- 27 Aralık 2022
- 7
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi beyzaozgur1003
-
Twst dağılmış geçersiz testi yenileyin idrar damlatirken dikkat edinEki Görüntüle 3184043 Adetim 7 gün geciktikten sonra yaptığım test. Bugün 10. Gün hala olmadım göğüslerim şiş ve ağrıyor başka bir belirti yok gebe olabilir miyim???? Kan vermeye yoğun çalıştığım için gidemiyorum. Sizne düşünüyorsunuz
Şimdi gidip tekrar yaptım bu geçerli mi damlalık çıkmıyor da yanındaTwst dağılmış geçersiz testi yenileyin idrar damlatirken dikkat edin
Şimdi tekrar yaptım :/ negatif mi kesinYeni test yapmalısınız
Maalesef teste göre hamilelik yokŞimdi gidip tekrar yaptım bu geçerli mi damlalık çıkmıyor da yanında
Şimdi tekrar yaptım :/ negatif mi kesin
Ben görüyorum silik bir çizgi varŞimdi tekrar yaptım :/ negatif mi kesin
Bu sizin testiniz arkada sanki çizgi görünüyorEki Görüntüle 3184043 Adetim 7 gün geciktikten sonra yaptığım test. Bugün 10. Gün hala olmadım göğüslerim şiş ve ağrıyor başka bir belirti yok gebe olabilir miyim???? Kan vermeye yoğun çalıştığım için gidemiyorum. Sizne düşünüyorsunuz
Maalesef negatif görünüyorŞimdi gidip tekrar yaptım bu geçerli mi damlalık çıkmıyor da yanında
gerçekten sanki var gibi inanmak istiyoruz ondan mı öyle görüyoruz hadi bir umut regl olmazsam daha da kan vereceğimBu sizin testiniz arkada sanki çizgi görünüyor
Bana var ama çok yeni gibi geldi ya reglinize kaç gün varPeki sağolun görüşünüz için :/
gerçekten sanki var gibi inanmak istiyoruz ondan mı öyle görüyoruz hadi bir umut regl olmazsam daha da kan vereceğim
Maalesef reglim 10 gün geciktiBana var ama çok yeni gibi geldi ya reglinize kaç gün var
Geç döllenme olabilirMaalesef reglim 10 gün gecikti
Normalde düzenliydi ama son 4 aydır eşimle bebek için denemeye başladıktan sonra düzen tamamen bozulduhayırlı haber almanızı dilerim öncelikle 10 gün gecikmeye geç döllenme bile olsa hafif silik bi çizgi gözükürdü gibi ama tabi allahın işi belli olmaz yine de regliniz düzenli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?