- 28 Haziran 2025
- 2.033
- 564
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
Kızlar hamiş anneler bakar mısınız 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dpo nedirKızlar hamiş anneler bakar mısınız![]()
Ben de dpo ne demeye geldimKızlar hamiş anneler bakar mısınız![]()
Dpo nedir
Ben de dpo ne demeye geldim![]()
Çatlamadan sonraki günlerDpo ne ayol
Güzel haberlerini bekliyorum canımDpo 9 da kan verdim negatif bugün de adet olmam gerekiyor ya da yarın
Çatlamanın ertesi gününe 1.gün diyerek saydım 11.gün silik çizgi ile öğrendim 12.gün beta 80 küsürdü yani adetime 2 gün kalaÇatlamadan sonraki günler![]()
Gözün aydın canım sağlıcakla ilerlesinÇatlamanın ertesi gününe 1.gün diyerek saydım 11.gün silik çizgi ile öğrendim 12.gün beta 80 küsürdü yani adetime 2 gün kala
Ayy hadi inşallah güzel heberlerini bekliyorumDpo 6 dayım sabırla bekliyorum
1,5 yaşındaGözün aydın canım sağlıcakla ilerlesin
Teşekkür ederim yorumun için![]()
Reglme 6 gün kala adet ağrısı yaşadım ama supelenmedimKızlar hamiş anneler bakar mısınız![]()
Allah bağışlasın1,5 yaşındahamile değilim
Akışta görünce cevap vermek istedim
Rica ederim
Gözün aydın canımReglme 6 gün kala adet ağrısı yaşadım ama supelenmedimadet olmam gereken gün olmayınca test yaptım ve pozitif
Teşekkür ederim Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsinGözün aydın canım![]()
Amin canım inşallah kimseyi evlatsız bırakmasın rabbimTeşekkür ederim Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin![]()
bugün dpo10dayım koskocaman negatifi gördümÇatlamanın ertesi gününe 1.gün diyerek saydım 11.gün silik çizgi ile öğrendim 12.gün beta 80 küsürdü yani adetime 2 gün kala