- 26 Kasım 2022
- 3.461
- 4.615
- 63
- Konu Sahibi PanikEdoss
Amin çok teşekkür ederim, Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın sağlıcakla gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederim, Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahGözünüz aydın sağlıcakla gelsin![]()
Amin canım aminAmin çok teşekkür ederim, Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah![]()
Ayy gözün aydın canım sağlıcakla gelsin çok sevindimDpo 10 da ogrendim reglden bir gun sonrakan verdim 112 ile kwsin sonuc aldim :) daha yeni :)
Çatlamadan tam 12 gün sonra öğrendimKızlar hamiş anneler bakar mısınız![]()
Gözünüz aydın teşekkür ederim yorumunuz içinÇatlamadan tam 12 gün sonra öğrendim
Hiç bilmiyorum canım adete bir hafta kala yerleşme oluyor diyorlar ama3 ekimde çatlatma iğnesi oldum benimde 8-9 civarı dpo dün bej açık kahve karışımı peçeteye süründü leke geldi devamı gelmedi sizce yerleşme mi
Bende ilk defa böyle lekelenme yaşıyorum umutlandım açıkçası. Pcosluyum normalde 12. Depoda kahve leke gelir sonra adet olurum ama bu sefer dpo8 de koyu sarı gibi geldi şaşırdım . Test için 2-3 gün beklemek gerek sanırımHiç bilmiyorum canım adete bir hafta kala yerleşme oluyor diyorlar ama
Yerleşmeyse beklemek gerek canımBende ilk defa böyle lekelenme yaşıyorum umutlandım açıkçası. Pcosluyum normalde 12. Depoda kahve leke gelir sonra adet olurum ama bu sefer dpo8 de koyu sarı gibi geldi şaşırdım . Test için 2-3 gün beklemek gerek sanırım
Dpo 11 de kaset test negatif canım ama erken gebelik testi değildiYerleşmeyse beklemek gerek canım
Bir gebenin günlüğü kaset testi yaptımDpo 11 de kaset test negatif canım ama erken gebelik testi değildi
MerhabaDpo 10 da beta 6 ile öğrendim şimdi 12 hafta olduk![]()
Çok ince bir çizgi var canım iki güne tekrarla daha erken bence inşallah koyulaşırKızlar dpo 10 da test yaptım awox marka böyle çıktı ilk idrarla değildi ona rağmen çıktı ve aynı marka testi 2 gün aralıklarla öncesinde de yapmıştım da öyle bir çizgi çıkarmamıştı ama bir kesin pozitif bir kesim negatif diyor sizce doğru mudur
Regl gecikmesi beklicem canım test aldım 1 haftaya anca gelir yaparım bel ağrısı yaşıyorum hala 2 günüm kaldıÇok ince bir çizgi var canım iki güne tekrarla daha erken bence inşallah koyulaşır
Hadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyorumRegl gecikmesi beklicem canım test aldım 1 haftaya anca gelir yaparım bel ağrısı yaşıyorum hala 2 günüm kaldı
2 gun sonra 22 cikmistiMerhaba
Benimde bugün transferin 9. Günü beta 6.05 çıktı
İki gün sonra tekrar kan vereceğim
Sizin değer 2 gün sonra kaç çıkmıştı ?
Kızlar sizce durum nedir2 gun sonra 22 cikmisti