- 28 Haziran 2022
- 776
- 166
- 53
- 28
- Konu Sahibi mervekaram
-
Genelde doğru çıkıyor adetinde gecikmiş sen en yakın hastaneye yada sağlık ocağında beta hcg testi yapabilirsinBu testin yanlış olma ihtimali var mıdır
Sağlık ocağı yokta hastane var burdaGenelde doğru çıkıyor adetinde gecikmiş sen en yakın hastaneye yada sağlık ocağında beta hcg testi yapabilirsin
Allah razı olsun canım benimBana da pozitif gibi geldi. Tebrikler şimdiden.
Bir de başlığı okuyunca aklıma şu edit geldi
Eşimin gelmesini bekliyorum gelsin gidecek inşallahGit görün bence hem içine siner belli vitamin değerlerinde bakarlar
Eşim gelecek birazdan gidip öyle yapacağımGit kan ver alman gereken ilaçları al zaten iki haftaya ulturasyonda gozukur
Yanma yok sadece kasıldı böyle sarı akıntım oluyor kahveye benzer yerleşme olabilir miSarı akıntı enfeksiyon belirtisi de olabilir rahmim de kasıldı diyorsunuz eğer vajinada yanma vs de oluyorsa bir doktora görünmeniz iyi olur
Yerleşme kanaması diye düşündüm kahveye benziyorSarı akıntı enfeksiyon belirtisi de olabilir rahmim de kasıldı diyorsunuz eğer vajinada yanma vs de oluyorsa bir doktora görünmeniz iyi olur
Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi de olabilir rahmim de kasıldı diyorsunuz eğer vajinada yanma vs de oluyorsa bir doktora görünmeniz iyi olur
Git kan ver alman gereken ilaçları al zaten iki haftaya ulturasyonda gozukur
Canım hamileyim 3 haftalıkHayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyorum
Çok şükür rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım hamileyim 3 haftalık
Allah senden razı olsun rabbim sanada nasıp eylesinÇok şükür rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?