- Konu Sahibi PanikEdoss
-
siz kaçıncı dpo'dasınızKızlar hamiş anneler bakar mısınız
Hayırlısıbugün dpo10dayım koskocaman negatifi gördüm
Dpo 10 da 6 beta demiş yukarıda biri. Birçok test bu değere silik vermez bence. .bugün dpo10dayım koskocaman negatifi gördüm
Days past ovulation açılımı yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı. Dpo 10 mesela yumurtlamadan sonraki 10.gün.Dpo ne gerçekten ya hep görüyorum
Ayy maşallah sağlıcakla gelsin annesiDpo 10 da beta 6 ile öğrendim şimdi 12 hafta olduk
Maşallah canım erken öğrenmişsin gözün aydınDpo 9da öğrendim
İnşallah canım halbuki iki hamileliğimde de battan 4 5 gün önce pembe leke görmüştüm bu kez yine aynısını yaşadım burdan da leke görüp adet olan var ben de emin olamadim sen peki hamile misinGüzel haberlerini bekliyorum canım
İki gün sonra tekrarla canım adet olmadığın sürece umut hep varbugün dpo10dayım koskocaman negatifi gördüm
Teşekkür ederim12. Gün gormustum
Ayy teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınızDays past ovulation açılımı yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı. Dpo 10 mesela yumurtlamadan sonraki 10.gün.
Bende bekliyorum canım dpo 11 deyim o yüzden araştırıyorum silik çizgiler gördüm ama emin olamadımİnşallah canım halbuki iki hamileliğimde de battan 4 5 gün önce pembe leke görmüştüm bu kez yine aynısını yaşadım burdan da leke görüp adet olan var ben de emin olamadim sen peki hamile misin
Rica ederim ne demekAyy teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız
Anladım canım burdan bekleyen herkesin vardır inşallahBende bekliyorum canım dpo 11 deyim o yüzden araştırıyorum silik çizgiler gördüm ama emin olamadım
Evet valla bazıları bilmiyor ama bende burdan öğrendimRica ederim ne demekson zamanların forumda sık kullanılan bir ifadesi dpo. Sanırım chatgpt yerleştirdi dilimize
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin allahımAnladım canım burdan bekleyen herkesin vardır inşallah
Çok teşekkür ederimDays past ovulation açılımı yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı. Dpo 10 mesela yumurtlamadan sonraki 10.gün.
Çatlamam ne zamandı bilmiyorum ama adetime 4 gün kala öğrendim şu anki hamileliğimiÇatlamadan sonraki günler
Gözünüz aydın sağlıcakla gelsinÇatlamam ne zamandı bilmiyorum ama adetime 4 gün kala öğrendim şu anki hamileliğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?