hamile miyim?
Sarı akıntı hamilelik belirtisi mi?
Yarın hamilelik testi yaptırmayı düşünüyorum acaba erken mi ?

Nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz. Benim de bugün 12.gunum 26 günde 1 adet oluyorum ve yarın olmam gerekiyor. Bugün bende de hafif sarı akıntı var ve kasiklarim belim tıpkı regl olacakmışım gibi ağrıyor. Inşallah yarın regl olmazsam pzrtesi test yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…