Gebe olduğunuzu.nasıl anladınız?

Korkusuzanneadayim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
69
29
38
31
Kızlar göğsümde karıncalanma sağ belimde.sag kasigimda agrı peynirimsi akıntı baş dönmesi hafifte mide bulandım var adetime 3 gün var.sizce hamilemiyim.hamile olduğunuzu nasıl.anladiniz yardımcı.olun ?

Yaklaşık 4-5 saat önce hamile olduğumu öğrendim :) bundan 22 gün önce test yapıp negatif çıkması sonrası ; tarlusal kullanmıştım adet olamayınca bugün Dr a gittim ultrason probunu koyar koymaz ;
E sen gebesin dedi
Yaklaşık 9 yıl uğraşan umudunu yitiren Bi kadın olarak diyorum, herşey allahtan vakti saati geldimi oluyor.
Benim tek belirti göğsüm de dokunulmaz ağrı şişlik ve hassasiyet oldu. Hayırlısı ise hakkınızda rabbim arattırmasın hiç nasip etsin inşallah

Allahım analı babalı büyütsün kuzum çok sevindim rabbim.benle birlikde ısteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba canım, ben hamileliğimin ilk başında bayağı akıntı yaşadım sonrasında o akıntıdan dolayı hah evet adetim geldi diyip devamlı tuvalete gidiyordum, adete son 2 gün kala yemek yaparken mide bulantısı olmuştu. sonrasında hassas testlerden yaptım 2 sn sonra cift cizgi belirdi..

Evde test yokmu test yapsaniza ☺

Allahım hayırlısıyla kucağına almak.nasip.etsin kuzum benimde akintim çok ya resmen ıslanıyor.camasirim mide bulandım oluyo zaten başımda.donuyor ya erken gebelik testimi almam gerekiyor adetime 3 gün var işde

Hamilelik testi yaparak anladim.
Öyle vücudumu dinlemedim, cift cizgi var mi yok mu orasina baktim bir tek

Benim ilk hamileliğimdi tatlım, Allah nasip etsin annelik duygusunu tatmak isteyen herkese tabiki bizde ikinci bebek icin çalısma yaptık son 5 gün bakalım inşallah olur

Acaip bir agri vardi hala var gerci ishal
Sumuksu akinti gogus hassasiyeti batma yanma
Terleme usume bacak agrilari burnumun ucu bile agriyor kulaklarmin ici kasiniyor agzimda metal tat ben anlamadm belirtilerim bunlardi
su an bz 7 yildr bekledgmz icin acikcasi.ihtimal verememistm kan verene kdr hala inanamiuorm dogurana kdr inaanamayagm

Asla ümitsizliğe kapılma 5 aydır evliyim bende istiyorum anne olmayı negatif duygular yükleme hergün karnına dokun buradasın miniğim de inan bana 18 sene 25 sene bebek bekleyen insanlar tanıyorum eğer gebeliğin daha yeniyse fazla ayağa kalma hatta 3 4 ay boyunca ama ümitsiz olma ben senin için dua edicem eminim anneler kadar müthiş insanlar yok bu dünyada dua et ama ümitsiz olma

Allah razi olsun canim ❤❤❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…