gebe miyim :)

makkbule

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
6
0
6
Balıkesir
marhaba kızlar ben 20 günlük evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum ama adetim 5 gündür gecikiyor hemen bebekte istemiyorum aslında hap kullanırken testde yapamıyorum sağlıklı bir sonuç çıkmıyormuş sizce geçikmem normal midir?belirsizlik çok kötü

marhaba kızlar ben 20 günlük evliyim doğum kontrol hapı kullanıyorum ama adetim 5 gündür gecikiyor hemen bebekte istemiyorum aslında hap kullanırken testde yapamıyorum sağlıklı bir sonuç çıkmıyormuş sizce geçikmem normal midir?belirsizlik çok kötü

hap sonucu etkilemez canım :) hamile olabilirsin bi test yap hemen 5 gün uzun bi zaman dilimi istiyosan vardır inş bebiş :)

burda bi formda okumuştum yine doğum kontrol hapı kullanırken test sonucu sağlıklı çıkmıyormuş hapımın bitmesine iki gün kaldı bitsin hemen yapıyım

hamileysen hap kullama zararli olur tes dogru sonuc verir hap icme artik bi test yap bende hap kullanirken hamile kaldim:31::31:

hapı yanlış mı kullandın?
adetin nasıl 5 gün gecikti normalde hapın bitmesi gerekiyordu zaten 21 adet hap var?
bi yanlışlık var

Selamunaleykum hanımlar :) nezamandır bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum.Ben 6 aylık evliyim.çocuk sahibi olmak istiyorum her bayan gibi.her ayın 25'inde hayız oluyorum ve 7 gün sürer.lakin bu ayın 21inde lekelenme(kirli kahverengi),22'sinin akşamı sıvı(bazen pembe bazen kırmızı),23'ünde yoğun kan ve 24'ünde tamamen kesilme oldu.25 de temiz geçti.26 sında tekrar lekelenme oldu 27 sinde(bugun) çok silinik şekilde devam ediyor.ve ağrılarım hayızdan çok farklıydı karın alt kısmı şişme,bulantı,baş dönmesi,aşırı kabızlık var. Sizce Yerleşme kanaması olabilirmi ?

Selamunaleykum hanımlar :) nezamandır bu siteyi takip ediyorum yeni üye oldum.Ben 6 aylık evliyim.çocuk sahibi olmak istiyorum her bayan gibi.her ayın 25'inde hayız oluyorum ve 7 gün sürer.lakin bu ayın 21inde lekelenme(kirli kahverengi),22'sinin akşamı sıvı(bazen pembe bazen kırmızı),23'ünde yoğun kan ve 24'ünde tamamen kesilme oldu.25 de temiz geçti.26 sında tekrar lekelenme oldu 27 sinde(bugun) çok silinik şekilde devam ediyor.ve ağrılarım hayızdan çok farklıydı karın alt kısmı şişme,bulantı,baş dönmesi,aşırı kabızlık var. Sizce Yerleşme kanaması olabilirmi ?

güzelim psikolojik te olabilir ama yerleşme kanaması da mümkün görünüyor:) idrar testi yap evde kendin eğer çıkmazsa bir kan tahlili yaptır....hakkında hayırlısı ne ise o olsun güzelim.

Okuduklarıma göre yerleşme kanamasından 10 gün sonra idrar testinde çıkarmış ama yinede dün denedim negatifti sabırsızlık işte :) İnşallah hayırlı bir şekilde , Hayırlı bir evlat düşmüştür rahmime .. :)

Back
X