- Konu Sahibi ugursema39
-
merhaba,
arkadaşlar aranıza yeni aranıza katıldım,yardımınızı rica ediyorum.benim adet olmama 4 var fakat 1 haftadır göğüslerim çok hassaslaştı dokunamıyorum bile,ve sol kasığımda ağrı kramplar var,6 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz sizce hamile olabilir miyim?her ay hayal kırıklığı oluyor fakat bu ay kasıklarımda ağrı ve göğüslerimde şişlik ve hassasiyet olması beni ümitlendirdi kaç gün kala idrar testinde çıkar bugün yaptım tek çizgi çıktı hayal kırıklığı oldu bende şimdiden,tecrübeli olan arkadaşlarımdan yorum bekliyorum.
arkadaşlar biz de eşimle geçen ay adet sonrası korunmadık bu ay 2 gün gecikti hala adet olmadım kasıklarımda da ağrı vardı 10 gündür falan. acaba hamile olabilir miyim
teşekkür ederim. bişey daha soracam adet ağrısı gibi hafif bi ağrı var karnımda. gebe olsan da adet dönemin gelince o ağrı olur mu gene
:) hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim. test yapınca sonucu yazarım
İnşallah hepiniz hamilesinizdir:) Ben ilk idrar testimi yaptığımda negatifti 1 gün sonra tekrar yaptım bu sefer pozitifYani idrar testi sonucu 1 günde değişebiliyor ümidinizi yitirmeyin. Bir iki gün sonra tekrar test yapabilirsiniz. Emin olmak istiyorsanız 1- 2 gün sonra kan tahlili yaptırın derim .
Güzel haberlerle gelirsin inşallah testi ne zaman yapmayı düşünüyosun. Bugünse ara ara siteyi kontrol edeyim
cnm snne zaman yaptın testi poziitf gördünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?