Gebe olduğunu yeni ogrenenler

Mrb arkadaşlar sat 3haziran demiştim an itibariyle kırmızılar gorundu maalesef.ilk ovuluasyon testi denememdi ve yumurtlama gününü de değerlendirdim ona rağmen olmadı nasip..önümüzdeki ay yine testle tespit edeyim diyorum bakalım bu sefer olur mu bir ay yeniden beklicem moralim bozuldu

bozma moralini iyi düşün adet olabilmekte büyük bir nimet tatlım ufaklığın da vakti gelince olur elbet :) hayırlı bir zamanda sağlıkla versin Rabbim inşallah

merhaba kızlar benim de sat 15 mayıstı geçen hafta test yaptım ve pazartesi dr.a gittim hamileyim :)) Rabbim isteyen herkese versin buarada benim 2.hamileliğim
sevindim adınıza
bende aynı durumdayım süreç hakkında bilgi verirmisiniz
nasıl geçt,i nasıl öğrendinz bi belirtisi oldu mu

merhaba kızlar benim de sat 15 mayıstı geçen hafta test yaptım ve pazartesi dr.a gittim hamileyim :)) Rabbim isteyen herkese versin buarada benim 2.hamileliğim
Benimde 9,10 nu adetim bekliyorum bel agrimvar bide etek bölgemde agri var halsizim :) ınsallah olur Allah'im

Merhaba kızlar. Benim son adetimin ilk günü 21 Mayıs'tı. Vücudum saat gibidir, günü gününe adetim olur hiç şaşmaz. Geçen hafta salı günü adet olmam gerekiyordu, olmadım. Cuma günü idrar testi yaptım pozitif çıktı. İkinci çizgi çok net değildi ama çok silik de değildi. Pazartesi sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Beta HCG: 311.50 çıktı. Aile hekimi "değer biraz düşük gibi ama bayramdan sonra bir ultrasonda baktır bakalım, embriyo oluşmuş mu?" deyince ben telaşlandım. Jinekoloğumu aradım. "Çarşamba günü aynı yerde tekrar kan ver, sonucunu bana bildir. Olumsuz birşey söylemek için çok erken, geç yumurtlama da olmuş olabilir" dedi. Bugün kan verdim sonucu bekliyorum. Geçen sene haziran ayında yine hamile kalmıştım ve 15-20 gün sonra kendiliğinden düşmüştü. Zaten o yüzden çok endişeliyim ama etrafımdakilere de belli etmek istemiyorum, üzülmesinler diye. İlk haftalarda değeri düşük çıkan ama sağlıklı bir hamilelik geçirenler var mı aranızda? 311.50 çok mu düşük bir değer sizce?

Son adet tarihine göre düşük degerin bu testi yaptirdiktan 2 gun sonra tekrar yaptirmalisin 2 ye katliyosa sorun yok demektir.geç döllenme olabilir degerinin düsük olma nedeni benim arkadaşımın geç döllenmeyle 23 çıkmişti adetide gecikmisti ustelik ama 2 ye katladi hic bi sorn cikmadi cocugunuda kucagna aldi.birde sağlik ocaklarindaki test sonuçlari yanlişta olabiliyo bazen ben kadindogumda calişirken saglik ocagindan gelen bhcg testleri yanis olabiliyodu sonuclari tekrarlaniyodu hastanede bilgin olsun.umarim sorun yasamazsin rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.

SANIRIM ÇOK YENİ CANIM O YÜZDEN DÜŞÜK ÇIKIYOR OLABİLİR. BİRAZ SABRET İSTERSEN TEKRAR YAPTIRIRSIN. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)

Amin canım çok teşekkür ederim. İnşallah benim de arkadaşının ki gibidir ya çok teşekkür ederim. Allah hayırlısını versin tabi ki ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. İçten içe çok telaşlıyım ama vücudumu çok da strese sokmak istemiyorum. Yarına kadar sabretmem gerekicek artık. Bugün ki kan testimin sonuçları yarın çıkacak. Yarın ki değere göre biraz daha netleşecek herşey. Sağlık ocağı konusunda uyarını da dikkate alıcam sağol, yakın çevremden bir kaç kişiden de duymuştum..

SANIRIM ÇOK YENİ CANIM O YÜZDEN DÜŞÜK ÇIKIYOR OLABİLİR. BİRAZ SABRET İSTERSEN TEKRAR YAPTIRIRSIN. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH :)

Adet tarihime bakarak 5 hafta 4 günlük olması gerekiyor ama beta HCG değerim de 4 haftalıkken çıkan bir değer. İnşallah erkendir, geç yumurtlamadır vs. vs. çok teşekkür ederim..

Herşeyin hayırlısı canım üzme kendini. rabbim gönlüne göre versin inşallah

Hepimizin hamileliyi hayirli olsun inwallah sag salim kucagimiza aliriz bebeklerimizi benim 3hamileliyim 2bebeyimi kayp etdim ne yazikmi

Mrb kızlar bende yeni hamis olanlardanim sat 14 Mayıs adetime iki gün kala öğrendim hamile olduğumu evde test yaptım çift çizgi silikti Hemen kan testi yaptırdim 289 çıktı bi kafa sonra yaptırdim 691 çıktı doktora gittim keseyi gördü geç döllenme olmuş dedi doktor bir hafta suan 5+6 dayım merak etmeyin değer artacak keseyi göreceksiniz ınsallah

Ayrıca doktor kesenin etrafında kanama var dedi progestan verdi suan biraz korkuyorum aynı durumda olanlar var mı bebeğim beni bırakır diye çok korkuyorum

Ayrıca doktor kesenin etrafında kanama var dedi progestan verdi suan biraz korkuyorum aynı durumda olanlar var mı bebeğim beni bırakır diye çok korkuyorum
Hayirli olsun canm düsük riskin var anlamina geliyo bu yat sürekli iş yapma agir kaldirma uzanma fazla ayakta kalma riski atlatana kadar çok dikkat et yavrun zaten sağlikliysada tutunucaktir sadece biraz fedakarlik etmen lazim bunlardan.benim riskim suan olmamasina ragmen 2 kayip yasadgim için dr um istiraat verdi asla bisey yapmycaksin diyo dikkat et kendine sende.

:)

Son düzenleme:
Korkma canım Rabbim ne isterse o bana da ilk hamileliginden verdi ama sonuç hüsran yani allahım iznı ile iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…