- 18 Ekim 2025
- 11
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Mariapuder26
-
Kanaların sebebi belki yerleşme kanamasıdır diyebiliriz ama çok yoğun ve kırmızı olmaz herhalde. Testlerin markaları neler ve kaç dakikada bu şekilde olduMerhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim yeni yeni bebek istiyoruz, 3 ay önce ilacı bırakıp denemeye başladık eşimle. Geçen ay 8 eylülde regl olmuştum, reglimin geciktiğini hiç bilmem. Bugün ayın 18 i, 7 gündür damla damla kanamam oluyordu ama dünden beri regl kanaması gibi yoğun oluyor ve bugün çok sancım oldu hatta. Dünden önce ve sabah yaptığım tesler bunlar, kasette çok hafif, bu sabahkinde ise yine de silik bir çizgi var ama biraz daha belli. Aynı zamanda kırmızı renkte kanamam da olduğu için emin olamıyorumm daha önce yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz hamile miyim?
5 dakikayı geçmedi ikisi deKanaların sebebi belki yerleşme kanamasıdır diyebiliriz ama çok yoğun ve kırmızı olmaz herhalde. Testlerin markaları neler ve kaç dakikada bu şekilde oldu
Gidip bir kan vermeniz en sağlıklısı olur gibi :) çünkü testler oldukça net olarak gözüküyor. İçiniz en çok o şekilde rahatlayacaktır5 dakikayı geçmedi ikisi de
hatta daha belirgin olan erken gebelik testi neredeyse ilk dakikada çıktı
Kaset olan artımeddi ama diğer markayi hatırlamıyorum
Çok sancım oluyor bugün karnım ve belimde aynı regl sancilarim gibi
Gidip bir kan vermeniz en sağlıklısı olur gibi :) çünkü testler oldukça net olarak gözüküyor. İçiniz en çok o şekilde rahatlayacaktır
Yarın gideceğım umarım herhangi bir olumsuzluk yokturTest olumlu gibi kan verin bence de
Sizi anlıyorum. Benim iki kaybım oldu ama şu an tekrardan yeniden bu telaşlara başladım. Sürekli dua edinÜzülmekten korktum galiba biraz
Adet görüyor gibiyim çünkü
Ama haklısınız yarın sabah tekrar deneyip sonra kan vermeye gideceğim
Dogru soyluyosunzDaha kucuk olabilir kan vermeniz en dogrusu endise etmeyin lutfen varsa stresten etkilenir
Gercekten gorunuyor ama kanama normal degil gibi ustune gorme gibi mi acaba. Ya da kimyasal gebelik . Bunu anlamak icin kan verin bence.Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim yeni yeni bebek istiyoruz, 3 ay önce ilacı bırakıp denemeye başladık eşimle. Geçen ay 8 eylülde regl olmuştum, reglimin geciktiğini hiç bilmem. Bugün ayın 18 i, 7 gündür damla damla kanamam oluyordu ama dünden beri regl kanaması gibi yoğun oluyor ve bugün çok sancım oldu hatta. Dünden önce ve sabah yaptığım tesler bunlar, kasette çok hafif, bu sabahkinde ise yine de silik bir çizgi var ama biraz daha belli. Aynı zamanda kırmızı renkte kanamam da olduğu için emin olamıyorumm daha önce yaşayan varsa lütfen yardımcı olabilir misiniz hamile miyim?
Kimyasal gebelik ise kan sonuçlarında belli olur mu kiGercekten gorunuyor ama kanama normal degil gibi ustune gorme gibi mi acaba. Ya da kimyasal gebelik . Bunu anlamak icin kan verin bence.
Olur dusuk cikar iki gun sonra tekrar kan verirsiniz zaten deger dusuyorsa kimyasaldir. Insallah guzel sonuclariniz olur .Kimyasal gebelik ise kan sonuçlarında belli olur mu ki
Bence hemen gitmelisiniz dusuk yapiyor olabilirsinizÇok sancim da var kanamam devam ediyor acile gidecegim sanirim gun icinde
Kimyasal geçiriyorsunuz bence, yoğun kanamayla bebek tutunamaz ki.bir haftalık gecikmeniz de mevcutmuş 51 düşük bi değer bir haftalık gecikme içinÇok sancim da var kanamam devam ediyor acile gidecegim sanirim gun icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?